2015. 04. 26.

Pillanövesztés hatékonyan! 2. hónap eredményei képekben.

Azért ez durván megszaladt az elmúlt hónapban..
Long 4 Lashes 2. hónap
 Én is láttam "valamit" de mivel én minden nap látom magam, ezért a készített képek és a 2. havi összevetés engem is meglepett.

ITT mutattam a Long 4 Lashes termékét nektek, és íme ITT találhatjátok az első hónap tapasztalatait, tehát a terméket újra nem részletezném, mert a fenti linkek alatt minden infót megtaláltok.Összesítem tehát a második hónap tapasztalatait:
- Dúsabb sajnos nem lett a pillám, ez még várat magára. Mivel látok több rövidebb szálat is, ezért ha azok is megnőnek, akkor úgy már talán elmondhatom, hogy sűrűbb is a pillasor. ( 6 hó a teljes adag és a kezelési idő)
- A kezdeti enyhe viszketés elmúlt, semmilyen irritáció, szemszín változás, látás zavar nem jelentkezett. ( sose ment a szemembe a szer )
- Gyors és hamar szárad, így nem okoz gondot a kenése, igaz volt 1-1 nap amikor kiment a fejemből, hogy felkenjem, de semmi sem történt ez miatt.

Teljes körű infóért keressétek fel a forgalmazó honlapot ITT, illetve további részleteket, fotókat és korábbi tapasztalataimat a fenti két linken találtok róla.

Szerintem a képek magukért beszélnek, nálam a második hónap hozta a látványos változást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...