Ugrás a fő tartalomra

Bőrmegújító kúra 7 lépésben otthon

Neogence 7 napos megújító kúra
Sokan vagytok akik nem szívesen járnak el kozmetikai vagy bőrgyógyászati kezelésekre, és inkább az otthoni megoldásokat részesítik előnyben.
Az idő most ahhoz is kedvez, hogy megkezdjük a hámlasztási, frissítési kezeléseinket.
Ha egy kicsit többre vágytok a megszokott maszkjaitoknál, akkor nektek kedvez ez az egy hetes kúra, ami az MPA ( mandulasav és piruvát = piroszőlősav formulája) bőrmegújító hatásával, és a Royal jelly (méhpempő) tápláló erejével éleszti újjá a bőrt, és a hialuron sav pedig a hidratációért felel.

A Neogence MPA bőrmegújító program elérhető már Magyarországon is.
Neogence hámlasztó szett leírása

A terméket pár hete kipróbáltam, így személyes tapasztalataimat szeretném veletek megosztani.
Ez egy olyan enyhe és kíméletes otthoni kezelés amit bárkinek nyugodt szívvel merek ajánlani.
Teljes mértékben biztonságos, nem lesznek piros foltok, vagy hámló bőrcafatok az arcodon, mert olyan lassan és gyengéden végzi a munkát, hogy a kezdőknek sem kell megriadniuk a használatától.

A dobozban 7 adag, 01-02 lépés található
"Egy hetes bőrmegújító kezelés, amely rövid idő alatt látványos eredményt ér el. A hámlasztó és bőrnyugtató napok váltakozásával 7 nap alatt teljesen megújítja a bőrt, átfogó megoldást kínál a ráncok, kitágult pórusok, fakó bőrszín és érdesség ellen. Míg az MPA formulája megszabadít az elhalt hámsejtektől, kisimítja a ráncokat, megakadályozza a pattanások keletkezését és stimulálja a bőr öngyógyító képességét, addig a méhpempő regenerálja és nyugtatja a bőrt a hámlasztás után és elősegíti a kollagén termelést. Ez párosítva a hialuronsavas eszenciával megteremti az optimális hidratáltságot a bőrben, ennek eredménye a szép, egészséges bőr a kúra végeztével.
 
Kiemelt hatóanyagai:
  • MPA (A mandulasav és piroszőlősav összetett formulája, bőrmegújító hatású.)
  • Royal Jelly (A méhpempő kiváló bőrkondícionáló, gazdag fehérje-, vitamin-, aminosav-, B-vitamin és ásványi anyag forrás.)
  • Kényelmesen tárolható a hámlasztó
  • Hyalo-Oligo® komplex (A bőr belső hidratációját fokozza.)
 
Használat:
2 nap hámlasztás ⇒ 1 nap regenerálás ⇒ 2 nap hámlasztás ⇒ 2 nap regenerálás
A kezelést minden esetben este, arctisztítás után végezze el." 

Őszintén megvallva én sokkal erősebb és látványosabb hámlasztáshoz szoktam még az otthoni termékeim esetén is, és sokan pont ezért nem mernek neki fogni az ilyen dolgoknak, így most a számukra is megvan az ideális megoldás. Ettől nem kell félni.

A 7 napos csomag úgy fest, hogy pontosan ki van adagolva a hámlasztási és a regenerálási pakk, ami minden esetben 2 termék felhelyezéséből áll.

Van rajzos segítség is
A hámlasztó napon egy átitatott "recés vattá"-val kell áttörölni az arcot ( régen az avon-nak is volt ilyen hámlasztó párnácskája), nem csíp, nem mar, majd  a maradék anyagot is kicsavarva a pamacsból ezt a savat eldolgoztam az arcomon.
2-3 perc elteltével a  méhpempős maszk is rákerül. Semmit nem kell lemosni, este kell használni lefekvés előtt. A száradásra és a kenegetésre olyan 15 percet számoljatok.

A regeneráló napokon  a méhpempős maszk marad, de előtte nem a hámlasztó lapocskával dolgozol, hanem egy hialuronos esszencia kerül a bőrre, és arra pedig a maszk. Megmondom őszintén, ezt a kombót nem tudtam úgy alkalmazni, hogy ne csapja ki egymást a két anyag, azaz ledörzsölhető darabos lett a termék, így ezért arra jutottam, hogy csak a hialuront masszírozom a bőrömbe, a maszkot csak hanyagul rásimítom és várom a száradást.

Hámlasztó nap: 1.lépése a hámlasztó lap
Semelyik komponens sem zsíros, inkább zselés krém vagy lotion állagúak.
Minden napon reggelente gyönyörű sima bőrrel ébredtem, viszont arcmosás után realizáltam, hogy nagyon kiszárította a bőrömet és sajnos a kezeimet is ( amivel dolgoztam az arcomon ).
Ez miatt extra erős és hatékony nappali krémekkel védekeztem.
Végig nem volt hámlás, sem kirepedezettség, inkább csak az a húzódó száraz érzés.

Egy hét után bőröm sem rózsaszín, sem piros, sem irritált, se vékony, se érzékeny nem lett, így ez egy valóban nagyon lightos és sűrűbben is alkalmazható kúra, tehát nem kell tőle megijedni.
Végig tudod a héten magad sminkelni, semmire nem vagy érzékeny, inkább csak a hidratálásra célszerű odafigyelni, illetve a szokottnál zsírosabb krémmel lezárni nappalra a bőrt.

