Ugrás a fő tartalomra

Érzékeny a szemed? Bio sminkek, hogy megelőzzük a bajt...

A Phyt's- felírat valószínűleg sok embernek ismerős, láttuk már itt-ott, nem igaz?

Phyt's Multi-Effets szempillaspirál
Sokan semmit sem tudunk róla, így itt az idő megismerni ezt a 70-es évek óta létező francia, természetgyógyász által létrehozott bio márkát.

De...! Bio, natúr, organikus, logók, jelölések, tanúsítványok...nem igazodsz ki rajtuk? ITT találod a megoldást, érdemes a linkre kattintani, ha érdekel a téma.Nagyon szép csomagolásban kapható
A Phyt's biotermékek 100%-ig természetes összetevőkből állnak, Cosmebio és Ecocert tanúsítvánnyal bírnak, nem tesztelik állatokon, nincs felesleges mesterséges összetevő, tartósítószer, szilikon, de erről bővebben ITT tájékozódhatsz.

De mitől jó a bio smink? 

Természetesen azon kívül, hogy egyre inkább divatos olyan ételeket fogyasztani, ruhákat viselni, olyan kozmetikumokat használni amiben nincs "oda nem illő anyag", a "divat" mellett e termékek szükségessége is fontos lett, hisz rengetegen küzdenek allergiás reakciókkal a hagyományos, évek óta használt anyagokkal szemben.
Phyt's tanúsítványok

- Allergia: nem csak az anyaggal való érintkezés helyén, hanem test szerte is megjelenik a reakció
- Irritáció: az adott anyaggal való érintkezés helyén jelentkezik.
- Intolerancia: kis mennyiségű nem, de nagyobb mennyiségű anyag már problémát okoz.


Bármilyen gonddal is küzdünk, ez bárkinél, bármikor megjelenhet, sajnos ez tipikus civilizációs betegség lett.

Ha valakit nem is irritál valamilyen anyag, az nem jelent semmit, hisz sokaknál akkor alakul ki allergia bizonyos összetevőkkel szemben, mikor azzal fokozottan terheli a szervezetét, amire aztán intenzív és hibás immunreakció a válasz.
Doboz nélkül = környezet tudatosság

Tehát érdemes úgy gondolkozni, hogy a bajt megelőzni kell.

Arra akarok kilyukadni, hogy bio kozmetikumokat nem csak "kényszerből" érdemes igénybe venni, hanem olyan célból is, hogy a szervezetünk leterheltségét némileg csökkentsük.

A bio smink nem tartalmaz:
- irritáló allergizáló összetevőt
- ásványi olajakat
- nehéz fémeket
- parabéneket vagy más agresszív tartósító szereket
- szilikonokat, szintetikus állományjavítókat
- génmódosított összetevőket
- szintetikus festék és illatanyagokat
A kefe formája szépen íveli a pillákat


 A bio smink tartalmaz viszont:
- természetes vagy vadon szedett összetevőket
- növényi olajakat
- természetes növényi és ásványi összetevőketA Phyt's teljes körűen lefedi a kozmetikai termék skálát, emellett speciális Phyt's kozmetikusokat is találunk ( lista ITT ), és már sminkelhetünk is Phyt's termékekkel.
A kis pillákat is elérjük vele

A bio sminkeket ITT találjátok, képekkel, összetevő listával és leírással... érdemes nézelődni, minden lényeges terméket megtaláltok.

Én a szempillaspirált próbáltam ki ami Multi-Effets néven kelleti magát. ITT megtalálod a leírást, az árat. Fekete és barna színben is kapható.
A név arra is utal, hogy hosszabbít és dúsít is. Az összetevők gyönyörűek, aloe vera, méh viasz, jojoba olaj, ásványi pigmentek..

Személyes tapasztalataim:
- A spirált első sorban azoknak ajánlom, akik nem szeretik a vaskos, festékrétegben úszó matt pillákat, hanem a természetes és fényes, külön álló, hosszú szempillákat kedvelik.
Phyt's információk
-A festéket akár 5 rétegben is építhetem, nem csomósodik, nem pereg, hanem szépen siklik és simul egymásra, nincs agyon festett hatás.
-A pilláim nem tapadnak össze, hanem szépen külön maradnak.
- Számomra inkább hosszabbít ez a kefe és a festék. Extrém dúsítás nem tapasztalható tőle, így azt ne várjátok.
- Napközben is puha maradt a pillám, nem tapasztalható az a bizonyos festett pilla merevség, amitől aztán könnyen eltörik a pilla.
- Nem mellékes, hogy az összetevők miatt a spirál ápolja a szőrzetet, így jól rehab a kiszáradt és töredezett pilláknak.
- Könnyen lemosható.

