Ugrás a fő tartalomra

Elérhető árú szuper maszkok a Helia-D-től? Én sem gondoltam volna...

Helia-D professional maszkok
Tudjátok, hogy imádom a maszkokat és problémás bőröm miatt speciális ápolásra van szükségem.

Aki nem olvasta minden írásomat, annak gyorsan elmondom, hogy korpás szeborreás bőrt adott nekem a természet, azaz vízhiányos, de zárt comedókkal tarkított az arcbőröm, amit előszeretettel piszkáltamlok, így vagy csak simán heges vagy épp aktív sebes állapotban leledzek.

Ez mind szép és jó lenne, de nem vagyok már tini, így a vízhiány és a tini kor szépségei vannak egyszerre jelen az arcomon, ami több mint bosszantó...vagyis inkább gáz..
Ebből következik, hogy a bőrömre nem igazán jók azok a készítmények, amik hagyományosan a pattanásokra vannak, mert csak tovább szárítanak, azaz tovább rontják az arcbőröm állapotát.



Hévízi nyugtató pakolás-Helia D
A Helia-D professional vonaláról nem olyan rég hallottam, a korosztályom első szemránckréme is a márkától származott, a mai napig hiszem, hogy az időben elkezdett szemránckrém használatának köszönhetem, hogy koromhoz képest a szemkörnyékem szuper állapotban van.

A "professional" vonalas termékek alatt találhattok krémeket, szemránckrémeket, tonikokat, lemosókat, maszkokat, szérumokat, sampont és balzsamot is!

Két termék indította be igazán a fantáziámat, ez a Hévízi nyugtató felépítő pakolás, és a Peptides őssejtes krémpakolás.


Hévízi maszk - Helia-D
Ha kíváncsiak vagytok ezekre, akkor referencia szalonokban is elérhetőek és kipróbálhatóak, infó: ITT.

Hévízi nyugtató felépítő pakolás:
"A világon egyedülálló Hévízi iszapot tartalmazó pakolás. Magas huminsav tartalmának köszönhetően természetes regeneráló, ránctalanító, méregtelenítő. Kiváló mélytisztító hatással rendelkezik. Fertőtlenítő és sejtműködést segítő hatású. Tisztítás után nagyon jó gyulladáscsökkentő és pórusösszehúzó. A készítmény máriatövis kivonatot tartalmaz, amely növeli a bőr feszességét, simaságát, hidratáltságát."
A Hévízi maszk frissen felkenve

Az iszapos pakolás egy kellemes sűrű krém, nagyon jó, bár erős illattal, valódi Hévízi gyógyvízzel, iszappal, ásványi anyagokkal, szalicil savval, tejsavval, gyógynövényekkel, akik bele szeretnének kötni azok igazából csak a parfümöt tudják nehezményezni.

A krémessége miatt nem száraz és nem húzza a bőrömet miközben a hatóanyag benne van rendesen, hisz a 3. és 4. összetevő a Hévízi víz és iszap.
Felkenéskor kicsit bizsereg azokon a pontokon ahol friss sebek vannak, de ez nem vészes, és minden iszapos/ agyagos terméknél érezhető a bennük található sók miatt.

20-25 percig hagyom fenn, de látható amikor besötétedik, és akkor lemosom. Első körben sima vizes kézzel kicsit masszírozom, az iszapszemcsék nem karcolnak, nagyon finomak, aztán szivaccsal a legkönnyebb segíteni az öblítést.
A pakolás 20-25 perc után

Lemosás után nagyon szépen nyugtatja a bőrömet, megmondom őszintén nem gondoltam, hogy ilyen jó lesz a termék, így totálisan pozitív csalódás, minden igaz ami írva van róla!

Nem szárította a bőrömet, nem húzódott és nem okozott irritációt.
Egységes bőrkép, piros foltok csökkenése, száraz foltok feloldása, wow élmény..komolyan.
Gondolom azért dobtam egy hátast, mert nem bízom a készen kapható iszapos pakolásokban, de ez minden félelmemet eltörölte. Azért volt jobb, mint az otthon elkészített iszapos pakolásaim, mert a bőrömön nem éreztem azt a húzódó, száraz hatást, hanem lemosás után olyan volt, mintha frissen krémeztem volna.

Hévízi pakolás összetevői

Peptides őssejtes krémpakolás: "Mezoterápiás sorozatunkban felhasználtuk a legújabb kozmetikai jellegű kutatások eredményeit. Olyan peptidet és ránctalanító hatóanyagokat használtunk, amelyek segítségével a tű nélküli mezoterápiás kezelések során látványos sikereket érhetünk el. Így esett a választás a Progeline™-re és az Adipofill’in™-re, amelyek 2012-ben a legjobb innovatív kozmetikai hatóanyag díjat nyerték el.
Peptides és őssejtes pakolás

Peptidben és argán őssejtes hatóanyagban gazdag könnyű lágy állagú, jól felszívódó krémpakolás, melyet a mezoterápiás kezelés befejezéseként ajánlunk. Az argán őssejt a különleges liposzóma technológiának köszönhetően eljut a bőr legmélyebb rétegébe (irharéteg). Ezt az őssejtet kombináltuk a peptidekkel, hogy még látványosabb és eredményesebb kezeléseket végezhessünk. Hatékony, magas minőségű, nagy tisztaságú pakolás, mely intenzíven táplálja és javítja a bőr állapotát, és feszesíti azt.
Minden bőrtípusra ajánljuk.
Peptides őssejtes maszk - Helia D
Könnyű masszázsmozdulatokkal a  Peptides és Őssejtes Krémpakolást  juttassuk be a bőrbe. A Javasolt hatóidő, 15 perc, ezalatt a Krémpakolás energetizálja és feltölti a bőrt."


