Ugrás a fő tartalomra

Gyors voltam?..NYX Eyebrow Gel teszt

Nagyon rá voltam indulva, nem vártam sokat.. ITT már mutattam nektek mennyire ígéretes a termék.
NYX Eyebrow Gel és az ajándékom

Természetesen ahogy tudtam meg is rendeltem..

3  színt választottam ami szóba jöhet nálam rendszeres használat során is, ez a 01, 02, 03 azaz blonde, chocolate, brunette.NYX Eyebrow-blonde,chocolate, brunette
Azt már láttátok az előző beharangozó bejegyzésemnél, hogy a kiszerelés és a kezelhetőség a MUFE szemöldök festékére hasonlít, tehát tubusos a zselé, amit ecsettel tudunk felhordani.

A színek jól el vannak találva, a három legvilágosabb árnyalatot vettem meg, ezen kívül két sötétebb létezik.

NYX Eyebrow gel - állag
A tubusos csomagolást nem szeretem mert pazarlásnak érzem kinyomogatni a "tippelt" mennyiséget, de ezt az állagot így lehetett megoldani.

Kicsit hígabb és nyúlósabb mint a MUFE cucca, lassabban is szárad, de cserében valóban igen tartós és nem kopik...csak várjuk meg a teljes száradást.

erősen pigmentált, így erre sem lehet panaszunk.

Nekem könnyen kezelhető, de én szemöldökön amúgy is csak ecsettel szeretek dolgozni.
NYX Eyebrow Gel- blonde, chocolate, brunette

Mikor még nem száraz akkor fényes, de a száradás során mattra szárad. A képen is látszik, hogy a blonde már matt, míg az utoljára felkent brunette még fényes.

Sima dörzsölgetés során nem moccan ( én a képen óvatlan voltam és a brunette még nem száradt meg tökéletesre így ilyenkor még képlékeny, de a többin jól látszik, hogy száradás után jól tartja magát)
Víz és dörzsölés együtt már hatásosabb, ilyenkor morzsolódva távozik a termék.

NYX Eyebrow gel - sima dörzsi
Kapásból kijelenthetem, hogy imádom, nem is tudom túlragozni, érdekes, hogy egy ilyen márka 7 dollár-ért komolyabb azaz tartósabb cuccot tud piacra dobni mint a 20-30 dolláros vetélytársak, de hát igen, így tovább NYX.

Hamarosan készítek egy bejegyzést, amiben képeken is láthatjátok a tartósságot, ahol az Anastasia, MUFE, Tarte és NYX szemöldök gélek szerepelnek majd, és hát hölgyeim előre kijelentem, hogy a NYX cucca verhetetlen.
NYX Eyebrow gel - nyálas dörzsi

Zárójelbe megjegyzem, hogy lesz MUFE és Tarte szemöldök cuccok teljes tesztje is hamarosan, az Anastasia-t pedig ITT olvashatjátok.

Minden szemöldök fan-nak ajánlom, akik ügyesen és szívesen bánnak szemöldök ecsettel, és mindenük a tartósság.

Én a Cherry-től rendeltem, ahol a leginkább kedvező az európai szállítás. Ilyen összegért járt egy ajándék száj ápoló, megmondom őszintén kicsit ez csalódás volt, mert rágós illatú már van, de ez a szőlős elég gyenge illatú.


NYX Eyebrow gel - víz alatti dörzsölés
Összefoglalva: Jelenleg a legtartósabb szemöldök zselé amit használok. Extra tipp, a szemöldök szálakat is tudjuk színezni, ha spirálra kenjük, és azzal dolgozzuk át a szemöldök szálakat.
Ár/érték arány nagyon kedvező.Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből.

Valami miatt..mi miatt?
Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom.

Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Ilcsi tapasztalatok - AHA biológiai hámlasztó + Esemény előtti

Biztos sokan ismeritek az Ilcsi termékeket, sokan szeretitek és sokan nem.. Vagy aki még nem is próbálta, az is hallott róla.

Egy magyar családi vállalkozásról beszélünk, ne aggódjatok, nem tartok cégbemutatót, ezt csak azért jegyeztem meg, mert tudatosan szeretek magyar terméket vásárolni - már ha az megüti azt a szintet amit elvárok.

Azt is szeretem, hogy "elhiszem" a természet közelségét, és olyan érzésem van, mintha én kevertem volna ki őket a kertből szedett növényekből.
A termékeket kozmetikustól lehet megvenni, de kiskapuként az online aukciós oldalakon is elérhető.


Hogyan tovább....?

Kedves olvasóim!

Bizonyára észrevettétek, hogy a blog nem frissül..
Köszönöm a sok aggódó levelet, minden rendben van velem, egyszerű okai vannak a "hallgatásomnak" amit ma induló instagram oldalamon el is tudtok olvasni.

Keresd: @sminkesmas az Instán

A jövőben a tevékenységemet az insta oldalamra korlátozom, egyrészt a limitált karakterszám miatt ami ott írható (így nem merülök el órás cikkek írásában) másrészt az egyszerű kezelhetősége miatt.

Neogence - Legjobb szemránckréme

Tudjátok, hogy a Neogence termékek legkiemelkedőbb sorozata a "Tökéletes bőrmegújító" termékcsalád.
A szemkörnyék ápolására kiemelten odafigyelő olvasóimnak ajánlom az egyik leginkább élvezettel használt szemránckrémemet.

Fotona 3D arcfeszesítés 3. alkalom

A Fotona 3D és 4D az arcfeszesítő eljárások legújabb, több kezelésből álló kombinált módszere. A 3D három lépcső/ülés, a 4D pedig négy lépcsős kezelésből áll/ alkalom.

Az első kezelésemről és élményeimről ITT a második alkalomról és a felmerülő kérdésekről pedig ITT találjátok a beszámolómat. Ezt azért javaslom elolvasni, mert a lényeges információkat ezek tartalmazzák.

A harmadik alkalommal is minden azonos módon zajlott mint előtte, így erről semmi újdonságot nem tudok elmondani, így elkezdem inkább összegezni mit látok idáig.