2015. 08. 26.

Embryolisse a sminkesek kedvence

És ez nem túlzás...
Embryolisse csodaszerek
 Most egy olyan márkáról lesz szó, ami méltán nyerte el a sminktáskából nélkülözhetetlen termékek egyikét.

A francia márkát egy orvos hozta létre  az 50-es évekből.
Legendás kréme, ami miatt sokan felfigyeltek a márkára, a Lait-creme concentré, ami hidratál, ápol és primerként is szuper.
Minden professzionális sminktermék alá tökéletes, és a hétköznapokban is szuper hidratáló.


Embryolisse Lait creme concentre
"Egy csodálatos bőrápoló termék - az igazi szépség titka, kedvelt a bőrgyógyászok körében évtizedek óta; a természetes eredetű elismert összetevők ötvözete gazdag esszenciális zsírsavakban és vitaminokban. A tápanyagok és a víz helyreállítják a bőrben az egyensúlyt, és segít megvédeni azt az irritációval, sérülésekkel szemben. Hidratálja és táplálja a bőrt, ami rugalmas és bársonyos lesz. Továbbá teltebb, simább, és hihetetlenül puha. A szárazság és a rossz közérzet jelei csökkennek, és a bőrt megnyugtatja. Krémes tej textúra, hagy egy szatén egészséges filmet a száraz durva bőrön."

Embryolisse - Filaderme emulsion
Nemrég beszereztem a Filaderme emulsiont is, ami a hidratáló és tápláló összetevők mellett regeneráló hatással is bír. Száraz és vízhiányos bőrre éjjel-nappal nagyon jó krém, és ez is használható mint primer.
"Ez a tápláló és regeneráló krém, híresen hatékony a száraz bőrre, betölti a bőrbe az összes fontos tápanyagot, amire szüksége van annak a megfelelő egyensúlyhoz. A tápanyagok egy része természetes eredetű; ezek újjáépítik a bőr lipid rétegét, rekonstruálva a sejtközi cementet és megerősíti a bőr védelmi rendszerét. A feszülő és pikkelyes bőr eltűnik, a bőrt megnyugtatja és kényelmessé teszi, rugalmas és ragyogó, puha és ismét sima lesz."

Embryolisse - Elixir eclat
A cég felbuzdulva, hogy a krémeit a világ sminkesei örökre a szívükbe zárták, és szinte minden vezető sminkes táskájába megtalálható, így piacra dobott egy kifejezetten primer készítményt is, ami Elixir eclat néven kelleti magát. Ez egy teljesen más textúrájú termék mint a fenn említett kettő, mert ez egy zselés, áttetsző, arany csillogású primer. Nagyon hamar és szépen felszívódik a bőrön, szérum szerű a készítmény.
"Igazi szépség elixír, ragyogó szérum a smink alá. Hyaluronnal és növényi kivonatokkal,  hidratálja és újra feltölti, revitalizálja és egyenletessé teszi a bőrt. Tartalmaz gyöngyház pigmenteket, a fény enyhíti a tökéletlenségeket. A bőr sima és tónusos, a fáradtság jelei eltűnnek, a textúra bársonyos és az arcszín egyenletes.  A víz alapú szérum, gyorsan beszívódik. Lehet használni minden nap, gyors kezelés a megfáradt bőrnek."

Filaderme emulsion és elixir eclat
Imádom ezeket a krémeket, ajánlom nektek is a figyelmetekbe, ha még nem ismernétek.
Külföldön Francia országban minden patikában szinte beszerezhető, egyéb országokban drogériákban (sephora, boots)és sminkes boltokban. Én interneten rendeltem az iparfümériától.
Pattanásokat nem okozott, szépen rendbe rakta a bőrömet, nem zsírosan tocsogó, nem is "könnyen elillanó" hidratáló feeling volt, hanem igazi ropogós egészséges bőr.
Korpás szeborreás a bőröm, pattanásra hajlamos, felületi vízhiánnyal.
Reggel használtam sminkelés előtt, illetve primernek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...