2015. 11. 30.

Mac, trend az örök csillogás - az ikonikus Strobe krémről mindent

Mac Strobe Cream
Mac stobe ( stroboszkóp) krém, ez a ragyogást adó primer sokatok kedvence.
Sok márka próbálta már utánozni ezt a rózsaszín fényű terméket, mert ez egy olyan krém ami a fakó arcbőr megmentője, hidratáló és fényvisszaverő erejének köszönhetően optikailag és érezhetően egészségesebb megjelenésűvé teszi a bőrt.
Vitaminokkal dúsított formula, ami kis utazó és normál kiszerelésben is kapható.

2000-ben mutatták be, így ez is érzékelteti a Strobe népszerűségét, ami annak is köszönhető, hogy a bőrápoló és primer funkciót is egyesíti.
Kiemelkedően keresett termék, amit most új megközelítésű felhasználási javaslatokkal látott el a gyártó.


Mac - Mineralize skinfinish
Lássuk mik ezek:

"MAC Makeup Artistry Director, Remero Jennings tanácsai:

Alapnak keverj össze Strobe Cream-et alapozóval, vidd fel a kiemelendő területekre, utána pedig a következőket tedd: 

Bőrtónus:
•      Világos - Luna Cream Color Base és Lightscapde Mineralized Skinfinish
•      Közepes - Bronze Cream Color Base és Golden Glow Mineralized Skinfinish 
•      Sötét – Bronze Cream Color base és Cheeky Bronze Mineralized Skinfinish 

Éghajlat:
•      Forró – alapozó keverék után Mineralize Skinfinish a fő strobing területeken 
•      Hideg– Strobe Cream és Cream Colour Base után Mineralize Skinfinish vagy pigment a strobing hatásért
•      Párás – Kevert alapozó után Strobe Cream, a hightlight területeken pedig Cream Color Base és Mineralize Skinfinish 
•      Száraz - Strobe Cream szétoszlatva Cream Color Base-el, és Mineralized Skinfinish  vagy pigment a strobing hatásért Ez tökéletesen működik a száraz éghajlatú területeken, mivel a strobing az arc fénnyel és a csillogással való feltöltéséről szól."Gordon Espinet - Mac
 És egy kérdezz felelek a Strobe krémről, mindenkinek:

"Gordon Espinet, a M∙A∙C Cosmetics  művész képzési és fejlesztési alelnöke

1.     Sminkmesterként sok féle trenddel találkozol, mit gondolsz miért  most lett ennyire népszerű a “strobing”? 
Azt gondolom, hogy a strobing az ellenkezője a kontúrozás trendjének, ami szinte uralja a közösségi médiát. Strobing a finomságról, a finom árnyalatokról és az elérhető, kiemelésen és ragyogáson alapuló szépségről szó. Az általa nyert megjelenés mindenkinek szól.  
2.     Hogyan jellemeznéd a Strobe Krém összetevőit és hatását?
A Strobe Cream egy könnyű hidratáló ami egy különleges kagyló-kivonat segítségével csillogást varázsol és a legtöbb arcbőrre alkalmazható. Finom vagy akár intenzív hatás is elérhető a krém használatával, függően attól, hogy mennyi terméket viszel fel a bőrödre.  
3.     Hogyan ajánlod a Strobe krém applikálását? Ujjal, ecsettel vagy pedig sminkszivaccsal?
Az egyik legnagyszerűbb tulajdonsága a Strobe Krémnek a sokoldalúság. Közvetlenül a letisztított arcra is felviheted, vagy ahogy én szeretem használni száraz bőrre a hidratáló krém után. A sminkszivacsot nem ajánlom applikációhoz, mivel beszívná a terméket magába, ezért inkább újjal vagy ecsettel való felvitelt javaslok.  Ha az alapozód előtt használod, a teljes bőrképedet ragyogóvá teszi, ha az alapozó után viszed fel akkor csak a kívánt területeket emeli ki az arcodon.  
4.     Van valamilyen egyedi módszer amivel előkészíthetjük a bőrt a Strobe kréme felvitele előtt ? Mely termékekkel párosítható legjobban ez a krém? 
A Strobe Cream a legtöbb Prep + Prime termékre applikálható, azonban nem ajánlom hogy más ragyogást fokozó termékkel együttesen legyen használva. A párban használt másik termék mindig matt vagy szatén legyen, a túl sok strobing túl sok, hivalkodó csillogást eredményez.  
5.     Mondanál pár  jól bevált trükköt a termék használatához? 
A ragyogó összképhez egy pár csepp Strobe krémet keverek a  folyékony alapozómba, de szeretem a terméket az alapozás után, Prep + Prime BB Beauty Balm SPF 35 felvitele után is használni az arc kiemelkedő részein, mint például az orrnyergen, a járomcsonton valamint a kulccsonton.   
6.     Véleményed szerint ez a termék alkalmas mindennapi  vagy inkább csak alkalmi használatra?
Mac - Mineralize Skinfinish
A  Strobe Cream tökéletes a mindennapi használatra is. Próbáld ki a természetes ragyogó hatását az alapozódba vagy az alapozás után történő applikációval.  "

