Ugrás a fő tartalomra

Real Techniques - folytatás: az ecsetkészletek

A nagy ecset shopping folytatását olvashatjátok, aminek az előzményét ITT találjátok.
Real Techniques - ecsetkészlet

Mivel olyan mennyiséget sikerült mutogatásra begyűjteni, hogy az egy körben kicsit erős lett volna, így a szettek bemutatásával folytatom. A szóló ecsetek elemzését a fenti linken eléritek.


Duo Fiber Collection ( duo sörtés ecsetek) - ez a szett elég vegyes fogadtatást kapott külföldön, részben megértem az okát. Egyrészt nem mindenki kedveli a duo fibre (pontozó) ecseteket, nem is tud mindenki szépen dolgozni vele, és nem is minden termékhez ideális.
Nekem nem volt semmi gondom soha az épp aktuálisan megjelenő új alapozó ecsetekkel, de ahogy jöttek új és újabb eszközök, mindig az új cuccokra állt rá a kezem, és szerettem meg őket.
Real Techniques - duo fiber
Kezdődött a nyelv alapozó ecsetekkel, aztán jöttek a pontozó ecsetek, ezekkel is jól elvoltam a maguk idejében, de aztán jöttek a kabukik, és a Sigma kabuki alapozó ecsetem óta egyszerűen nem is értem hogy dolgozhattam előtte mással. A kabukiból is az F80 vállt be nekem igazán ( a flat -lapos ).
Ezek után én bevallom nem olyan szándékkal vettem meg ezt a készletet, hogy alapozásra használom, hanem por termékek, csillámok felviteléhez.

A szett tartalma:
Face brush (nagy) - én lágy árnyékoláshoz, csillámhoz, selyem porhoz használom az arcon, és porpúderhez, fixáláshoz tökéletes, mert nagyon szépen lehet vele szabályozni a felvitt mennyiséget.

Contour brush (közepes)- ez nagyon bejön a mérete és a formája miatt. Highlighter, kiemelés, szem alatti felvilágosítás, pont a kellő mennyiségben, verhetetlen porhoz is, krémhez is. Kedvenc 4.

Eye brush  (kicsi) - ez miatt vettem meg a szettet, krémes szemfestékekhez szántam, de túl hosszúak a duo sörték, így az ecset kicsit nyeklik-nyaklik, így nem erre a célra a legalkalmasabb. Szem alatti korrektor felviteléhez, orr környékéhez viszont megfelelő ez a puhaság, de ez kicsit csalódás lett.


Real Techniques - Base flawless core
Base Flawless Core Collection ( alap készlet ) - ezt a készletet is két ecset miatt vettem meg, ez pedig a:
Contour brush ( a dobozban balról az első) - ami a kerekded és pont megfelelő méretű feje miatt a legjobb arccsont kiemelő ecsetem lett, hisz gyönyörűen tudom vele kontúrozni vagy fényesíteni az arcot.Kedvenc 5.

A másik ok pedig a Pointed foundation brush ( a dobozban balról a második) - ami nagyobb területek korrektorozásakor illetve férfi sminkek készítésekor jön jól, illetve olyan esetekben amikor nem kell az egész arcot alapozni, csak pár helyen kell javítani a megjelenésen. Másokon ideális számomra a szem alatti korrektor felviteléhez, de magamon nem szeretem ilyen célra használni. Kedvenc 6.

Detailer brush ( legkisebb ) - korrektorhoz, rúzsecsetnek egyaránt megfelel, de krémes szemfestékek felviteléhez is ideális. A szemöldökcsontot például szépen ki lehet emelni ezzel az ecsettel.

Buffing brush ( legnagyobb )- por vagy folyékony termékekhez is ideális. Nekem jobban bejön mint az Expert face brush  mert nagyobb a feje, így kényelmesebb és gyorsabb vele a munka.
A készlet tartozéka egy ecsettartó tok is.


Real Techniques - Eyes starter set
Eyes Enhanced Starter Set ( szem, árnyékoló készlet) - gondolom nem meglepő, hogy ebből a kollekcióból is 3 ecset érdekelt igazán.
A Deluxe crease brush ( a dobozban balról az első) egy satírozó ecset, aminek nem kicsi a feje, de az én nagy szemhéjamra pont tökéletes, de munkám során tisztán látszik, hogy az emberek 70%-nak túl nagy.Nálam viszont nagyon jól teljesít .Kedvenc 7.

Base shadow brush ( a dobozban balról a második)  a formája miatt mindenképpen szimpatikus volt, de van olyan ecsetem ami a festéket jobban felveszi és leadja, így végül nem lett kedvenc.

Brown brush ( a ferde ecset) a szemöldökre ajánlott, aminek elég jó a tartása, viszont roppant vastag, így körültekintően lehet csak használni, főleg a szemöldök végénél, ahol úgy szép, ha szépen elfogy a vonal, és nem 1 milis vastagságban ér véget hanem vékonyabban. a szemöldök "testéhez" viszont tökéletes, és szépen, gyorsan lehet vele dolgozni, bár tökéletes hatást csak akkor tudok elismerni, ha bevetem mellé az Anastasia szemöldök ecsetet is ami tűvékony. Bár így is Kedvenc 8.

Accent brush ( a dobozban középen)- ez a pici ecset az alsó szempillatőbe ideális, de én erre nagyobb fejűt használok, így nincs kihasználva nálam.

Fine liner brush  ( tusecset)- aki szereti a vastagabb tusvonalat, és nem a ferde ecsetre esküszik, annak ajánlom. Én még nem éreztem késztetést a használatára, mert a zselés tusokat jobban szeretem ferde ecsettel felvinni, ha pedig vékony vonalra vágyom akkor inkább tus filcet használok.
A készlet ecsettartó tokkal érkezik.

