Ugrás a fő tartalomra

Kipróbáltam! Nyáron is végezhető ránctalanító, bőrfiatalító, feszesítő kezelés műtét nélkül ( Scarlet, Vivace )

Szépen, üdén, feszesen és fiatalon várni a nyarat? Kezdhetjük!
Skin-Care lézerklinika

Írtam már ITT egy összefoglalót, a legújabb orvos esztétikai kezelésekről, amiből ki is próbáltam a mikrotűs frakcionális rádiófrekvencia elvén működő Scarlet illetve Vivace néven ismert terápiát.

Ez a bőr felső és középső rétegét érintő soft beavatkozás, ami tömöríti, feszesíti, fiatalítja a megjelenést, segít a tág pórusokon, hegeken, csökkenti a faggyú termelést.

Jelenleg a lézeres / hámlasztó eljárások ideje lejárt -nyár előtt- nem a legjobb döntés ( mivel akkor hónapokig vigyáznod kell a fényvédelemre, amit komolyan kell venni ).
Ellenben sokan csak tavasszal kapcsolnak, amikor az első napsugarak kegyetlenül szembesítenek minket arról, hogy ez a tél, illetve az utóbbi év sem telt el nyomtalanul, ezért őket most megnyugtatnám, hogy létezik egy olyan kezelés amibe bármikor érdemes belevágni.

SkinCare a 12.kerületben
Fontosnak tartom azt, hogy a hölgyek a megelőzésre fordítsanak inkább pénzt és energiát, ne amikor már késő, mert akkor azok már sajnos műtéti beavatkozások lesznek, igazából ugyan olyan összegből mintha minden évben költöttünk volna rá egy picit.

Anyagi tippem: én minden hónapban félre rakok 10-20.000ft-ot ( amit esetleg ruhára vagy más értéktelen holmira szórnék el, így télre ezt az összeget a karbantartásra fordítom ). De érdemes a családtól is ilyen ajándékra gyűjteni, ahelyett, hogy a konyhába kapnánk egy újabb "helyfoglaló vackot" ( mert ugye helyből sosincs elég, de viszont annál több a fölösleges kütyü ).

Megmondom őszintén, bizonyos kor után sokkal fontosabb a sok fölösleges cipő, ruha, táska helyett az, hogy hajunk, fogunk, bőrünk, testünk a megfelelő állapotban legyen, hisz a magunkra aggatott drága holmiktól még nem lesz jó a megjelenésünk. Inkább egy olcsó, de stílusos ruha a turiból, de fiatalabb arc...ugye bizonyos kor után tudjátok miről beszélek..persze az az ideális, ha jut pénz mindenre, de ha nem akkor kezdjünk gondolkozni máshogy.
Nem ide tartozik, de sokszor látok hölgyeket luxus autókból kiszállni, luxus ruhákat viselni, zsíros és büdös hajjal, elfolyt olcsó sminkel, rossz fogakkal, nikotinos ujjakkal....Miiii eeeez? Néha sokkot kapok..Persze mindig nem kell toppon lenni ez tény, de ennyi day off ( =szabadnap) se lehet...a fogakra meg mi a mentség....?

Nekem sajnos nem szép a bőröm, mert heges és foltos, ha úgy van kedve pattanásos is, viszont sokat teszek érte, amit erővel bírok, így azt javaslom másoknak is, hogy ne adják fel, ha valamivel elégedetlenek, főleg ha erre áldozni is tudnak időt, pénzt, energiát...
SkinCare diszkrét környezetben

Továbbá fontos, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, mert a boldogság alapja az, ha elégedettek vagyunk (önmagunkkal is) . Ha pedig boldogok vagyunk, akkor az életünk is sikeresebb lehet -anyagilag, érzelmileg-, így ez egy körforgás, tehát a szépségbe -ide tartozik a sport és az egészséges táplálkozás is- befektetni megéri.

Szokásomhoz híven idén télen ismét felvettem az általatok is sokat olvasott CO2 ( széndioxid ) frakcionált ( azaz pontszerűen égetett ) lézer kezelésemet, amiről bővebb és részletesebb beszámolót ITT találsz...DE...sajnos idén csak 1 kezelésre jutott idő - pedig érdemes 3 kezelést megcsináltatni egymás után -.
A lézerrel én otthon maradok 5-6 napra, és idén csak egyszer tudtam ezt megoldani, tehát szükségesnek láttam - ha már belekezdtem-, hogy folytassam a bőröm és az arcom fiatalítását további terápiákkal, amik után nincs szükség hónapokon át tartó fényvédelemre, és otthon maradásra.Így jutott a választás az általam is jól ismert, és sokatoknak ajánlott  -mert a co2 fraxelt is mindig ott csináltatom- Skin Care klinikára, ahol most legújabban a mikrotűs frakcionált RF kezelést preferálják.

