Ugrás a fő tartalomra

Az ideális nude szájkontúrt keresem - Milani Color statement

Milani Color Statement lip liner- nude
A korábbi ITT olvasható Milani tesztek zárása ez a csodálatos színű nude szájkontúr.

Mellesleg szájkontúrom annyi van, hogy sosem fogy el, nem is emlékszem mikor vettem utoljára.

Vannak nude színeim is bőven, de ahogy fogynak, gondoltam elkezdem keresgélni az utódokat időben, mert nude ide-oda, egyik sem volt az igazi saját színem.
Ennek az eredménye a Milani Color Statement 03-as Nude szájkontúrja.

Color statement szájkontúr: nagyon szerettem volna megtalálni azt a színt ami nem túl lila, barna vagy rózsaszín a saját számhoz képest, és a Milani színe számomra teljesen tökéletes, így ez csillagos ötös.

Gyönyörű természetes szín
Egy krémes szájkontúrról van szó, kicsit vaskosabb réteget hagy mint szeretem, így figyelni kell, hogy ne nyomja erősen az ajkaira az ember és ne rétegezzen túl sokat egymásra, mert úgy egyre vastagabb lesz.
Nem a krémes kontúrok ellen vagyok, de itt több lett szerintem a viaszos - szilikonos hozzávaló, de ettől jól siklik, szépen vezethető..

Nem olajosan zsíros, és nem is fényes, sőőőt, akkor inkább matt vagy bőrfényű....így nehéz megfogalmaznom, hogy mit is akarok mondani, de valahogy zsírkréta életérzésem van tőle.
 
Én kicsit jobban szeretem a nem ennyire viaszos ceruzákat, mert ez nekem látszik, hogy "ott van", nem beleolvad az ajkakba, hanem kis túlzással inkább "rajta ül", pedig a szín tökéletesen illeszkedik.

Természetesen ez nem mindenkinek probléma, és ha egy ceruza meg kemény akkor az azért lesz használhatatlan, egyébként engem sem zavar annyira, hogy ez miatt ne venném újra a terméket, de a ceruza bemutatásához ez is hozzá tartozik.
 
Milani- nude 03 szájkontúr

A tartóssága egyébként nem kiemelkedő, ezért a "nagyon tartós"-tól messze van.
A színe miatt nagyon szeretem, ehhez nyúlok a legtöbb alkalommal, de sem tartósság tekintetében, sem az állagában nem a legjobb ceruzám amit használok, viszont színben igen.

Ára 1000ft, szuperül megéri, mit adnak ma már ennyiért....

Kinek ajánlom? Ki kell próbálni, mindenkinek más tetszik az ajkain, de kicsit vaskosabb ceruzáról van szó, matt krémes, és az egész ajak is színezhető kényelmesen vele, így aki ezt preferálja, annak csodálatos lesz. A krémessége miatt többször kell hegyezni, gyorsabban fogy, de szerencsére az ára miatt ez is teljesen rendben van.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből.

Valami miatt..mi miatt?
Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom.

Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Ilcsi tapasztalatok - AHA biológiai hámlasztó + Esemény előtti

Biztos sokan ismeritek az Ilcsi termékeket, sokan szeretitek és sokan nem.. Vagy aki még nem is próbálta, az is hallott róla.

Egy magyar családi vállalkozásról beszélünk, ne aggódjatok, nem tartok cégbemutatót, ezt csak azért jegyeztem meg, mert tudatosan szeretek magyar terméket vásárolni - már ha az megüti azt a szintet amit elvárok.

Azt is szeretem, hogy "elhiszem" a természet közelségét, és olyan érzésem van, mintha én kevertem volna ki őket a kertből szedett növényekből.
A termékeket kozmetikustól lehet megvenni, de kiskapuként az online aukciós oldalakon is elérhető.


Frakcionált CO2 lézer napló - 1.nap

Ahh ez is eljött..de jó..hmmm

Aki lemaradt a felvezetőt ITT találja.

Reggel lepörgött az életem filmje, hogy akarom-e én ezt...feltódultak az emlékek, hogy azért ez nem olyan fincsi dolog..na meg most új helyre megyek..igen..döntött a jobb ár, beadtam a derekam..

Természetesen a klinikát előtte leinformáltam, sok művész és színész látogatja - amitől én pont rosszul vagyok, tehát ez nem vonzó a számomra, de arra pont jó, hogy ha nekik megfelel akkor nekem sem kell besz*rnom..

Mivel nem csinálok reklámot senkinek ( he-he ezt a kezelést sem promóért kaptam sajnos ), ezért csak annyit mondok róluk, hogy wow meg "ez igen", ritka kedvesen és előzékenyen bántak az emberrel, és roppant széleskörűen tájékozódtak mielőtt nekirontottunk volna az arcomnak..100pont!

Na de nem ez a lényeg..kezdem.

No hát akkor mi is az a Nu Skin?

Amikor pár éve egy barátnőm ódákat zengett róla, bevallom egyik fülemen be a másikon ki..

Awww mondom egy újabb piramis játék, egy népbutítás, egy felesleges ketyere..Aztán csak mondta, csak monda..aztán megvette..aztán (mivel modell és rendszeresen sminkelem) észrevettem, hogy eltűntek az apró kezdődő ráncok a homlokáról...No akkor kérdeztem meg, hogy mi történt?

Hogyan tovább....?

Kedves olvasóim!

Bizonyára észrevettétek, hogy a blog nem frissül..
Köszönöm a sok aggódó levelet, minden rendben van velem, egyszerű okai vannak a "hallgatásomnak" amit ma induló instagram oldalamon el is tudtok olvasni.

Keresd: @sminkesmas az Instán

A jövőben a tevékenységemet az insta oldalamra korlátozom, egyrészt a limitált karakterszám miatt ami ott írható (így nem merülök el órás cikkek írásában) másrészt az egyszerű kezelhetősége miatt.