A Mac termékfejlesztési osztályának a véleménye:

"M∙A∙C Cosmetics termékfejlesztés

1.     Milyen előnyei vannak a  Strobe Cream-nek? 
Ez a termék egy szuper gyors-segély a fáradt fakó bőrnek, hidratáló és frissítő növényi kivonatokkal, hatalmas dózisú zöld teával, ragyogást növelő komponenssekkel. A Strobe Cream fényvisszaverődő gyöngy részecskéket és antioxidánsokat tartalmaz amelyeknek köszönhetően simább és tisztább lesz a bőr, valamint ragyogó és hidratált.  
2.     Mi a története ennek az egyedülálló M∙A∙C hidratálónak?
2000-ben egy könnyű textúrájú, fényesen csillogó krémet fejlesztettünk ki ami azonnal energizálta és ragyogóvá tette a fakó bőrt. A Strobe Cream bőrápolás és smink egyben, amely ezzel a tulajdonságával egyedülálló a mai napig a piacon. A benne lévő vitaminok és kivonatok hidratáltan, egészségesen és sugárzóan tartják a bőrt hosszú távon.
3.     Mi lehet az oka annak, hogy  a “strobing” trend most került csak be a köztudatba, ugyanakkor a M∙A∙C eredetileg már 2000-ben piacra dobta? 
A   mostani kontúr-őrületben sok vásárló keresi annak a lehetőségét, hogyan érhetné el a kontúrált végeredményt egy egyszerűsített sminkelési rutinnal.  A Strobing egy egyszerű és hatásos módja annak, hogy az arc kiemelkedő részeit hogyan lehetne megvilágosítani. A M∙A∙C Cosmetics Strobe Cream segítségével rétegenként fel tudjuk építeni a sminkünket, egészen a finom, lágy hatástól a drámai, erőteljes hatásig.
4.     Miért különbözteti meg a Strobe Krémet a más M∙A∙C és egyéb más márkájú termékektől a piacon? 
A  Strobe Cream azért is különleges, mert elsősorban hidratáló de instant ragyogást adó komponenseket is tartalmaz. Különleges fényvisszaverő és gyöngy részecskék az azonnali egészséges ragyogás érzetét adják. Ez a fénylő sugárzás áttetsző, rugalmas és bőrazonos. 
5.     Mik a termék fő összetevői amik életre keltik a bőrt?
Vitaminok, különböző kivonatok, zöld tea és antioxidánsok hozzáadásával tölti fel élettel a bőrt. Íme egy pár fő tápláló hozzávaló:
                      •Tocopheryl Acetate 
                      •Panthenol 
                      •Cyanocobalamin
                      •Magnesium Ascorbyl Phosphate 
                      •Vitis Vinifera Fruit Extract (szőlő gyümölcs kivonat)    
          •Scutellaria Baicalensis Root Extract (árvacsalánfélék családjába tartozó viragos növény kivonata)

6.     Hogyan ajánlod a Strobe Cream applikálását? Ujjal, ecsettel vagy pedig sminkszivaccsal?
Legjobb ha az ujjad hegyével viszed fel a bőrre vagy ecssettel, mint pl. a M∙A∙C Cosmetics 188 Small Duo Fibre Face Brush  ecset, így még pontosabb lesz az applikáció. Először egy kis réteget kenj fel, várj 10 másodpercet, hogy a bőrbe beszívódjon a krém. Ezt a műveletet addig ismételd, amíg a kívánt mélységű ragyogást el nem éred.  
7.     Elsősorban milyen típusú bőrre terveztétek a Strobe Cream-et? 
A  Strobe Cream eredetileg a fakó arcbőrre lett tervezve, azonban minden korosztálynak, nemzetiségnek és nemnek ajánljuk, ez a cég mottója is. Az évek alatt azt tapasztaltuk, hogy valójában bármilyen típusú és textúrájú bőrre alkalmazható és azonnali ragyogó hatás ad."

1 megjegyzés:

  1. Nagyon hasznos és informatív poszt volt. Köszi!

    VálaszTörlés

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...