Ugrás a fő tartalomra

Kiko kiegészítők, szuper ár, szuper minőség!

Kiko zsákmányaim
Nagyon sajnálatos, hogy a Kiko nem nyit kis hazánk felé, de szerencsére a hivatalos webshopból (ITT) mi is tudunk vásárolni.
49 Euro fölött 2 euro,  alatta pedig 8.9 euro a szállítási költség, szinte magyar posta árak..

Most pár alapvető kiegészítő terméket szeretnék bemutatni...lelövöm a poént, minden darabja jó vétel volt és nagyon elégedett vagyok velük.

Figyelni kell a Kikot, mert nagyon sok akció van náluk, az aktuális akciókat ITT találod, jellemzően 40-50-70%-al olcsóbban lehet hozzájutni ilyenkor pár dologhoz, én is így vettem ezeket a kellékeket.

Kiko Precision tweezers
A precíziós szemöldök csipeszek közül nem tudtam választani, így mindkettő jött velem.
Nem csalódtam, és jó, hogy mindkettőt megvettem, mert teljesen másra tökéletes használni őket.
a vastagabbal (Precision tweezers) sokkal jobban szeretek szemöldököt szedni, viszont a kis vékony (Pointed tweezers) ami első sorban a benőtt szőrszálak kiemeléséhez ideális, de nagyon jó minden aprólékos munkához, ahol nagyon pontosan kell látnod (pl. műszempilla igazítás vagy 1-1 zavaró szőrszál eltüntetése).
Szerencsére mindkét csipesz nagyon pontos és jól záródik, így minőségi terméket sikerült beszereznem.
Kiko Pointed tweezers

A köröm reszelő a szokásos üvegből készült reszelő, inkább a szépsége fogott meg mint a praktikum.
Nekem nagyon vastag, így nem kényelmes a rövid körmök alá nyúlni vele.
Lehet, hogy minden üveg reszelő ilyen, én még nem vettem magamnak, valószínű nem is fogok. Kíméletesebb mint a fém reszelők, finomabb lesz a reszelt szél, de összességében meglennék nélküle is. Viszont nagyon jó áron vettem (akciósan) és nagyon szép, könnyen magamnál tartom, így mégis szeretem.
Könnyebb tisztítani mint a hagyományos fém reszelőmet, ITT találjátok a webshopban.
Kiko üveg körömreszelő

Precision Make up blender : ez a latex mentes szivacs ugyan nem volt olyan olcsó mint az ebayes verziók, de mindenképpen kellemes csalódás, mert tartottam tőle, hogy csak valami kínai szivacs bedobozolva, és drágábban eladva.
Szerencsére nem erről van szó, teljesen más ez a termék, mint az ilyen Beauty Blender utánzatok.
A formája is sokkal jobban tetszik, könnyebb is alkalmazni az arcon, nagyon sok jó felület van rajta.
A képeken is látjátok, hogy porózusabb szivacsról van szó.
Folyékony és préselt termékekhez is ajánlja a gyártó.
Kiko Precision Makeup Blender
A speciális anyag könnyen felveszi és leadja az alapozókat, illetve csík és foltmentes textúrát ígér.
Nekem ez be is jött, valóban szépen tudtam vele dolgozni.
Tényleg ismétlem csak magam, kiemelkedően jó a szivacs formája, kiképzése, mert nagyon jól alkalmazható az arcon ez a sok felület ami ki van alakítva rajta..homorú, domború, hegyes, szögletes...kontúrozni is szuper vele.
ITT tudjátok alaposabban szemügyre venni.
Érdemes kipróbálni, mert tényleg jól működik.
Ütögetve, nyomkodva kell vele alapozni, szép finisht hagy maga után.
Nem kell nedvesen használni ( de úgy is lehet).

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

No hát akkor mi is az a Nu Skin?

Amikor pár éve egy barátnőm ódákat zengett róla, bevallom egyik fülemen be a másikon ki..

Awww mondom egy újabb piramis játék, egy népbutítás, egy felesleges ketyere..Aztán csak mondta, csak monda..aztán megvette..aztán (mivel modell és rendszeresen sminkelem) észrevettem, hogy eltűntek az apró kezdődő ráncok a homlokáról...No akkor kérdeztem meg, hogy mi történt?

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből.

Valami miatt..mi miatt?
Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom.

Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Szakáll és bajusz festése

A szakáll téma egyszerűen nem tud kipörögni, rengetegen keresnek rá, és olvassák el az ITT található ápoló cikket, tehát itt az idő, hogy a szakáll festését is kitárgyaljuk.

A szakáll sokszor külön életet él a hajunk színétől, illetve még mindig nagy divat, és sokan szeretik határozottabbá tenni az arcukon eme szőrzetet.
Mivel én nő vagyok, a téma engem különösebben nem érint, viszont a koromfekete hajú férjem esetében a szakálla hamarabb..vagyis látványosabban kezdett őszülni, mint a haja.
Mivel elég trendi és fiatalos megjelenésű, sikerült rábeszélnem, hogy rám bízza a szakálla festését.

A tökéletes önbarnítót keresem...St. Moriz Lotion

Persze-persze könnyű azt mondani.."tökéletes"...?

Végre folytatom a sorozatot, amit ITT anno elkezdtem..jobb később mint soha. A hallgatás oka az  volt, hogy nem találtam olyan önbarnítót amit magamra kentem volna.

A St. Moriz barnítójáról akkor hallottam első körben amikor be akartam szerezni az aranyárban mozgó ausztrál csoda barnítót a lovingtan -t ( de sajnos végül annyira nem éreztem a dolgot, hogy a világ túlsó feléből rendelgessek több száz dolcsiért ).

Bújtam bújtam tovább a külföldi bloggereket, és eljutottam a St. Tropezbarnítójáig. amiről szintén ódákat zengenek, és akkor a számomra ismét nehézkesnek ítélt beszerzés miatt, a "csöves" verzióhoz tévedtem... ami St. Moriz néven kelleti magát - micsoda véletlen a név választás..

Neogence - Legjobb szemránckréme

Tudjátok, hogy a Neogence termékek legkiemelkedőbb sorozata a "Tökéletes bőrmegújító" termékcsalád.
A szemkörnyék ápolására kiemelten odafigyelő olvasóimnak ajánlom az egyik leginkább élvezettel használt szemránckrémemet.