Ugrás a fő tartalomra

Primerek nyomában : Missha M. B.B. Boomer

ITT olvashattatok a koreai rendelésemről aminek első tesztalanya ez a primer.
Missha M. B.B. Boomer

Nagyon vártam már ezt a tesztet, mert imádom a primereket a tökéletesnek egyáltalán nem mondható bőröm miatt.
Mivel eleve Missha M. Perfect Cover-t használok az alapozáshoz, így az is megtetszett, hogy márkán belül sikerült primert találni, így bízok abban, hogy kiválóan fognak együtt dolgozni.


A BB krémek alá amúgy sem javasolt hagyományos bőrt lezáró primer használata, hisz így értelmét veszti a BB kenegetése, mert annak fő szerepe pont az ápolás lenne, ami nem jut át a szilikonos rétegen, ami lezárja a bőrt.
BB Boomer leírása

Ez egy gyöngyházas fényű primer ami a bőrömet hidratáltabbá teszi ( a megszokott krémeimet persze nem hagyom el ), illetve a smink tartósságát növeli, és az apró ráncokat csökkenti. Ezek a rózsás "fények" amúgy sosem ütnek át az alapozáson, maximum optikailag természetesebbé varázsolják azokat.

Úgy vettem észre ez a termék hidat nem képez, azaz a ráncokat és egyenetlenségeket föl nem tölti, de nem is vártam tőle, hisz pont az a lényege ennek a primernek, hogy nem zárja le, hanem táplálja a bőrt.
Nem ragad és könnyen felszívódik a bőrbe. Könnyű, és én szeretem a hintőporos illatát. Enyhe irizáló fényt hagy maga után, amit én nagyon kedvelek és ERRE a primerre emlékeztet.
Úgy érzem bármennyit magamra tudnék kenni belőle, nem nehezíti el a bőrt.
BB Boomer

A Lioele és Missha BB krémekkel tesztelve sokkal kellemesebb volt rá az "alapozás" azaz a színezett BB krém felvitele, mert egyenletesebben el tudtam oszlatni a bőrömön, sokkal hamarabb "oxidálódott" azaz érte el a lehető legjobb finish-t.

Nálam érezhetően tovább maradt szebb az alapozás, annyiszor teszteltem, hogy ez nem lehet tévedés. Sokkal szebb és sokkal természetesebb volt az alapozásom, ami a kelleténél tovább maradt szalonképes.
Amúgy sem másztak le nekem a BB krémek, de ezzel a Boomer-el tovább maradt SZEBB..talán ez a legjobb szó.

Habkönnyű állag

Mivel fényesedésre nem vagyok hajlamos, illetve a természetes fény nálam belefér, ezért ez a Boomer sem fényesedést, sem mattítást nem idézett elő nálam.Ilyen szempontból a krém nem teljesít, de hát ugye ilyet nem is ígér.

Ami nagyon érdekes, hogy amióta használom olyan mintha felerősítené a BB krémek hatását, azaz gyorsabban gyógyulnak a sebek és szebb a bőrkép. Nézegettem, hogy bemesélem-e magamnak, de nem..tesztelve, valóban kevesebb a bőrhiba és a seb is hamarabb gyógyul ahol használom, illetve hidratáltabbnak érzem az arcom.
Fontos még megemlítenem, hogy nem comedo képző, azaz nem jelentek meg mitesszerek a használata alatt.

Alapozón nem üt át
Szemfesték alá is teszteltem, a szemet sem irritálja, és működő képes ott is, bár én elmosódásra, ráncokra nem vagyok hajlamos, de tovább maradt szebb a szemfestékem is.

Mindenképpen kiemelném még egyszer, hogy ez nem egy hagyományos szilikon primer, ami azonnal egybe húzza a bőrt, nem is mattosító alap, hanem arra van, hogy a BB krémek alá kenjük, ha azok hatását és tartósságát szeretnénk növelni. Erre kell megvenni, ezt kell elvárni tőle, és ebben tökéletes!

Azt kell mondjam, hogy beleszerettem a termékbe, mert látványosan javult a problémás bőröm összképe, szebb a sminkem ezekben a meleg napokban is, és sokkal természetesebb az alapozásom.