Látva a szép eredményeket, és kiindulva a klinika megbízhatóságából természetesen nem volt kérdés, hogy belevágok, mert már így is rengeteg kérdést és levelet küldtetek ez kapcsán, hogy van-e róla tapasztalatom.
Érzéstelenítőben pácolódva
Szokásomtól eltérően a klinika nevét azért közlöm, mert mailbe már ezren kérdeztétek hova járok lézerre, és mivel nem mindig tudok a rengeteg levélre s.o.s. válaszolni, ezért inkább most kiírom, így egyszerűbb mindenkinek.

Ezt a mikrotűs RF ( az RF=rádiófrekvenciáról ITT olvashatsz ) eljárást fantázia nevekkel is illetik, így hallhattál róla mint "Scarlett" és "Vivace", ez azért van, mert minden (gép)gyártó levédett névvel illeti a saját fejlesztését, hiába használ közel azonos technológiát (pl.: BMW és Merci..autó-autó).

Azt, hogy melyik gép "tud többet" és melyik a jobb, szinte lehetetlen eldönteni - főleg a mi szintünkön-, de sokkal fontosabb az, hogy olyan orvos -lehetőleg plasztikai sebész-bőrgyógyász- kezelje a szerkezetet aki tapasztalt és ismeri, így a bőrünk állapotának megfelelő beállításokat használ, mert igen- itt minden állítható...na de kezdjük az elején.

Érdemes letisztított bőrrel , eltűzött/összefogott hajjal és ha megoldható akkor hajpánttal érkezni, így kényelmesebbé válnak az előkészületek. Természetesen ha nem így érkezel akkor sincs semmi probléma, lemosnak és a hajadat is elkötik.
Rövid 20 perces érzéstelenítés után meg is kezdődik a kezelés, ahol mindenki saját -szeme előtt kibontott és bemutatott - steril tűs kezelő fejet kap, amibe kb. 50 tű helyezkedik el.
Mikrotűs frakcionált Rf nyugvó állapotban
Ezt a fejet fogják a géphez rögzíteni, ahol a kezelő orvos az arcunk területének, állapotának és bőrünk vastagságának megfelelően állítja be a kezelés mélységét, ami a 4mm-t is elérheti, de általánosságban 1-2 mm körül kezelnek.
A kezelő fejből alap állapotban a tűk nem lógnak ki, csak akkor ugranak elő, amikor a bőrünkhöz érintve, a beállított intenzitással az orvos ütemezi a szúrásokat.
Amikor a tűk behatolnak a bőrbe, ott a megfelelő mélységben rádiófrekvencia leadás-stimulálás következik. Ez csak egy pillanat alatt történik, szinte nem is érzékelhető, 1 másodperces folyamat.

Mint "szenvedő alany" a dermarolleres kezeléshez tudom hasonlítani, illetve nekem annál kellemesebb volt a hatékony orvosi érzéstelenítésnek köszönhetően.
Scarlet/Vivace megindulnak a tűk..
A lézer fájdalom fokát nem is súrolja, de persze mindig vannak érzékenyebb emberek, és érzékenyebb napok, de megnyugtatom őket is, hogy az egyik leginkább fájdalommentes orvos-esztétikai kezelésem volt.
Szem környéket is kezelnek, szempajzs nélkül, mert itt nincs lézerfény, így aki félt a szeme körüli lézeres kezelésektől, vagy a szempajzs behelyezésétől, annak itt az alkalom egy hasonló eredményes, ám általa megnyugtatóbb módszert kipróbálni.


Az eljárás végeztével a nyugtató krémezés után lehet is távozni, az érzéstelenítés, orvosi konzultáció és a teljes arc kezelése olyan 50perc-1óra alatt letudható.
Nekem a beavatkozás után 2 órával már programom volt, ahol sminkben senki meg nem mondta, hogy történt velem valami.
Scarlet/Vivace a tűk egy pillanatra láthatóak
Természetesen ilyenkor a smink alá minden esetben olyan krémet kenek, ami vigyáz a friss mini sebekre és védi őket ( pl. cicaplast készítmények), vagy a frissen hámlasztott bőrre is használható szuper gyógyító BB-met kenem fölé, ami pont az ilyen esetekre van.

