2014. 05. 01.

NYX eyeshadow base -pearl VS white?

Én mindig utálom bajban vagyok ha választani kell, így szeretnék egy kis segítséget nyújtani.
NYX - Eyeshadow base white - pearl

Főleg azoknak jön ez jól akik vagy nem találnak tesztert a boltban vagy interneten vásárolnak.
NYX eyeshadow base színtesztek következnek.White és white pearl
A NYX fehér szemhéjalapozóról ITT már olvashattatok bejegyzést tőlem.

Jelenleg nem tesztelném a terméket, egyrészt az ismétlést fölöslegesnek érzem, másrészt nem "izzadékony" és nem is zsíros a szemhéjam, így rajtam minden szemfesték jól tartja magát külön bázis nélkül is, tehát ebbe nem vagyok "hiteles" felhasználó.

NYX base - white és white pearl
Sminkesként pedig hülyén hangzik, de nagyon nincs idő arra, hogy másokon kísérletezzünk, hisz egy egész stáb ül a nyakunkon, hogy minél hamarabb és minél szuperebbül sikerült sminkeket gyártsunk. Nem fér bele a hibázás, és nem biztos, hogy örömmel veszik, ha javítgatni kell a sminket óránként, így jól bevált bázist ( MAC paint pot) használok ilyenkor amit ITT találtok.

NYX base white és pearl eldolgozva
Ami pedig a szemfestékek színét illeti, sokat azért használnak bázist, mert akkor élénkebb, szikrázóbb színeket tudnak előcsalogatni a porokból, és ehhez szerintem a bőrnél világosabb bázisok teljesítenek jobban.

A NYX 3 féle bázist árul, fehér, gyöngy és bőr színben.

A márka termékeit eléggé megkedveltem, és nem szponzorált reklámot tolok (most sem), hanem magam vásárolom ezeket..

Azért jönnek be a NYX cuccok, mert hiába nem ütik a MAC vagy MUFE szintet, a drogériás cuccoknál azért jóval jobban teljesítenek, és ehhez pedig az áruk is nagyon kedvező, tehát lehet találni gyöngyszemeket, és az ár/érték arány meggyőző.
NYX base white és pearl

A bázisokról pedig:

- a fehér egy egyszerű szép matt tejfehér, egyenletes, jól felvilágosít, nem változtatja meg az eredeti szemfesték színét és hatását, csak a világos alap miatt élénkebbé teszi a színeket.

- a pearl-nek nincs akkora "fedése", viszont cserébe -számomra- nem igazán gyöngyház fényű, hanem inkább csillogó azaz én nem a pearl, hanem inkább sparkle ( szikrázó) nevet adtam volna neki. Csillogóvá teheted vele a matt festékeidet is, ha ezt használod bázisnak ( azért metálos nem lesz tőle). Ettől függetlenül inkább hasonlóan fényes szemfestékek alá az igazi, mert szerintem nem annyira egyenletesek benne a nagyobb fénylő csillámok.

Ha kibírtam volna akkor a sima white-nál megállhattam volna, mert a fényes számomra nem az igazi. Rossznak nem mondanám, de én személy szerint meglettem volna nélküle.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...