Real Techniques - a nagyobb ecsetek

A szettek 18 dollár körül elérhetőek az Iherb oldalán.
Én minden alkalommal innen vásároltam.
Ha első körben shoppingoltok itt, akkor kaptok 5-10 Dolcsi kedvezményt is az alábbi kóddal: LMV918 , én is így vásároltam ami nem kevés, mert így akár egy szóló ecsetet ingyen megkapsz.
Én sima szállítást kérek mindig ami 4 dollár.
Sosem volt vele gondom, és 2 hét alatt ideért az áru.
Kedvezmény és akció is van rengeteg alkalommal, illetve a fenn említett kóddal ( LMV918 - amit a vásárlás véglegesítésekor kell felhasználni ) is tudsz spórolni.Összefoglalva: A RT minőségében nem lehet kifogás, ilyen áron verhetetlenek.
Real Techniques - a kisebb ecsetek
Az viszont nagy hiba, hogy az ecsetek önállóan nem rendelhetőek, így sok a "felesleges" vagy nem bevált eszköz.
A RT nagy előnye még az, hogy az ecsetek multifunkcionálisak, ami azt jelenti, hogy használd arra amire érzed, felejtsd el mire lett kitalálva. Por és krémes termékekhez is megfelelőek.
A személyes véleményem viszont az, hogy a kész "start" és "kezdő" szetteket egy kicsit máshogy állítottam volna össze, de mivel ez nem az én cégem, így jártam...
Minden készletben találtam számomra kedvenc és felesleges terméket is, de az ecset szettek már csak ilyenek.

Real Techniques - öszes ecsetem
Sajnos itthon csak aukciós oldalakon láttam dupla áron árulni, ne fussatok be ilyen lehúzásokba, mert biztonságosan és gyorsan be tudjátok szerezni reális áron is.
A postai Vám-ról ITT olvashatsz, de a lényeg annyi, hogy 22 Euro alatt vám és áfa mentes a küldemény, így 30 dollárig tuti biztonságban vagy, nem fog plusz költség keletkezni.
22-150 euro között sincs vám, de Áfa van ( ha kikapják, észreveszik a csomagod) és akkor az 27 %, ami azt jelenti, hogy a 9 dolláros ecset 11.5 dollár lesz ( 2600ft kb), tehát még mindig eléggé jó árnál maradsz. Ilyen esetben a posta keres meg téged, hogy fizess ennyit meg annyit és viheted a csomagot.
Az Iherb a vásárolt áru összegét a csomagon kívül is feltünteti.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből.

Valami miatt..mi miatt?
Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom.

Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Ilcsi tapasztalatok - AHA biológiai hámlasztó + Esemény előtti

Biztos sokan ismeritek az Ilcsi termékeket, sokan szeretitek és sokan nem.. Vagy aki még nem is próbálta, az is hallott róla.

Egy magyar családi vállalkozásról beszélünk, ne aggódjatok, nem tartok cégbemutatót, ezt csak azért jegyeztem meg, mert tudatosan szeretek magyar terméket vásárolni - már ha az megüti azt a szintet amit elvárok.

Azt is szeretem, hogy "elhiszem" a természet közelségét, és olyan érzésem van, mintha én kevertem volna ki őket a kertből szedett növényekből.
A termékeket kozmetikustól lehet megvenni, de kiskapuként az online aukciós oldalakon is elérhető.


Frakcionált CO2 lézer napló - 1.nap

Ahh ez is eljött..de jó..hmmm

Aki lemaradt a felvezetőt ITT találja.

Reggel lepörgött az életem filmje, hogy akarom-e én ezt...feltódultak az emlékek, hogy azért ez nem olyan fincsi dolog..na meg most új helyre megyek..igen..döntött a jobb ár, beadtam a derekam..

Természetesen a klinikát előtte leinformáltam, sok művész és színész látogatja - amitől én pont rosszul vagyok, tehát ez nem vonzó a számomra, de arra pont jó, hogy ha nekik megfelel akkor nekem sem kell besz*rnom..

Mivel nem csinálok reklámot senkinek ( he-he ezt a kezelést sem promóért kaptam sajnos ), ezért csak annyit mondok róluk, hogy wow meg "ez igen", ritka kedvesen és előzékenyen bántak az emberrel, és roppant széleskörűen tájékozódtak mielőtt nekirontottunk volna az arcomnak..100pont!

Na de nem ez a lényeg..kezdem.

No hát akkor mi is az a Nu Skin?

Amikor pár éve egy barátnőm ódákat zengett róla, bevallom egyik fülemen be a másikon ki..

Awww mondom egy újabb piramis játék, egy népbutítás, egy felesleges ketyere..Aztán csak mondta, csak monda..aztán megvette..aztán (mivel modell és rendszeresen sminkelem) észrevettem, hogy eltűntek az apró kezdődő ráncok a homlokáról...No akkor kérdeztem meg, hogy mi történt?

Hogyan tovább....?

Kedves olvasóim!

Bizonyára észrevettétek, hogy a blog nem frissül..
Köszönöm a sok aggódó levelet, minden rendben van velem, egyszerű okai vannak a "hallgatásomnak" amit ma induló instagram oldalamon el is tudtok olvasni.

Keresd: @sminkesmas az Instán

A jövőben a tevékenységemet az insta oldalamra korlátozom, egyrészt a limitált karakterszám miatt ami ott írható (így nem merülök el órás cikkek írásában) másrészt az egyszerű kezelhetősége miatt.