Ugrás a fő tartalomra

Makeuplight nyereményem : Smashbox szemhéj púder

Egy kedves bloggerina rengeteg játékot indít, én is pályáztam egyre, amit meg is nyertem:-)
Smashbox - eye shadow trio

Itt is szeretném megköszönni Marianak, hogy ilyen nagyvonalú volt.
Az ajándék nagyon hamar megérkezett, pedig külföldről küldte.
Oldalát ITT találhatjátok, érdemes követni!


Az amerikai márkáról ITT tudtok informálódni magyarul.
Itthon nem lehet kapni sajnos, a gyártó weboldala viszont ITT érhető el.
Smashbox eye shadow trio

Előzetes elmondás és leírás szerint tartós, erősen pigmentált, bársonyos formula.
Nagyon praktikusnak találom, hogy ilyen kis helyen 3 egymáshoz illő szín található, az ecset is kényelmesen belefér amikor "tunkolom", tehát annyira nem kicsik a színek.

Smashbox- eye shadow- glow on
A csomagolása igényes puha gumi tapintású műanyag, csavaros tetejű, masszív hatású.

Én a "glow on" árnyalatot kaptam, ami ragyogást jelent, így a színek ennek megfelelően enyhén csillogó, gyöngyházas karakterűek.
Smashbox - glow on színei
Ettől függetlenül elég természetesek, nem olyan vadul fénylőek a szemen, pont a nekem való színek, így nagyon örültem neki, hogy tudom használni. Nappalra is ideális, sőt inkább akkor használom.

A festék nagyon kellemesen puha és krémes, nem pereg, jól tapad.
Egy-két rétegben már tökéletesen fed. Nem mozdul a helyéről, nem ül be a ráncokba, bár nekem amúgy sem jellemző ez.

Smashbox más szögből
A legjobban a világos szín pigmentált, és ezt a legkönnyebb teljes fedésig felvinni, szinte egy felvitellel, optikailag ez tűnik a legerősebbnek.

A középső bordós barna pedig a kedvenc színem, ezt az árnyalatot nagyon szeretem, szinte mindenkinek kiemeli a szeme színét, viszont valahogy ez fog a legkevésbé, többször át kell erősítenem.

A sötét barna nekem nem elég sötét, bár kitűnően illik ebbe a trióba, pigmentáltsága a bordóshoz hasonló, bár kicsit határozottabb annál.

Összességében: nagyon szeretem, egyrészt, mert rövid utazáshoz kitűnő cipelni, 3 az 1-ben, és otthon is egyszerű, hogy csak egy dolgot kell elővenni a fiókból.
Másrészt kitűnő minőség, így nem véletlenül vannak oda érte a tengeren túl.
Jól tapad, kellően pigmentált, tartós szemhéjpúder.
Hátránya hogy itthon nem kapható, és nem az olcsó hanem a közép kategóriába sorolható.

És még egyszer köszönöm:-), nagyon örülök neki, és ki lesz használva!

Megjegyzések

  1. Bécsben kapható, ha arra jár valaki és szeretné megnézni a Smashbox termékeket a sétáló utcán van egy nagy többszintes épület, aminek az aljában drogéria rész van. Nem jut eszembe az épület neve sajnos.(talán Gerngross, de lehet ez azért ugrott be mert ott van MAC)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből.

Valami miatt..mi miatt?
Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom.

Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Ilcsi tapasztalatok - AHA biológiai hámlasztó + Esemény előtti

Biztos sokan ismeritek az Ilcsi termékeket, sokan szeretitek és sokan nem.. Vagy aki még nem is próbálta, az is hallott róla.

Egy magyar családi vállalkozásról beszélünk, ne aggódjatok, nem tartok cégbemutatót, ezt csak azért jegyeztem meg, mert tudatosan szeretek magyar terméket vásárolni - már ha az megüti azt a szintet amit elvárok.

Azt is szeretem, hogy "elhiszem" a természet közelségét, és olyan érzésem van, mintha én kevertem volna ki őket a kertből szedett növényekből.
A termékeket kozmetikustól lehet megvenni, de kiskapuként az online aukciós oldalakon is elérhető.


Szakáll és bajusz festése

A szakáll téma egyszerűen nem tud kipörögni, rengetegen keresnek rá, és olvassák el az ITT található ápoló cikket, tehát itt az idő, hogy a szakáll festését is kitárgyaljuk.

A szakáll sokszor külön életet él a hajunk színétől, illetve még mindig nagy divat, és sokan szeretik határozottabbá tenni az arcukon eme szőrzetet.
Mivel én nő vagyok, a téma engem különösebben nem érint, viszont a koromfekete hajú férjem esetében a szakálla hamarabb..vagyis látványosabban kezdett őszülni, mint a haja.
Mivel elég trendi és fiatalos megjelenésű, sikerült rábeszélnem, hogy rám bízza a szakálla festését.

A tökéletes önbarnítót keresem...St. Moriz Lotion

Persze-persze könnyű azt mondani.."tökéletes"...?

Végre folytatom a sorozatot, amit ITT anno elkezdtem..jobb később mint soha. A hallgatás oka az  volt, hogy nem találtam olyan önbarnítót amit magamra kentem volna.

A St. Moriz barnítójáról akkor hallottam első körben amikor be akartam szerezni az aranyárban mozgó ausztrál csoda barnítót a lovingtan -t ( de sajnos végül annyira nem éreztem a dolgot, hogy a világ túlsó feléből rendelgessek több száz dolcsiért ).

Bújtam bújtam tovább a külföldi bloggereket, és eljutottam a St. Tropezbarnítójáig. amiről szintén ódákat zengenek, és akkor a számomra ismét nehézkesnek ítélt beszerzés miatt, a "csöves" verzióhoz tévedtem... ami St. Moriz néven kelleti magát - micsoda véletlen a név választás..

Hogyan növesszük le a műkörmöket ( fájdalom nélkül, esztétikusan )

Meguntam..rövidet akarok..pedig praktikus volt, mert 3 hétig rendben voltam..

Nem tudatos döntés volt, egyszerűen csak így jött ki a lépés..nem jelentkeztem be, nem volt időm se, lereszeltem a hosszát..aztán a felületét is, hogy ne legyen olyan vastag..aztán rájöttem: most vagy soha.