Ugrás a fő tartalomra

Mire jó a "noni" ?

Ugye ti is hallottátok már az unásig ismételt reklámot a noni juice-ról? Jujjj..hát most nem az jön :-)..
Hawaii Noni

A Herbaházi zsákmányban ITT nem említettem meg teljes körűen az egészségem és közérzetem javítására vásárolt belsőleg felhasználható szereket, csak a külsőségekre tértem ki. Gondoltam ezzel nem fárasztanék senkit..aztán mégis meggondoltam magam...igenis..hátha valaki pont ezt keresi..


A noni egy gyümölcs ami immun erősítő és energia növelő anti oxidáns.
Növeli a vitalitást, gyulladás csökkentő és egészségesebb lesz a bőr és a haj.

Sokan vitatják, hogy bár a noni gyümölcsre ez mind igaz, vajon feldolgozva megőrzi-e ezt a tulajdonságát...nos erről fogalmam sincs, és most sem fog kiderülni..illetve ahány kísérlet és tudós, mind más-más vélemény..
A tuti a nyers lenne, és a feldolgozatlan áru, de ez nem mindig megoldható, illetve ha hatóanyagot vagy összetevőt vonnak ki specifikusan akkor az is más tészta, szóval ez elég bonyolult ahhoz, hogy most itt belemenjünk.

Én egy 10-es ivóampullába ruháztam be, és így 10 nap után írnám le a tapasztaltakat. Ára 1000 ft környékére tehető.
Yeekong Herb - Hawaii Noni

Szeretem ezeket az ampullákat a kezelésük miatt, olyan szertartás szerű az egész, illetve csak egy korty és kész. Nem szeretem a tablettákat, mert mindig aggaszt a lebomlásuk, ez valami pszichés dolog nálam.

Az ampullához adnak szívószálakat és egy "lyukasztót" amivel könnyebb átszúrni az alumínium + gumi fedőt.
Az ízétől kicsit féltem, de nagyon fincsi ( nekem ízlik), édeskés és nem ráz ki tőle a hideg, mint az ilyen ginseng ampulláktól. Brrrrrrr...

Noni ivóampulla
A 10 napos használat alatt, reggel éhgyomorra fogyasztva azt vettem észre, hogy érezhetően éberebb vagyok, és kevesebbet alszom, azaz magamtól jóval korábban felkelek mint előtte.
Más vitamint nem szedek, illetve befolyásoló tényező sincs ami ezt indokolná.
Természetesen ez idő alatt a bőröm-hajam nem változott, és az agyam sem jár jobban, emésztésem sem lett gyorsabb.
Az egyetlen amit tapasztaltam az a kevesebb alvás, azaz az energia szint növelő hatása. Persze nem extrém mértékben, de átlagosan 1 órával alszom kevesebbet pár nap használat után.

Az elején nem hittem, hogy ettől lehet, de 8-9 nap után már gyanús lett, mivel minden mást kizártam.

Ti szedtek valamilyen vitamint vagy táplálék kiegészítőt?

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből.

Valami miatt..mi miatt?
Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom.

Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Ilcsi tapasztalatok - AHA biológiai hámlasztó + Esemény előtti

Biztos sokan ismeritek az Ilcsi termékeket, sokan szeretitek és sokan nem.. Vagy aki még nem is próbálta, az is hallott róla.

Egy magyar családi vállalkozásról beszélünk, ne aggódjatok, nem tartok cégbemutatót, ezt csak azért jegyeztem meg, mert tudatosan szeretek magyar terméket vásárolni - már ha az megüti azt a szintet amit elvárok.

Azt is szeretem, hogy "elhiszem" a természet közelségét, és olyan érzésem van, mintha én kevertem volna ki őket a kertből szedett növényekből.
A termékeket kozmetikustól lehet megvenni, de kiskapuként az online aukciós oldalakon is elérhető.


Hogyan tovább....?

Kedves olvasóim!

Bizonyára észrevettétek, hogy a blog nem frissül..
Köszönöm a sok aggódó levelet, minden rendben van velem, egyszerű okai vannak a "hallgatásomnak" amit ma induló instagram oldalamon el is tudtok olvasni.

Keresd: @sminkesmas az Instán

A jövőben a tevékenységemet az insta oldalamra korlátozom, egyrészt a limitált karakterszám miatt ami ott írható (így nem merülök el órás cikkek írásában) másrészt az egyszerű kezelhetősége miatt.

Neogence - Legjobb szemránckréme

Tudjátok, hogy a Neogence termékek legkiemelkedőbb sorozata a "Tökéletes bőrmegújító" termékcsalád.
A szemkörnyék ápolására kiemelten odafigyelő olvasóimnak ajánlom az egyik leginkább élvezettel használt szemránckrémemet.

Fotona 3D arcfeszesítés 3. alkalom

A Fotona 3D és 4D az arcfeszesítő eljárások legújabb, több kezelésből álló kombinált módszere. A 3D három lépcső/ülés, a 4D pedig négy lépcsős kezelésből áll/ alkalom.

Az első kezelésemről és élményeimről ITT a második alkalomról és a felmerülő kérdésekről pedig ITT találjátok a beszámolómat. Ezt azért javaslom elolvasni, mert a lényeges információkat ezek tartalmazzák.

A harmadik alkalommal is minden azonos módon zajlott mint előtte, így erről semmi újdonságot nem tudok elmondani, így elkezdem inkább összegezni mit látok idáig.