Ez a pakolás leginkább egy lágy krémhez hasonlít, nem is gondolnám róla, hogy pakolás olyan könnyű. Nem szükséges hozzá mezoterápiás gép, minden bőrre frissítőleg, táplálólag és energetizálónak hat.
Kevésbé erős illatú mint a Hévízi maszk, vizes és hűsítő érzés a bőrön, jól hidratál, nem egy zsíros krémpakolásról van szó.
15 perc alatt is hatékony, de van, hogy tovább hagyom fenn, ahogy issza a bőröm.
Peptides őssejtes pakolás összetevői

Ezt én a Hévízes pakolás után használom, és az eredmény lenyűgöző.

Összefoglalva: 
A két pakolás együttes használata során a bőröm puha, táplált, egységes és a zárt komedóim szinte kiugranak a bőrömből, mintha  kilökné őket ez a két maszk.
Annyira felpuhítja a bőrömet, és a hatóanyagok is olyan jók nekem, hogy a pár hét használat során a komedóim száma jelentős mértékben csökkent.
Ideális a korpás szeborreás bőrre az  nem is kérdés. Nem mondom, hogy mindenkinek ezt a hatást tudja kiváltani, de nekem a zárt mitesszerek elsősorban a bőröm szárazsága miatt szorulnak be a bőrömbe, és szintén a szárazság miatt (és az erre való hajlam miatt is) képződik egyre több.
Nagyon jól nyugtat is, mert látom, ahogy a pirosságot lehúzza, és megelőzi, hogy begyulladjanak a comedók.
Az nagyon jól látszik a Hévízes terméknél, hogy olyan egységes a bőrképem mint még semmitől.
A peptides maszk pedig olyan látványosan hidratál engem, amit idáig csak a legvaskosabb, legdrágább maszkok tudtak teljesíteni.




Megjegyzések

  1. Köszi a cikket, nagyon felkeltette az érdeklődésemet, viszont nem találtam sehol sem rendelhető formában. Neked honnan sikerült beszerezni? :) Előre is köszönöm!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Helia-d weboldalán találsz elérhetőségeket, illetve Helia-d-vel dolgozó kozmetikusok tudnak eladni.

      Törlés

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Milium, Xanthelasma...Avagy a szem környékén jelentkező "gríz"

Egy kedves kérdező hívta fel a figyelmemet erre a nem elhanyagolható jelenségre.. http://www.skinsight.com/adult/milia.htm Milium: gríz, ami elsősorban a szem környékén és járomcsonton található, nem gyulladt, zárt comedohoz hasonlító fehér hólyagok, amik kemény faggyút tartalmaznak. Kozmetikus vagy bőrgyógyász távolítja el, tűvel, lézerrel, elektromos kezeléssel. A "bőrprobléma kisokos" menüpont alatt találtok egyébként tömör, rövid infókat ABC rendbe szedve a jellemző bőrelváltozásokról.

Pattanás, korpás szeborrea és társai...avagy bőrprobléma kisokos

Aki rendszeresen olvas, biztos tudja, hogy olyan fogalmakkal is dobálózok ami nem mindenkinek tiszta. Korpás szeborrea/zárt comedo A bőrproblémák megnevezéseiben szeretnék most egy kis segítséget nyújtani. Akné/akne vulgaris: pattanás, amikor a faggyúmirigy elzáródik és a bacik miatt begyullad. Akne fulminans amikor nagy területen gyulladt aknés a bőr, akne conglobata pedig egy súlyos forma amikor ezek a csomók teljesen összegyulladnak. Általában folyékony genny van bennük. Jellemzően hormonális okai vannak.

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből. Retin-A - 0.05% Valami miatt..mi miatt? Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom . Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Gyógyszertári kenceficék

Glyco-A , Fucidin, Davercin, Dalacin-T,  Neogranormon, Skinoren, Zineryt, Akneroxid Az itt látható kis csokor épp a jelenlegi készletet tükrözi, ennél volt nagyobb gyűjteményem is :-)

Frakcionált CO2 lézer - Összegzés

Ígértem nektek, hogy 3 kezelés végeztével összegzem a tapasztalatokat. Fraxel CO2 előtte-utána Előzményeket és részleteket ITT láttátok, a felépülés 6 napig tart, tehát nem árt egy hetet rászánni erre az ügyre. Persze akit nem zavar ha így mutatkozik, akkor valójában 1-2 nap is elég otthon, mert aztán már semmilyen kellemetlenség nem érezhető..csak a látvány gáz.