Ugrás a fő tartalomra

Gyors voltam?..NYX Eyebrow Gel teszt

Nagyon rá voltam indulva, nem vártam sokat.. ITT már mutattam nektek mennyire ígéretes a termék.
NYX Eyebrow Gel és az ajándékom

Természetesen ahogy tudtam meg is rendeltem..

3  színt választottam ami szóba jöhet nálam rendszeres használat során is, ez a 01, 02, 03 azaz blonde, chocolate, brunette.NYX Eyebrow-blonde,chocolate, brunette
Azt már láttátok az előző beharangozó bejegyzésemnél, hogy a kiszerelés és a kezelhetőség a MUFE szemöldök festékére hasonlít, tehát tubusos a zselé, amit ecsettel tudunk felhordani.

A színek jól el vannak találva, a három legvilágosabb árnyalatot vettem meg, ezen kívül két sötétebb létezik.

NYX Eyebrow gel - állag
A tubusos csomagolást nem szeretem mert pazarlásnak érzem kinyomogatni a "tippelt" mennyiséget, de ezt az állagot így lehetett megoldani.

Kicsit hígabb és nyúlósabb mint a MUFE cucca, lassabban is szárad, de cserében valóban igen tartós és nem kopik...csak várjuk meg a teljes száradást.

erősen pigmentált, így erre sem lehet panaszunk.

Nekem könnyen kezelhető, de én szemöldökön amúgy is csak ecsettel szeretek dolgozni.
NYX Eyebrow Gel- blonde, chocolate, brunette

Mikor még nem száraz akkor fényes, de a száradás során mattra szárad. A képen is látszik, hogy a blonde már matt, míg az utoljára felkent brunette még fényes.

Sima dörzsölgetés során nem moccan ( én a képen óvatlan voltam és a brunette még nem száradt meg tökéletesre így ilyenkor még képlékeny, de a többin jól látszik, hogy száradás után jól tartja magát)
Víz és dörzsölés együtt már hatásosabb, ilyenkor morzsolódva távozik a termék.

NYX Eyebrow gel - sima dörzsi
Kapásból kijelenthetem, hogy imádom, nem is tudom túlragozni, érdekes, hogy egy ilyen márka 7 dollár-ért komolyabb azaz tartósabb cuccot tud piacra dobni mint a 20-30 dolláros vetélytársak, de hát igen, így tovább NYX.

Hamarosan készítek egy bejegyzést, amiben képeken is láthatjátok a tartósságot, ahol az Anastasia, MUFE, Tarte és NYX szemöldök gélek szerepelnek majd, és hát hölgyeim előre kijelentem, hogy a NYX cucca verhetetlen.
NYX Eyebrow gel - nyálas dörzsi

Zárójelbe megjegyzem, hogy lesz MUFE és Tarte szemöldök cuccok teljes tesztje is hamarosan, az Anastasia-t pedig ITT olvashatjátok.

Minden szemöldök fan-nak ajánlom, akik ügyesen és szívesen bánnak szemöldök ecsettel, és mindenük a tartósság.

Én a Cherry-től rendeltem, ahol a leginkább kedvező az európai szállítás. Ilyen összegért járt egy ajándék száj ápoló, megmondom őszintén kicsit ez csalódás volt, mert rágós illatú már van, de ez a szőlős elég gyenge illatú.


NYX Eyebrow gel - víz alatti dörzsölés
Összefoglalva: Jelenleg a legtartósabb szemöldök zselé amit használok. Extra tipp, a szemöldök szálakat is tudjuk színezni, ha spirálra kenjük, és azzal dolgozzuk át a szemöldök szálakat.
Ár/érték arány nagyon kedvező.Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

No hát akkor mi is az a Nu Skin?

Amikor pár éve egy barátnőm ódákat zengett róla, bevallom egyik fülemen be a másikon ki..

Awww mondom egy újabb piramis játék, egy népbutítás, egy felesleges ketyere..Aztán csak mondta, csak monda..aztán megvette..aztán (mivel modell és rendszeresen sminkelem) észrevettem, hogy eltűntek az apró kezdődő ráncok a homlokáról...No akkor kérdeztem meg, hogy mi történt?

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből.

Valami miatt..mi miatt?
Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom.

Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Szakáll és bajusz festése

A szakáll téma egyszerűen nem tud kipörögni, rengetegen keresnek rá, és olvassák el az ITT található ápoló cikket, tehát itt az idő, hogy a szakáll festését is kitárgyaljuk.

A szakáll sokszor külön életet él a hajunk színétől, illetve még mindig nagy divat, és sokan szeretik határozottabbá tenni az arcukon eme szőrzetet.
Mivel én nő vagyok, a téma engem különösebben nem érint, viszont a koromfekete hajú férjem esetében a szakálla hamarabb..vagyis látványosabban kezdett őszülni, mint a haja.
Mivel elég trendi és fiatalos megjelenésű, sikerült rábeszélnem, hogy rám bízza a szakálla festését.

A tökéletes önbarnítót keresem...St. Moriz Lotion

Persze-persze könnyű azt mondani.."tökéletes"...?

Végre folytatom a sorozatot, amit ITT anno elkezdtem..jobb később mint soha. A hallgatás oka az  volt, hogy nem találtam olyan önbarnítót amit magamra kentem volna.

A St. Moriz barnítójáról akkor hallottam első körben amikor be akartam szerezni az aranyárban mozgó ausztrál csoda barnítót a lovingtan -t ( de sajnos végül annyira nem éreztem a dolgot, hogy a világ túlsó feléből rendelgessek több száz dolcsiért ).

Bújtam bújtam tovább a külföldi bloggereket, és eljutottam a St. Tropezbarnítójáig. amiről szintén ódákat zengenek, és akkor a számomra ismét nehézkesnek ítélt beszerzés miatt, a "csöves" verzióhoz tévedtem... ami St. Moriz néven kelleti magát - micsoda véletlen a név választás..

Neogence - Legjobb szemránckréme

Tudjátok, hogy a Neogence termékek legkiemelkedőbb sorozata a "Tökéletes bőrmegújító" termékcsalád.
A szemkörnyék ápolására kiemelten odafigyelő olvasóimnak ajánlom az egyik leginkább élvezettel használt szemránckrémemet.