Ugrás a fő tartalomra

Bőrfiatalítás - Fotona 3 D kezelésem 2.alkalom

Fotona bőrfeszesítés
ITT tudjátok az előzményeket elolvasni, ha lemaradtatok az első Fotona 3D kezelésemről.
A Fotona 3 és 4 D egy olyan kezelés sorozat, mely úgy van kitalálva (és egybe árazva is), hogy a feszesítő, fiatalító kezelés nem egy, hanem több alkalmat foglal magába, és alkalmanként több lépcsőből áll egy kezelés.

Jelenleg a második alkalmamnál járok a megbeszélt háromból, ennek tapasztalatait osztanám meg most veletek.
Kezelésemet a DermaLux lézergyógyászat végzi, mert itt találtam megfelelő szakembert és a jelenlegi legkedvezőbb árat.

A második alkalommal már minden érzés ismerős volt, föl voltam rá készülve, így kevésbé volt kellemetlen mint az első alkalommal, amikor új és váratlan volt minden.
Újdonságként a dekoltázsom látványosabb feszesítése végett testkezelő fejjel és beállításokkal is dolgoztak rajta.
A Fotona 4D lépései
Ez azért volt jó, mert így azt is megtudtam, hogy ezzel a fejjel és ebbe az üzemmódban végzik az olyan kezeléseket, ami a testen lévő lazább bőrök feszesítésére szolgál ( pl. has, kar stb.)
Sok hölgy nem is az arcával keresi fel a klinikát, hanem jobban zavarja a szülés utáni állapot, testsúly ingadozás vagy esetleg korból adódó bőrlazulás vagy feszesség veszteség. Ebben is nagyon hatékony a Fotona, érdemes tehát érdeklődni ITT.

Ezen kívül minden az első alkalomhoz hasonlóan zajlott, így arról a fenti linken találtok részletesebb leírást..

Bejegyzésemben most a leveleitekben felmerülő kérdésekre szeretnék válaszolni, hátha másokban is felvetődtek hasonló kérdések.
Szerencsére sokan jeleztétek, hogy érdekel titeket a téma, ami nem is meglepő, hisz nem sok olyan lehetőség van amit nyáron is bátran végeznek az orvosok, és ez most jelenleg a legújabb, legjobban felkapott kezelés a piacon.

Ha kimaradt valami akkor megkérnélek titeket, hogy a doktornőt keressétek, mert nagyon szívesen és nagyobb szaktudással tud nektek válaszolni a kérdéseitekre: +36 30 590 58 51

- A szájban alkalmazott kezelőfej steril, azaz minden vendég előtt orvosilag fertőtlenítve van. A horkolás megszüntetésére is használják, hölgyeknél is, illetve a Fotona 3D és 4D kezelés első lépése a "belülről" történő feszesítéshez.

- A férfiak aggódnak a szőrzetük/borostájuk miatt, ezért sok lézeres kezelést nem mernek/akarnak kipróbálni, de ezt náluk is alkalmazhatónak ítélik. Elvileg a gép nem alkalmas szőrtelenítésre, és a bőr más rétegében nyelődik el mint ahol a szőrtüszők vannak, de ezzel kapcsolatban a bőrgyógyász bővebb felvilágosítást tud adni, elérhetőségét ITT találjátok.

Egy kezelésben négy fajta beállítás
- A napozás azért kerülendő a 3D kezelés esetén is ( amiben nincs hámlasztás ), hogy a bőrünket a hőkezelés után hagyjuk egy kicsit pihenni és regenerálódni.

- A foltokra nem kifejezetten alkalmas önmagában a Fotona kezelés, de a doktornő nagyon szívesen javasol vagy kombinál más kezelést is ezzel, ha indokolt, vagy szeretnéd a foltjaidat is halványítani.

- A Fotona kezelés kiemelten a feszesítésről szól, a 3D a hámlasztás nélküli és a 4D az (akár enyhe vagy indokolt esetben erősebb) hámlasztással kombinált verzió.

- Erős hámlasztást nem szoktak alkalmazni a 4D kezelés során, de természetesen a gép mély hámlasztást is tud végezni ha szükséges. Általában az orvosok döntenek úgy, hogy nem minden esetben indokolt az erős hámlasztás a szebb bőrkép eléréséhez.

A testkezelő fej
-Botox, töltés előtt érdemes a Fotona-t igénybe venni, de az sem jelent problémát ha ezeken már túl vagy, azt viszont érdemes megemlítened, hogy melyik régióba vagy injektálva és mikor volt a kezelésed. Semmilyen problémát nem okozhat, csak kicsit gyorsíthatja a befecskendezett anyag lebomlását a hő, ezért szokták inkább előtte elvégezni, vagy kikerülni az adott zónát.

