2014. 08. 11.

Tina kecsketej szappan - narancs

Mint tudjátok teljesen rá vagyok csattanva a szappanokra, így a legegyszerűbben hozzáférhető Tina kecsketej szappan is beficcent a kosárkába minap..
Tina kecsketej szappan

Narancs illatban választottam, persze ne képzeljétek magatokat narancs ligetekbe, ez inkább gesztus értékű jelzés, hisz az illatosító anyagok nem mindig tesznek jót a natúr termékeknek.

A csomagolás kicsit "olcsó" hatású, amivel nem a gyártót szeretném megbántani, hanem csak arra utalnék, hogy ha erre nagyobb gondot fordítottak volna, azaz jobb lenne a design, akkor biztos olyanok is rányúlnának a boltban, akik nem kifejezetten a terméket vagy kecsketej alapú szappant keresnek, hanem valami szépséget vagy ajándéknak valót...mert ez így bizony nem az....ez nem kerülne több pénzbe, csak egy kis fantázia lenne..(rengeteg ötletem van..)Teljes mértékben támogatom a hazai gyártókat, szeretném ha jól menne nekik, hisz ha nekik jó akkor az lendít a hazai gazdaságon, így közvetve mindenkinek jobb lesz..no de ez más tészta, nem fárasztok senkit..de végülis ezért kéne a hazai termékek megvásárlása mellett dönteni a vásárlóknak.

Persze a csomagolást úgyis eldobjuk, viszont valljuk be sok mindent csakis a csomagolásért veszünk meg, amiből van olyan ami egy halom k*ki..és mennyire szupi, ha a kettő összhangban van..
Nem olyan szexi..right?

Ennek a szappannak a legszebb tulajdonsága az összetevői, ami 35% friss kecsketejből áll. Az első összetevő is ez a listán, a többi pedig növényi olajok, még a "narancs" illat sem parfüm hanem citrus olaj.
A kecsketej kedvező hatását már biztos mindenki ismeri, úgymond minden bőrproblémára gyógyír!

Használatát a lehetetlen forma teljesen megnehezíti, nem is habzik, inkább "olajozza" a bőrt - de ezt már megszoktuk anatur termékektől -, ezért cserébe testápolót nem kellett használnom utána.

A "kecskeszag" egy kicsit visszaköszön, de ez engem egyáltalán nem zavar. Bőrön nem érezni, és csak valahogy egy kis röpke pillanatig érezhető a fürdés közben ( természetesnek vélem, miután ez az összetevő).

Kellemes kis termék lenne, DE sorolnám a problémámat vele, ami miatt nem hagy különösebb nyomot a szappan.

- Illat : -Ha már illatos verzióba is készítik, akkor egy kicsivel több (természetes) illatanyagot használnék, hisz ha valakinek ezzel problémája van akkor az megveszi az illatmentes formulát.
Törekednék olyan illatokra ami különleges, felismerhető de természetes (neroli, cédrus, jázmin, vanília, gyömbér stb.)

- Forma : -Kerek vagy ovális nőies formát használnék, amibe beleszeret a vevő, de a kis négyzet alak sem rossz ( pl. 2db. egy dobozban )
Gusztusos szappankák

- Csomagolás: - Rettenetesen olcsó hatású, ódivatú a termék doboza, remélem ezért nem fizettek senkinek, hanem egyszerűen a költséghatékony megoldás miatt választották. Ennek ellenére az is design-osabb lenne, ha csomagoló papírba vagy zsákvászonba lenne a termék ( ennél nem hiszem, hogy olcsóbb a nyomdázott doboz), de ha ki akarnák tűnni akkor fémdobozba, selyem papírba, vagy fényes csomagocskákba árulnám.


Tudom, hogy ez mind külsőség, de sajnos a trendeket követni kell, így sokkal nagyobb vásárló rétegre tehetünk szert egy kis energia befektetéssel, mert a fantázia nem feltétlenül kerül többe.

A csodás összetevők miatt, ha egy kis design és egyedi ( mostanság divatos ) illat is társulna a termékhez akkor szerintem nagyon sokan megszeretnék, és nem csak "kényszerből"használnák azok, akik különböző bőrbetegségben szenvednek.

Sajnálom, hogy ez a termék nincs megfelelően design-olva, mert a fürdés mint spa élmény a mai rohanó világban ápolja a test mellett a lelket is , a formák, a színek, az illatok teremtik együtt a hangulatot.

Nem szerettem volna messziről okoskodni, de zavar, ha egy olyan termékből nincs kihozva a maximum, ami ennél többet is tudna.

1 megjegyzés:

  1. Teljesen egyetértek! Szeretem a Tina szappanokat, de valóban nem áll kézre a formájuk.

    VálaszTörlés

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...