Ugrás a fő tartalomra

NYX eyeshadow base -pearl VS white?

Én mindig utálom bajban vagyok ha választani kell, így szeretnék egy kis segítséget nyújtani.
NYX - Eyeshadow base white - pearl

Főleg azoknak jön ez jól akik vagy nem találnak tesztert a boltban vagy interneten vásárolnak.
NYX eyeshadow base színtesztek következnek.White és white pearl
A NYX fehér szemhéjalapozóról ITT már olvashattatok bejegyzést tőlem.

Jelenleg nem tesztelném a terméket, egyrészt az ismétlést fölöslegesnek érzem, másrészt nem "izzadékony" és nem is zsíros a szemhéjam, így rajtam minden szemfesték jól tartja magát külön bázis nélkül is, tehát ebbe nem vagyok "hiteles" felhasználó.

NYX base - white és white pearl
Sminkesként pedig hülyén hangzik, de nagyon nincs idő arra, hogy másokon kísérletezzünk, hisz egy egész stáb ül a nyakunkon, hogy minél hamarabb és minél szuperebbül sikerült sminkeket gyártsunk. Nem fér bele a hibázás, és nem biztos, hogy örömmel veszik, ha javítgatni kell a sminket óránként, így jól bevált bázist ( MAC paint pot) használok ilyenkor amit ITT találtok.

NYX base white és pearl eldolgozva
Ami pedig a szemfestékek színét illeti, sokat azért használnak bázist, mert akkor élénkebb, szikrázóbb színeket tudnak előcsalogatni a porokból, és ehhez szerintem a bőrnél világosabb bázisok teljesítenek jobban.

A NYX 3 féle bázist árul, fehér, gyöngy és bőr színben.

A márka termékeit eléggé megkedveltem, és nem szponzorált reklámot tolok (most sem), hanem magam vásárolom ezeket..

Azért jönnek be a NYX cuccok, mert hiába nem ütik a MAC vagy MUFE szintet, a drogériás cuccoknál azért jóval jobban teljesítenek, és ehhez pedig az áruk is nagyon kedvező, tehát lehet találni gyöngyszemeket, és az ár/érték arány meggyőző.
NYX base white és pearl

A bázisokról pedig:

- a fehér egy egyszerű szép matt tejfehér, egyenletes, jól felvilágosít, nem változtatja meg az eredeti szemfesték színét és hatását, csak a világos alap miatt élénkebbé teszi a színeket.

- a pearl-nek nincs akkora "fedése", viszont cserébe -számomra- nem igazán gyöngyház fényű, hanem inkább csillogó azaz én nem a pearl, hanem inkább sparkle ( szikrázó) nevet adtam volna neki. Csillogóvá teheted vele a matt festékeidet is, ha ezt használod bázisnak ( azért metálos nem lesz tőle). Ettől függetlenül inkább hasonlóan fényes szemfestékek alá az igazi, mert szerintem nem annyira egyenletesek benne a nagyobb fénylő csillámok.

Ha kibírtam volna akkor a sima white-nál megállhattam volna, mert a fényes számomra nem az igazi. Rossznak nem mondanám, de én személy szerint meglettem volna nélküle.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből.

Valami miatt..mi miatt?
Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom.

Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Ilcsi tapasztalatok - AHA biológiai hámlasztó + Esemény előtti

Biztos sokan ismeritek az Ilcsi termékeket, sokan szeretitek és sokan nem.. Vagy aki még nem is próbálta, az is hallott róla.

Egy magyar családi vállalkozásról beszélünk, ne aggódjatok, nem tartok cégbemutatót, ezt csak azért jegyeztem meg, mert tudatosan szeretek magyar terméket vásárolni - már ha az megüti azt a szintet amit elvárok.

Azt is szeretem, hogy "elhiszem" a természet közelségét, és olyan érzésem van, mintha én kevertem volna ki őket a kertből szedett növényekből.
A termékeket kozmetikustól lehet megvenni, de kiskapuként az online aukciós oldalakon is elérhető.


Frakcionált CO2 lézer napló - 1.nap

Ahh ez is eljött..de jó..hmmm

Aki lemaradt a felvezetőt ITT találja.

Reggel lepörgött az életem filmje, hogy akarom-e én ezt...feltódultak az emlékek, hogy azért ez nem olyan fincsi dolog..na meg most új helyre megyek..igen..döntött a jobb ár, beadtam a derekam..

Természetesen a klinikát előtte leinformáltam, sok művész és színész látogatja - amitől én pont rosszul vagyok, tehát ez nem vonzó a számomra, de arra pont jó, hogy ha nekik megfelel akkor nekem sem kell besz*rnom..

Mivel nem csinálok reklámot senkinek ( he-he ezt a kezelést sem promóért kaptam sajnos ), ezért csak annyit mondok róluk, hogy wow meg "ez igen", ritka kedvesen és előzékenyen bántak az emberrel, és roppant széleskörűen tájékozódtak mielőtt nekirontottunk volna az arcomnak..100pont!

Na de nem ez a lényeg..kezdem.

No hát akkor mi is az a Nu Skin?

Amikor pár éve egy barátnőm ódákat zengett róla, bevallom egyik fülemen be a másikon ki..

Awww mondom egy újabb piramis játék, egy népbutítás, egy felesleges ketyere..Aztán csak mondta, csak monda..aztán megvette..aztán (mivel modell és rendszeresen sminkelem) észrevettem, hogy eltűntek az apró kezdődő ráncok a homlokáról...No akkor kérdeztem meg, hogy mi történt?

Hogyan tovább....?

Kedves olvasóim!

Bizonyára észrevettétek, hogy a blog nem frissül..
Köszönöm a sok aggódó levelet, minden rendben van velem, egyszerű okai vannak a "hallgatásomnak" amit ma induló instagram oldalamon el is tudtok olvasni.

Keresd: @sminkesmas az Instán

A jövőben a tevékenységemet az insta oldalamra korlátozom, egyrészt a limitált karakterszám miatt ami ott írható (így nem merülök el órás cikkek írásában) másrészt az egyszerű kezelhetősége miatt.