Ugrás a fő tartalomra

Mac, trend az örök csillogás - az ikonikus Strobe krémről mindent

Mac Strobe Cream
Mac stobe ( stroboszkóp) krém, ez a ragyogást adó primer sokatok kedvence.
Sok márka próbálta már utánozni ezt a rózsaszín fényű terméket, mert ez egy olyan krém ami a fakó arcbőr megmentője, hidratáló és fényvisszaverő erejének köszönhetően optikailag és érezhetően egészségesebb megjelenésűvé teszi a bőrt.
Vitaminokkal dúsított formula, ami kis utazó és normál kiszerelésben is kapható.

2000-ben mutatták be, így ez is érzékelteti a Strobe népszerűségét, ami annak is köszönhető, hogy a bőrápoló és primer funkciót is egyesíti.
Kiemelkedően keresett termék, amit most új megközelítésű felhasználási javaslatokkal látott el a gyártó.


Mac - Mineralize skinfinish
Lássuk mik ezek:

"MAC Makeup Artistry Director, Remero Jennings tanácsai:

Alapnak keverj össze Strobe Cream-et alapozóval, vidd fel a kiemelendő területekre, utána pedig a következőket tedd: 

Bőrtónus:
•      Világos - Luna Cream Color Base és Lightscapde Mineralized Skinfinish
•      Közepes - Bronze Cream Color Base és Golden Glow Mineralized Skinfinish 
•      Sötét – Bronze Cream Color base és Cheeky Bronze Mineralized Skinfinish 

Éghajlat:
•      Forró – alapozó keverék után Mineralize Skinfinish a fő strobing területeken 
•      Hideg– Strobe Cream és Cream Colour Base után Mineralize Skinfinish vagy pigment a strobing hatásért
•      Párás – Kevert alapozó után Strobe Cream, a hightlight területeken pedig Cream Color Base és Mineralize Skinfinish 
•      Száraz - Strobe Cream szétoszlatva Cream Color Base-el, és Mineralized Skinfinish  vagy pigment a strobing hatásért Ez tökéletesen működik a száraz éghajlatú területeken, mivel a strobing az arc fénnyel és a csillogással való feltöltéséről szól."Gordon Espinet - Mac
 És egy kérdezz felelek a Strobe krémről, mindenkinek:

"Gordon Espinet, a M∙A∙C Cosmetics  művész képzési és fejlesztési alelnöke

1.     Sminkmesterként sok féle trenddel találkozol, mit gondolsz miért  most lett ennyire népszerű a “strobing”? 
Azt gondolom, hogy a strobing az ellenkezője a kontúrozás trendjének, ami szinte uralja a közösségi médiát. Strobing a finomságról, a finom árnyalatokról és az elérhető, kiemelésen és ragyogáson alapuló szépségről szó. Az általa nyert megjelenés mindenkinek szól.  
2.     Hogyan jellemeznéd a Strobe Krém összetevőit és hatását?
A Strobe Cream egy könnyű hidratáló ami egy különleges kagyló-kivonat segítségével csillogást varázsol és a legtöbb arcbőrre alkalmazható. Finom vagy akár intenzív hatás is elérhető a krém használatával, függően attól, hogy mennyi terméket viszel fel a bőrödre.  
3.     Hogyan ajánlod a Strobe krém applikálását? Ujjal, ecsettel vagy pedig sminkszivaccsal?
Az egyik legnagyszerűbb tulajdonsága a Strobe Krémnek a sokoldalúság. Közvetlenül a letisztított arcra is felviheted, vagy ahogy én szeretem használni száraz bőrre a hidratáló krém után. A sminkszivacsot nem ajánlom applikációhoz, mivel beszívná a terméket magába, ezért inkább újjal vagy ecsettel való felvitelt javaslok.  Ha az alapozód előtt használod, a teljes bőrképedet ragyogóvá teszi, ha az alapozó után viszed fel akkor csak a kívánt területeket emeli ki az arcodon.  
4.     Van valamilyen egyedi módszer amivel előkészíthetjük a bőrt a Strobe kréme felvitele előtt ? Mely termékekkel párosítható legjobban ez a krém? 
A Strobe Cream a legtöbb Prep + Prime termékre applikálható, azonban nem ajánlom hogy más ragyogást fokozó termékkel együttesen legyen használva. A párban használt másik termék mindig matt vagy szatén legyen, a túl sok strobing túl sok, hivalkodó csillogást eredményez.  
5.     Mondanál pár  jól bevált trükköt a termék használatához? 
A ragyogó összképhez egy pár csepp Strobe krémet keverek a  folyékony alapozómba, de szeretem a terméket az alapozás után, Prep + Prime BB Beauty Balm SPF 35 felvitele után is használni az arc kiemelkedő részein, mint például az orrnyergen, a járomcsonton valamint a kulccsonton.   
6.     Véleményed szerint ez a termék alkalmas mindennapi  vagy inkább csak alkalmi használatra?
Mac - Mineralize Skinfinish
A  Strobe Cream tökéletes a mindennapi használatra is. Próbáld ki a természetes ragyogó hatását az alapozódba vagy az alapozás után történő applikációval.  "

