Ugrás a fő tartalomra

Mire jó a "noni" ?

Ugye ti is hallottátok már az unásig ismételt reklámot a noni juice-ról? Jujjj..hát most nem az jön :-)..
Hawaii Noni

A Herbaházi zsákmányban ITT nem említettem meg teljes körűen az egészségem és közérzetem javítására vásárolt belsőleg felhasználható szereket, csak a külsőségekre tértem ki. Gondoltam ezzel nem fárasztanék senkit..aztán mégis meggondoltam magam...igenis..hátha valaki pont ezt keresi..


A noni egy gyümölcs ami immun erősítő és energia növelő anti oxidáns.
Növeli a vitalitást, gyulladás csökkentő és egészségesebb lesz a bőr és a haj.

Sokan vitatják, hogy bár a noni gyümölcsre ez mind igaz, vajon feldolgozva megőrzi-e ezt a tulajdonságát...nos erről fogalmam sincs, és most sem fog kiderülni..illetve ahány kísérlet és tudós, mind más-más vélemény..
A tuti a nyers lenne, és a feldolgozatlan áru, de ez nem mindig megoldható, illetve ha hatóanyagot vagy összetevőt vonnak ki specifikusan akkor az is más tészta, szóval ez elég bonyolult ahhoz, hogy most itt belemenjünk.

Én egy 10-es ivóampullába ruháztam be, és így 10 nap után írnám le a tapasztaltakat. Ára 1000 ft környékére tehető.
Yeekong Herb - Hawaii Noni

Szeretem ezeket az ampullákat a kezelésük miatt, olyan szertartás szerű az egész, illetve csak egy korty és kész. Nem szeretem a tablettákat, mert mindig aggaszt a lebomlásuk, ez valami pszichés dolog nálam.

Az ampullához adnak szívószálakat és egy "lyukasztót" amivel könnyebb átszúrni az alumínium + gumi fedőt.
Az ízétől kicsit féltem, de nagyon fincsi ( nekem ízlik), édeskés és nem ráz ki tőle a hideg, mint az ilyen ginseng ampulláktól. Brrrrrrr...

Noni ivóampulla
A 10 napos használat alatt, reggel éhgyomorra fogyasztva azt vettem észre, hogy érezhetően éberebb vagyok, és kevesebbet alszom, azaz magamtól jóval korábban felkelek mint előtte.
Más vitamint nem szedek, illetve befolyásoló tényező sincs ami ezt indokolná.
Természetesen ez idő alatt a bőröm-hajam nem változott, és az agyam sem jár jobban, emésztésem sem lett gyorsabb.
Az egyetlen amit tapasztaltam az a kevesebb alvás, azaz az energia szint növelő hatása. Persze nem extrém mértékben, de átlagosan 1 órával alszom kevesebbet pár nap használat után.

Az elején nem hittem, hogy ettől lehet, de 8-9 nap után már gyanús lett, mivel minden mást kizártam.

Ti szedtek valamilyen vitamint vagy táplálék kiegészítőt?

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

No hát akkor mi is az a Nu Skin?

Amikor pár éve egy barátnőm ódákat zengett róla, bevallom egyik fülemen be a másikon ki..

Awww mondom egy újabb piramis játék, egy népbutítás, egy felesleges ketyere..Aztán csak mondta, csak monda..aztán megvette..aztán (mivel modell és rendszeresen sminkelem) észrevettem, hogy eltűntek az apró kezdődő ráncok a homlokáról...No akkor kérdeztem meg, hogy mi történt?

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből.

Valami miatt..mi miatt?
Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom.

Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Szakáll és bajusz festése

A szakáll téma egyszerűen nem tud kipörögni, rengetegen keresnek rá, és olvassák el az ITT található ápoló cikket, tehát itt az idő, hogy a szakáll festését is kitárgyaljuk.

A szakáll sokszor külön életet él a hajunk színétől, illetve még mindig nagy divat, és sokan szeretik határozottabbá tenni az arcukon eme szőrzetet.
Mivel én nő vagyok, a téma engem különösebben nem érint, viszont a koromfekete hajú férjem esetében a szakálla hamarabb..vagyis látványosabban kezdett őszülni, mint a haja.
Mivel elég trendi és fiatalos megjelenésű, sikerült rábeszélnem, hogy rám bízza a szakálla festését.

A tökéletes önbarnítót keresem...St. Moriz Lotion

Persze-persze könnyű azt mondani.."tökéletes"...?

Végre folytatom a sorozatot, amit ITT anno elkezdtem..jobb később mint soha. A hallgatás oka az  volt, hogy nem találtam olyan önbarnítót amit magamra kentem volna.

A St. Moriz barnítójáról akkor hallottam első körben amikor be akartam szerezni az aranyárban mozgó ausztrál csoda barnítót a lovingtan -t ( de sajnos végül annyira nem éreztem a dolgot, hogy a világ túlsó feléből rendelgessek több száz dolcsiért ).

Bújtam bújtam tovább a külföldi bloggereket, és eljutottam a St. Tropezbarnítójáig. amiről szintén ódákat zengenek, és akkor a számomra ismét nehézkesnek ítélt beszerzés miatt, a "csöves" verzióhoz tévedtem... ami St. Moriz néven kelleti magát - micsoda véletlen a név választás..

Neogence - Legjobb szemránckréme

Tudjátok, hogy a Neogence termékek legkiemelkedőbb sorozata a "Tökéletes bőrmegújító" termékcsalád.
A szemkörnyék ápolására kiemelten odafigyelő olvasóimnak ajánlom az egyik leginkább élvezettel használt szemránckrémemet.