-A fájdalom küszöbe természetesen mindenkinek más, de mivel érzéstelenítés nélkül vittem végig a 3D kezelést ( mint mások is ) azért ebből gondolhatjátok, hogy semmi extra fájdalom nincs. Hőérzet van, de a fájdalom nem ez. Lézeres hámlasztásos fájdalomhoz nem hasonlítható.

- A kezelés után enyhe bőrpír hamar elmúlik, akár 1-2 órára rá már lehet programot tervezni, akkor már a leginkább érzékeny bőr is megnyugszik. A szauna vagy napozás utáni hőérzethez és pirosodáshoz tudom hasonlítani, azzal a különbséggel, hogy a napozás után nem nyugszik meg ilyen hamar a bőr.

- Intim fiatalításra, intimlézer kezelésre is használják a gépet, igen itt sincs fájdalom, és a hüvely falának feszesítésére, inkontinencia megszüntetésére hatásos. Feszesítése miatt a horkolás megszüntetésére is használják.
Dr. Szabó Olga - Fotona

- Akciójuk ITT elérhető, de telefonon is kereshetitek Dr. Szabó Olga doktornőt, akiről bővebb infót ITT találtok, más probléma esetén is fordulhattok hozzá ( botox, töltés, bőrgyógyászat, tetoválás eltávolítás stb.)

- Mire a legjobb a Fotona? Leginkább a feszesítés amire hatékony, azaz a bőr és a kötőszövet szerkezetét rendezi át tömörebbre, mindenféle behatolás injektálás és szálak nélkül.

Megjegyzések

 1. Nagyon tetszik, hogy ennyire bevállalós vagy minden szépészeti kezelés terén, le a kalappal! :)
  Köszönöm szépen azt a rengeteg segítséget is, amit a leveleidben kaptam, nagyon-nagyon hálás vagyok érte! Már nagyon sokat javult az arcom, majdnem olyan teljesen, mint régen, meglepően rövid idő alatt lett klasszisokkal jobb :) Végül a Max Factor Lasting Performance-énél kötöttem ki (ezt is nálad láttam 4 éve), Olaszországból hozok magamnak nyáron világos árnyalatot , nem is értem, itthonra miért csak a narancssárgából vagy irreálisan sötétből kerül a polcokra :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen a kedves szavaid! Nagyon örülök, hogy jól haladnak a dolgok :-)!

   Törlés

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből.

Valami miatt..mi miatt?
Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom.

Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Ilcsi tapasztalatok - AHA biológiai hámlasztó + Esemény előtti

Biztos sokan ismeritek az Ilcsi termékeket, sokan szeretitek és sokan nem.. Vagy aki még nem is próbálta, az is hallott róla.

Egy magyar családi vállalkozásról beszélünk, ne aggódjatok, nem tartok cégbemutatót, ezt csak azért jegyeztem meg, mert tudatosan szeretek magyar terméket vásárolni - már ha az megüti azt a szintet amit elvárok.

Azt is szeretem, hogy "elhiszem" a természet közelségét, és olyan érzésem van, mintha én kevertem volna ki őket a kertből szedett növényekből.
A termékeket kozmetikustól lehet megvenni, de kiskapuként az online aukciós oldalakon is elérhető.


Szakáll és bajusz festése

A szakáll téma egyszerűen nem tud kipörögni, rengetegen keresnek rá, és olvassák el az ITT található ápoló cikket, tehát itt az idő, hogy a szakáll festését is kitárgyaljuk.

A szakáll sokszor külön életet él a hajunk színétől, illetve még mindig nagy divat, és sokan szeretik határozottabbá tenni az arcukon eme szőrzetet.
Mivel én nő vagyok, a téma engem különösebben nem érint, viszont a koromfekete hajú férjem esetében a szakálla hamarabb..vagyis látványosabban kezdett őszülni, mint a haja.
Mivel elég trendi és fiatalos megjelenésű, sikerült rábeszélnem, hogy rám bízza a szakálla festését.

No hát akkor mi is az a Nu Skin?

Amikor pár éve egy barátnőm ódákat zengett róla, bevallom egyik fülemen be a másikon ki..

Awww mondom egy újabb piramis játék, egy népbutítás, egy felesleges ketyere..Aztán csak mondta, csak monda..aztán megvette..aztán (mivel modell és rendszeresen sminkelem) észrevettem, hogy eltűntek az apró kezdődő ráncok a homlokáról...No akkor kérdeztem meg, hogy mi történt?

FTC, Bioszálak, Vékonyszálas kontúr terápia, egyéni tapasztalataim őszintén

Szálak, szálak szálak.
Foglalkoztam már a témával ITT meg ITT, de most az egyéni tapasztalataimat szeretném megosztani veletek.
Rengetegen kérdeztek a kezelésről, így látom a téma még mindig aktuális.

Maga a felszívódó szálas terápia lényege az, hogy kollagén rostok képződnek a szálak helyén, majd a szálak pár hónap alatt felszívódnak, és a megerősödött kollagén rost pedig marad...egy ideig ( nem örökre).