Összefoglalva: ez nem pórus összehúzó, nem biztosít matt felületet és nem ráncfeltöltő primer, így ne várjunk el ilyet tőle. Sajnos a termék tesztjeit a sok ilyen elvárás "húzza le".
Ez inkább a fénnyel játszik, ez egy optikai bőr tökéletesítő primer, ami segíti a BB krémekkel való alapozást, szebbé teszi és tartósabbá is azt.
A problémás bőrömön semmilyen gondot nem okoz, nem pattanás/ mitesszer képző és nem szárít.
A bőr tökéletlenségek kicsit elmosódnak, el nem tűnnek, viszont cserébe nagyon könnyű és kellemes viselet.
Hibátlan bőrt is megszépít, alapozó nélkül, önmagában is.
Az ára 4400ft.
Én nagyon megszerettem, de extrém elvárások esetén nem ajánlom! 



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Milium, Xanthelasma...Avagy a szem környékén jelentkező "gríz"

Egy kedves kérdező hívta fel a figyelmemet erre a nem elhanyagolható jelenségre.. http://www.skinsight.com/adult/milia.htm Milium: gríz, ami elsősorban a szem környékén és járomcsonton található, nem gyulladt, zárt comedohoz hasonlító fehér hólyagok, amik kemény faggyút tartalmaznak. Kozmetikus vagy bőrgyógyász távolítja el, tűvel, lézerrel, elektromos kezeléssel. A "bőrprobléma kisokos" menüpont alatt találtok egyébként tömör, rövid infókat ABC rendbe szedve a jellemző bőrelváltozásokról.

Pattanás, korpás szeborrea és társai...avagy bőrprobléma kisokos

Aki rendszeresen olvas, biztos tudja, hogy olyan fogalmakkal is dobálózok ami nem mindenkinek tiszta. Korpás szeborrea/zárt comedo A bőrproblémák megnevezéseiben szeretnék most egy kis segítséget nyújtani. Akné/akne vulgaris: pattanás, amikor a faggyúmirigy elzáródik és a bacik miatt begyullad. Akne fulminans amikor nagy területen gyulladt aknés a bőr, akne conglobata pedig egy súlyos forma amikor ezek a csomók teljesen összegyulladnak. Általában folyékony genny van bennük. Jellemzően hormonális okai vannak.

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből. Retin-A - 0.05% Valami miatt..mi miatt? Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom . Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Gyógyszertári kenceficék

Glyco-A , Fucidin, Davercin, Dalacin-T,  Neogranormon, Skinoren, Zineryt, Akneroxid Az itt látható kis csokor épp a jelenlegi készletet tükrözi, ennél volt nagyobb gyűjteményem is :-)

Nucleofill, Profhilo, Volite, Skinbooster - azaz fiatalos és üde bőrt akarunk!

Akik az orvos esztétikában jártasak, azoknak biztosan nem kell bemutatnom a bőr szépségéhez hozzájáruló injekciós beavatkozások jelentőségét. Juvederm- Volite Nem, ezek nem arcfeltöltő vagy arcformázó eljárások, ezek azok, amiknek az ősanyja a klasszikus tűs mezoterápia. Azaz a beavatkozás "csupán" a bőrt próbálja hozzásegíteni ahhoz, hogy szebb és fiatalosabb kinézetű legyen. Viszont már sokkal hatékonyabb és stabilabb anyagokkal hozzá tudnak járulni a bőrünk jelentős és látványos változásához.  A skinbooster-ről és a műtét nélküli kezelésekről már ITT írtam egy könnyen emészthető összefoglalást, ha valaki gyorsan emlékeztetni szeretné magát. A többi címben említett kezelést pedig igyekszem összehasonlítani egymással, hogy könnyebb legyen a választás. Az viszont az első, hogy a kezelő orvosodra hallgass ne rám, hogy ő mit javasol neked. Akkor szokott gond lenni, amikor a választott orvosod nem dolgozik az általad választott termékkel...na akkor legyél okos... Nézz