Aznap természetes az enyhe bőrpír, de vérzés és váladékozás nem tapasztalható - kivéve ha erre külön felhívja a figyelmet az orvos, mert mélyebb kezelésre lenne szükség.
Másnapra olyan mint a dermaroller után, hogy érezhetően szárazabb és feszül a bőr a kis tűszúrások miatt. Enyhe ödéma is előfordulhat a szemnél - nekem nem volt-.
Nagyon egyéni kinek milyen másnap a bőre, nekem nem volt szép, mert itt-ott még piros volt, illetve a feszülés, száradás miatt öregebbnek néztem ki mint a kezelés előtt.
Kezelés után közvetlenül enyhe bőrpír
Érdemes ilyenkor ennek megfelelő bőrápolót használni, erről a kezelő orvos fog informálni.
Két napra a kezelés után már láttam a kis tűszúrások nyomait, ami miatt a bőröm érdesebb volt, mert ezek mind pici sebecskék voltak, de a harmadik napra a bőrfelszín magához tért és ledobta ezeket a mikró sérülés nyomokat.
Fontos, hogy a kezelés után végig sminkelhető volt az arcom, így ezeket a fenn említett dolgokat csak én láttam magamon, tehát ez olyan kezelés amivel nem kell otthon maradni.

A mikrotűs frakcionális rádiófrekvenciáról tudni kell, hogy érdemes mással kombinálni ( Drakula, bio szál, botox stb.), vagy ha ezt nem szeretnénk, akkor 3-4 kezelést felvenni ( havonta 1 kezelés) a tökéletes hatásért.
Másnap húzódás és apró nyomok a bőrön
Természetesen ha még 30-35 alatt vagy és csak minimális a panaszod akkor egy kezelés is tökéletes tud lenni, viszont azzal is legyen tisztában aki extrém problémákkal küzd, hogy számára akár az általánosnál több kezelés is szükséges lehet.

Az általam ősztől kezdődő, vegyesen alkalmazott kombináció a következő volt : - derma roller + IPL+ co2 fraxel lézer + Mikrotűs Rf + botox.
Ezek mind igénybe vehetőek a SkinCare klinikán is.

A kezelést lehet csak szem környékére, teljes arcra, arc+nyak+dekoltázs is kérni.
Ennek megfelelően az árak 40-150.000ft közöttiek lehetnek, jelenleg őket találtam a legjobb árfekvésben ( mint mindig), ami nem a minőség rovására megy ( és ez fontos!).
Érdemes a klinikán bérlet konstrukciós, vagy egyéb kezelésekkel kombinált személyes árak felől is érdeklődni.
Nagyon kedvesek, ár-érték arányban a legjobbak és jó üzletpolitikával rendelkezzek, így bátran keressétek őket, elérhetőség ITT.
Két nap múltán a kis sebek, a tű nyomai
Hivatkozni a SminkÉsMás blogra tudtok -ha akartok, akkor ez egy kedves gesztus lenne felém -, tudja a klinika, hogy írtam róluk, mivel évek óta nagyon elégedett vagyok a szakmai hozzá állással, a kezelésekkel és az áraikkal.


Összefoglalva:
-3 kezelést ötvöz a mikrotűs fraxel Rf:
   1.- kollagén indukció azaz derma roller, a tűszúrások nyomán kialakuló természetes folyamat, a bőr önmagát ösztönzi az új kollagén rostok építésére - sebgyógyítási folyamat a bőr felszínén.
   2.- RF a mélyebb réteget célzó rádió frekvencia hőt ad le, ami tömöríti a bőrt, ezáltal a kötőszövet is megfeszül.
   3.- Led fényterápia (Vivace)

-Nem kell vele otthon maradni, nyáron és sötét bőrön is alkalmazható.
-Faggyúműködés szabályozására és tág pórusokra és hegekre is javasolják a mikrotű miatt, de azért ez egy lightosabb megoldás a CO2 fraxelhez képest.
- A kezelés eredményei egy hónap után láthatóakMegjegyzések

 1. Kivancsi vagyok az eredmenyre, a tapasztalataidra 1 honap mulva :) Te kombinalod most mas eljarassal is? (Botox, stb) A hyaluronos feltoltes esetleg?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is :-)
   Igen, ez volt a sorrend: "Az általam ősztől kezdődő, vegyesen alkalmazott kombináció a következő volt : - derma roller + IPL+ co2 fraxel lézer + Mikrotűs Rf + botox." ;-)

   Feltöltés párti nem vagyok, csakis minimálisan és csak annak akinek szüksége van rá.