Phyt's bio smink árlista

Én mindenképpen kellemesen csalódtam, hisz sokan panaszkodnak a bio kozmetikumokra, hogy ezt-azt nem lehet velük elérni az oda nem illő összetevők hiánya miatt.
Tény és való, hogy ezt a spirált nem 2 rétegben vittem fel, mint a többi hagyományos festéket, de valamit valamiért, és azt se felejtsük el, hogy az 5 réteg is szép és természetes maradt, nem csomósodott.

Alig várom, hogy pár hónap használat után a szempilláim milyen mértékben regenerálódnak, hogy ilyen fincsi összetevő "koktéllal" kezelem őket.
A táplálás mellett a kifestett pilláim hosszúak, fényesek és puhák, így a kellemest a hasznossal sikerült ötvözni a termékben.Phyt's kezelések a kozmetikában

Volt nyeremény játék is, ami 2014.dec.18.-án lezárult.
Köszönöm a több mint 150 résztvevőnek a figyelmet!
A szerencsés nyertest értesítettem.
Kedves Katalin M.G. -gratulálok a nyereményhez!


Ha pedig lemaradtál a játékról:

Válogass össze biotermékeket a Phyt's weboldalán 15.000ft felett , amit ők ingyen kiszállítanak neked, továbbá egy általam is tesztelt teljes kiszerelésű szempillaspirált kapsz ajándékba tőlük.
Kuponkód : Sminkesmas
Érvényes: 2015. 03. 31. az első öt vásárlónak.
Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből.

Valami miatt..mi miatt?
Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom.

Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Ilcsi tapasztalatok - AHA biológiai hámlasztó + Esemény előtti

Biztos sokan ismeritek az Ilcsi termékeket, sokan szeretitek és sokan nem.. Vagy aki még nem is próbálta, az is hallott róla.

Egy magyar családi vállalkozásról beszélünk, ne aggódjatok, nem tartok cégbemutatót, ezt csak azért jegyeztem meg, mert tudatosan szeretek magyar terméket vásárolni - már ha az megüti azt a szintet amit elvárok.

Azt is szeretem, hogy "elhiszem" a természet közelségét, és olyan érzésem van, mintha én kevertem volna ki őket a kertből szedett növényekből.
A termékeket kozmetikustól lehet megvenni, de kiskapuként az online aukciós oldalakon is elérhető.


Frakcionált CO2 lézer napló - 1.nap

Ahh ez is eljött..de jó..hmmm

Aki lemaradt a felvezetőt ITT találja.

Reggel lepörgött az életem filmje, hogy akarom-e én ezt...feltódultak az emlékek, hogy azért ez nem olyan fincsi dolog..na meg most új helyre megyek..igen..döntött a jobb ár, beadtam a derekam..

Természetesen a klinikát előtte leinformáltam, sok művész és színész látogatja - amitől én pont rosszul vagyok, tehát ez nem vonzó a számomra, de arra pont jó, hogy ha nekik megfelel akkor nekem sem kell besz*rnom..

Mivel nem csinálok reklámot senkinek ( he-he ezt a kezelést sem promóért kaptam sajnos ), ezért csak annyit mondok róluk, hogy wow meg "ez igen", ritka kedvesen és előzékenyen bántak az emberrel, és roppant széleskörűen tájékozódtak mielőtt nekirontottunk volna az arcomnak..100pont!

Na de nem ez a lényeg..kezdem.

No hát akkor mi is az a Nu Skin?

Amikor pár éve egy barátnőm ódákat zengett róla, bevallom egyik fülemen be a másikon ki..

Awww mondom egy újabb piramis játék, egy népbutítás, egy felesleges ketyere..Aztán csak mondta, csak monda..aztán megvette..aztán (mivel modell és rendszeresen sminkelem) észrevettem, hogy eltűntek az apró kezdődő ráncok a homlokáról...No akkor kérdeztem meg, hogy mi történt?

Hogyan tovább....?

Kedves olvasóim!

Bizonyára észrevettétek, hogy a blog nem frissül..
Köszönöm a sok aggódó levelet, minden rendben van velem, egyszerű okai vannak a "hallgatásomnak" amit ma induló instagram oldalamon el is tudtok olvasni.

Keresd: @sminkesmas az Instán

A jövőben a tevékenységemet az insta oldalamra korlátozom, egyrészt a limitált karakterszám miatt ami ott írható (így nem merülök el órás cikkek írásában) másrészt az egyszerű kezelhetősége miatt.