2013. 05. 29.

Isa Dora - Eyebrow lifter

Nem gondoltam, hogy a kismillió sminkcuccom közül lesz még valami ami a top 10-be kerül.
Isa Dora Eyebrow lifter

Aztán jött ez a cerka..gondoltam ismét valami pénznyelő, amiről majd kiderül, hogy több vele a kínlódás mint amennyi haszna lenne...
Hát nem így történt....Többször próbáltam már itt-ott megvenni, de sosem volt készleten, míg egy szép napon random rátaláltam, azóta örülünk egymásnak.

A ceruzáról annyit tudok összefoglalni, hogy nem ragacsos, hanem por szerű, száraz cerka, ami nagyon szépen megfogja a bőrt, és a színe is nagyon tuti a szem környékén.

IsaDora -szemöldök kiemelő cerka
Ez egyébként ez egy szemöldök "emelő" cerka, azaz ezt kell a szemöldökünk alá húzni, ha optikai lifting hatást szeretnénk elérni, mert kiemeli azt a részt.

Aki rendszeresen sminkel, ösztönösen tudja, hogy közvetlenül a szemöldök alatt világosabb színnel emeljük ki a szemöldök ívét, ezt meg lehet tenni bármilyen por alapú szemfestékkel, világos alapozóval vagy púderrel is, de ez a ceruza azért szupi, mert úgy lehet meghúzni a szemöldök alá a világos színt, hogy szép és pontos kontúrt kapunk, és ott világosít ahol kell, azaz a szemöldökünkre sem megy rá ha pontosan követjük a vonalát.

Nagyon bejön az is, hogy végre nem próbálták csillámokkal vagy gyöngyház fénnyel "feldobni"  ezt a ceruzát, mert így tud igazán természetes és láthatatlan lenni...ez tehát matt...thx God!

IsaDora - eyebrow lifter
Sok ilyen ceruzát legyártott már sok cég, de idáig ez nekem a top, mivel ez egyáltalán nem zsíros, sőt por szerű, mégsem porzik... nagyon tetszik a színe, jó vele dolgozni, ideális a mérete, és nem fogy gyorsan.

Lehet vele kontúros vonalat is húzni, de én úgy szoktam, hogy a meghúzás után az ujjaimmal szépen eldolgozom, átsimítom, így nagyon természetes hatású tud lenni.

Önmagában is nagyon szép és tartós, de rá is lehet erősíteni szemhéjpúderrel is, jól tapad az is rajta, így extrém fedés és extrém felvilágosítás is elérhető vele.

Meghúzva kontúrnak és ujjakkal elsimítva
Nincs hova ragoznom, ez a termék nagyon tetszik, minden elvárásomnak megfelel, nem gondoltam, hogy ennyire le fog venni a lábamról ez a szemhéjra alkalmazható highlighter funkciókat is ellátó kis apróság.

Egyszerű, gyors, kis helyen elfér, tartós, nem ragad, könnyen elsatírozható, gyönyörű színű és matt..hát le a kalappal Isa Dora...

Ettől függetlenül a színét mindenképpen teszteljétek, hogy mennyire természetes a bőrötökön, nekem szemkörnyéknél király, de lehet egy kreol lánynak már "sok"....és az ujjatokkal kicsit simítsátok át, úgy a legszebb

4 megjegyzés:

 1. Újabban én is ismerkedem ezzel a márkával, néhány dolguk nagyon igéretes :)

  VálaszTörlés
 2. Árat tudnál írni?
  Ja és érdekelne,hogy milyen most az arcbőröd a korábbi kezelés óta :)Meg vagy vele elégedve? Arról írsz esetleg?

  Mia

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. 3000 ft :-)
   Írtam közben a co2 lézer utáni életről:-)

   Törlés

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...