A Mac termékfejlesztési osztályának a véleménye:

"M∙A∙C Cosmetics termékfejlesztés

1.     Milyen előnyei vannak a  Strobe Cream-nek? 
Ez a termék egy szuper gyors-segély a fáradt fakó bőrnek, hidratáló és frissítő növényi kivonatokkal, hatalmas dózisú zöld teával, ragyogást növelő komponenssekkel. A Strobe Cream fényvisszaverődő gyöngy részecskéket és antioxidánsokat tartalmaz amelyeknek köszönhetően simább és tisztább lesz a bőr, valamint ragyogó és hidratált.  
2.     Mi a története ennek az egyedülálló M∙A∙C hidratálónak?
2000-ben egy könnyű textúrájú, fényesen csillogó krémet fejlesztettünk ki ami azonnal energizálta és ragyogóvá tette a fakó bőrt. A Strobe Cream bőrápolás és smink egyben, amely ezzel a tulajdonságával egyedülálló a mai napig a piacon. A benne lévő vitaminok és kivonatok hidratáltan, egészségesen és sugárzóan tartják a bőrt hosszú távon.
3.     Mi lehet az oka annak, hogy  a “strobing” trend most került csak be a köztudatba, ugyanakkor a M∙A∙C eredetileg már 2000-ben piacra dobta? 
A   mostani kontúr-őrületben sok vásárló keresi annak a lehetőségét, hogyan érhetné el a kontúrált végeredményt egy egyszerűsített sminkelési rutinnal.  A Strobing egy egyszerű és hatásos módja annak, hogy az arc kiemelkedő részeit hogyan lehetne megvilágosítani. A M∙A∙C Cosmetics Strobe Cream segítségével rétegenként fel tudjuk építeni a sminkünket, egészen a finom, lágy hatástól a drámai, erőteljes hatásig.
4.     Miért különbözteti meg a Strobe Krémet a más M∙A∙C és egyéb más márkájú termékektől a piacon? 
A  Strobe Cream azért is különleges, mert elsősorban hidratáló de instant ragyogást adó komponenseket is tartalmaz. Különleges fényvisszaverő és gyöngy részecskék az azonnali egészséges ragyogás érzetét adják. Ez a fénylő sugárzás áttetsző, rugalmas és bőrazonos. 
5.     Mik a termék fő összetevői amik életre keltik a bőrt?
Vitaminok, különböző kivonatok, zöld tea és antioxidánsok hozzáadásával tölti fel élettel a bőrt. Íme egy pár fő tápláló hozzávaló:
                      •Tocopheryl Acetate 
                      •Panthenol 
                      •Cyanocobalamin
                      •Magnesium Ascorbyl Phosphate 
                      •Vitis Vinifera Fruit Extract (szőlő gyümölcs kivonat)    
          •Scutellaria Baicalensis Root Extract (árvacsalánfélék családjába tartozó viragos növény kivonata)