   Törlés
 2. Szia. Milyen eredmenye lett a kezelesnek?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon szerettem, ha kicsit olcsóbb lenne ott lennék minden hónapban :-). Ahhoz képest, hogy semmi látható sérülése nincs már másnap, a leghatékonyabb a kategóriájában.
   1 kezelést kb fél évig láttam magamon, érdemes több alkalmas kúrát felvenni.

   Törlés

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Frakcionált CO2 lézer napló - 6.nap

Ma lesz a nap...érzem...muszáj neki.. Fraxel 6. nap reggel Pedig nem úgy néz ki.. De az már biztos, hogy meg fogom erőszakolni , és holnap már sima egyenletes bőrrel akarok ébredni..elegem lett.. Reggelre persze semmi nem változott, de egész nap türelmesen vártam és szorgalmasan kenegettem... Tudtam, hogy este megmosom a hajamat, és egy kád vízre is nagyon vágytam már. Persze erre reggel még esélyt sem láttam, de jól ismerem már ezeket a folyamatokat ahhoz, hogy tudjam hirtelen fel fognak gyorsulni az események. .ebben reménykedtem most is.

Rengeteg levelet kapok...bőrproblémák

Mivel rengeteg levél érkezik tőletek, ezért itt szeretném összefoglalni a leggyakoribb kérdésekre a válaszokat. Ezek a papulák Bőrprobléma esetén az legyen az első, hogy rendszeresen látogatod a környezetben elérhető, szakmailag legjobb kozmetikust , aki a kisebb problémáidat karban tartja. Szomorú, de enélkül nem lehet megúszni, ezen nem lehet spórolni. Főleg ha mitesszeres, esetleg pattanásos bőrrel szenvedsz...de a mitesszereknél a leginkább célra vezető szerintem, mert a durva pattanásokkal inkább érdemes orvost keresni. Ha ez nem lenne fontos, én sem járnék, de nincs az a csodaszer ami felér egy rendszeres 3-4 hetente ismételt kozmetikai tisztítással. A kozmetikusod legyen szakmailag felkészült és lássad rajta, hogy ért hozzá..no meg az sem természetes ha tele sebekkel távozol és 1 hét szobafogság. Nálam több mitesszere senkinek sincs, mégis másnap bálba mehetnék az arcommal... mesterhez járok a város másik végébe, és nem azért mert élvezem az utazást...no comment.

A bőrön található foltok és pigment problémák kezelése

Aki barack bőrrel született azonnal távozzon, nem róla lesz szó :-).. http://www.borgyogyaszat.com Kivéve ha szeretné átértékelni az életét, hogy milyen szerencsés..bár gyanítom a cím alapján most nem ezt az írást olvassa. Sajnos a bőr nagyon sérülékeny és hosszú távon meglátszik rajta, hogy miként bánnak vele. Természetesen eleve is születhetünk úgy, hogy a bőrünk nem makulátlan (macula=folt, és egyéb fogalom, bőrgyógyászati kifejezés magyarázata ITT ), és genetikailag is hordozhatjuk az erre való hajlamot.

Sminktanfolyam konyhanyelven V.rész - Korrektorok és használatuk

A korrektorok rendkívül népszerűek, és roppant sok fajtát találunk a boltokban, így néha valóban nehéz a megfelelő választás. Coastal Scents - Camouflage Palette Leginkább az alapozókhoz tudom őket hasonlítani ( aminek fajtáit ITT találod), méghozzá azért, mert a textúra, a fedés és a finish terén is pont olyan sokoldalú a választék . Minden problémára más-más típusú, fedésű és kiszerelésű korrektort célszerű használni . Az sem mindegy hány éves vagy, milyen a bőröd, mert a korrektorra nagyon jellemző, hogy ahány ember annyi fajtára esküszik.

Alapozó teszt a tökéletlen hibás bőrre

Nem terveztem, hogy a rettenetes arcbőrömmel fogok tömegeket riogatni, mégis úgy döntöttem, hogy ha ezen a bőrön jó egy alapozó akkor az valami nagyon f*sza termék lehet.  Sok dumát sem szeretnék hozzá fűzni - hmmmm... bár biztos fogok-, de inkább rengeteg kép és kép. A képek azonos fényben, azonos napon készültek gyorsan egymás után, és igyekeztem az itthon fellelhető alapozóim közül minél szélsőségesebb termékeket használni. Az apró márkáktól a professzionálisig minden sorra fog kerülni.