Pigment foltokra, ráncokra, sebhelyekre kevés, de ezt otthoni kezelésektől ne is várjuk, főleg nem egy hét után.
Minden sav csakis orvosi alkalmazással és magas koncentrációban képes az ilyen elváltozásokat eltüntetni, vagy alacsony koncentrációban akkor ha azt orvos által kiszámolva és hosszabb ideig kisebb dózisban alkalmazunk. Esettől, panasztól, sav fajtától és orvostól függően.

Hámlasztó és regeneráló nap: 2.lépése
A mandulasav előnye, hogy lassan és egyenletesen szívódik fel, antibakteriális, így ideális a pattanásos bőrre is, faggyúmirigy szabályzó, a piroszőlősavat (NEM piros szőlő, hanem piro azaz hőbomlás) pedig idáig a sportból, mint anyagcsere gyorsítót ismertük ( belsőleg).

Összefoglalva az a véleményem, hogy egy nagyon kellemes kis készítményről beszélünk, aminek az alkalmazása alatt nem kell semmilyen drasztikus látványra vagy érzésre számítanunk. Kezdőknek is ajánlom, nem lesz kipirosodás, sem érzékenység.
Azoknak is ideális, akik fenntartó kezelést keresnek erősebb kozmetikai vagy orvosi hámlasztásuk után.
Akiknek az otthoni hámlasztók túl drasztikusak voltak, érdemes kipróbálniuk mert ez sokkal gyengédebb.
Normál vagy zsíros bőrre ajánlom, de korpás szeborreás bőrökre nem megfelelő ( a szárító hatás miatt esetlegesen több zárt comedó képződhet).
Idősödő panaszmentes bőrökre is alkalmas.
Zsír és vízhiányos bőrök készüljenek az extrém ápolásra mert száríthat.
Mint minden savas készítménynél, itt is jobb kerülni a direkt napfényt, és rosaceás vagy sérült bőrre nem ajánlom (még nehezebben gyógyul ha megsavazod a sebet, illetve folt is maradhat)

A terméket ITT tudjátok megvásárolni, a Neogence magyar forgalmazójánál.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Milium, Xanthelasma...Avagy a szem környékén jelentkező "gríz"

Egy kedves kérdező hívta fel a figyelmemet erre a nem elhanyagolható jelenségre.. http://www.skinsight.com/adult/milia.htm Milium: gríz, ami elsősorban a szem környékén és járomcsonton található, nem gyulladt, zárt comedohoz hasonlító fehér hólyagok, amik kemény faggyút tartalmaznak. Kozmetikus vagy bőrgyógyász távolítja el, tűvel, lézerrel, elektromos kezeléssel. A "bőrprobléma kisokos" menüpont alatt találtok egyébként tömör, rövid infókat ABC rendbe szedve a jellemző bőrelváltozásokról.

Pattanás, korpás szeborrea és társai...avagy bőrprobléma kisokos

Aki rendszeresen olvas, biztos tudja, hogy olyan fogalmakkal is dobálózok ami nem mindenkinek tiszta. Korpás szeborrea/zárt comedo A bőrproblémák megnevezéseiben szeretnék most egy kis segítséget nyújtani. Akné/akne vulgaris: pattanás, amikor a faggyúmirigy elzáródik és a bacik miatt begyullad. Akne fulminans amikor nagy területen gyulladt aknés a bőr, akne conglobata pedig egy súlyos forma amikor ezek a csomók teljesen összegyulladnak. Általában folyékony genny van bennük. Jellemzően hormonális okai vannak.

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből. Retin-A - 0.05% Valami miatt..mi miatt? Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom . Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Gyógyszertári kenceficék

Glyco-A , Fucidin, Davercin, Dalacin-T,  Neogranormon, Skinoren, Zineryt, Akneroxid Az itt látható kis csokor épp a jelenlegi készletet tükrözi, ennél volt nagyobb gyűjteményem is :-)

Nucleofill, Profhilo, Volite, Skinbooster - azaz fiatalos és üde bőrt akarunk!

Akik az orvos esztétikában jártasak, azoknak biztosan nem kell bemutatnom a bőr szépségéhez hozzájáruló injekciós beavatkozások jelentőségét. Juvederm- Volite Nem, ezek nem arcfeltöltő vagy arcformázó eljárások, ezek azok, amiknek az ősanyja a klasszikus tűs mezoterápia. Azaz a beavatkozás "csupán" a bőrt próbálja hozzásegíteni ahhoz, hogy szebb és fiatalosabb kinézetű legyen. Viszont már sokkal hatékonyabb és stabilabb anyagokkal hozzá tudnak járulni a bőrünk jelentős és látványos változásához.  A skinbooster-ről és a műtét nélküli kezelésekről már ITT írtam egy könnyen emészthető összefoglalást, ha valaki gyorsan emlékeztetni szeretné magát. A többi címben említett kezelést pedig igyekszem összehasonlítani egymással, hogy könnyebb legyen a választás. Az viszont az első, hogy a kezelő orvosodra hallgass ne rám, hogy ő mit javasol neked. Akkor szokott gond lenni, amikor a választott orvosod nem dolgozik az általad választott termékkel...na akkor legyél okos... Nézz