6.     Hogyan ajánlod a Strobe Cream applikálását? Ujjal, ecsettel vagy pedig sminkszivaccsal?
Legjobb ha az ujjad hegyével viszed fel a bőrre vagy ecssettel, mint pl. a M∙A∙C Cosmetics 188 Small Duo Fibre Face Brush  ecset, így még pontosabb lesz az applikáció. Először egy kis réteget kenj fel, várj 10 másodpercet, hogy a bőrbe beszívódjon a krém. Ezt a műveletet addig ismételd, amíg a kívánt mélységű ragyogást el nem éred.  
7.     Elsősorban milyen típusú bőrre terveztétek a Strobe Cream-et? 
A  Strobe Cream eredetileg a fakó arcbőrre lett tervezve, azonban minden korosztálynak, nemzetiségnek és nemnek ajánljuk, ez a cég mottója is. Az évek alatt azt tapasztaltuk, hogy valójában bármilyen típusú és textúrájú bőrre alkalmazható és azonnali ragyogó hatás ad."

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

No hát akkor mi is az a Nu Skin?

Amikor pár éve egy barátnőm ódákat zengett róla, bevallom egyik fülemen be a másikon ki..

Awww mondom egy újabb piramis játék, egy népbutítás, egy felesleges ketyere..Aztán csak mondta, csak monda..aztán megvette..aztán (mivel modell és rendszeresen sminkelem) észrevettem, hogy eltűntek az apró kezdődő ráncok a homlokáról...No akkor kérdeztem meg, hogy mi történt?

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből.

Valami miatt..mi miatt?
Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom.

Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Szakáll és bajusz festése

A szakáll téma egyszerűen nem tud kipörögni, rengetegen keresnek rá, és olvassák el az ITT található ápoló cikket, tehát itt az idő, hogy a szakáll festését is kitárgyaljuk.

A szakáll sokszor külön életet él a hajunk színétől, illetve még mindig nagy divat, és sokan szeretik határozottabbá tenni az arcukon eme szőrzetet.
Mivel én nő vagyok, a téma engem különösebben nem érint, viszont a koromfekete hajú férjem esetében a szakálla hamarabb..vagyis látványosabban kezdett őszülni, mint a haja.
Mivel elég trendi és fiatalos megjelenésű, sikerült rábeszélnem, hogy rám bízza a szakálla festését.

A tökéletes önbarnítót keresem...St. Moriz Lotion

Persze-persze könnyű azt mondani.."tökéletes"...?

Végre folytatom a sorozatot, amit ITT anno elkezdtem..jobb később mint soha. A hallgatás oka az  volt, hogy nem találtam olyan önbarnítót amit magamra kentem volna.

A St. Moriz barnítójáról akkor hallottam első körben amikor be akartam szerezni az aranyárban mozgó ausztrál csoda barnítót a lovingtan -t ( de sajnos végül annyira nem éreztem a dolgot, hogy a világ túlsó feléből rendelgessek több száz dolcsiért ).

Bújtam bújtam tovább a külföldi bloggereket, és eljutottam a St. Tropezbarnítójáig. amiről szintén ódákat zengenek, és akkor a számomra ismét nehézkesnek ítélt beszerzés miatt, a "csöves" verzióhoz tévedtem... ami St. Moriz néven kelleti magát - micsoda véletlen a név választás..

Neogence - Legjobb szemránckréme

Tudjátok, hogy a Neogence termékek legkiemelkedőbb sorozata a "Tökéletes bőrmegújító" termékcsalád.
A szemkörnyék ápolására kiemelten odafigyelő olvasóimnak ajánlom az egyik leginkább élvezettel használt szemránckrémemet.