Ugrás a fő tartalomra

Dr.Chen - Botanic Extract :Szövetfátyol Árnika Arcmaszk + aroma terápia

A Herbaházi zsákmányról ITT már olvastatok, ma a Dr.Chen árnikás szövetmaszkról számolok be.
Botanic Extract maszk

Ez is egy arcformára vágott papírszövet maszk, a koreai Beauty Friends családhoz tudnám a leginkább hasonlítani.

Kicsit drágább volt mint a koreai maszkok, de mindkettő a "pár százas" kategóriába tartozik, bár ez már 500 ft felett van.


Az árnikás maszk azért tetszett meg, mert gyulladás csökkentő, fertőtlenítő, sebgyógyító, nyugtat és hidratál, így nekem pont ezekre van szükségem.
Sajnos sokszor nyomkodom magam -amiről nem tudok leszokni- ezért nyugtatnom és gyógyítani kell a bőrömet.

Dr.Chen maszk kibontva
Kíváncsi voltam érzek-e változást, és miben más mint a Beauty Friends vonal.
Szembetűnően nem termék koppintásról van szó, mert a maszk anyaga teljesen más, sokkal textilesebb érzetű és mintha vastagabb is lenne, a forma is picit más. A másik nagy különbség, hogy ez nem folyadékkal hanem zselével van bőven átitatva.

Dr.Chen maszk : a hatóanyag..
Szétnyitni nem annyira könnyű, mert a zselé miatt sokkal jobban tapad, és nehezebb is megfogni. Itt is sok anyag marad a csomagolásba amit a maszk felhelyezése után szépen ki lehet nyomkodni a tasakból, és föl lehet kenni a kimaradt részekre. Én fül elé kentem, mert szokás szerint ez a maszk is kicsit keskeny nekem.
Dr.Chen maszk kiterítve

Az illata nagyon tetszik, nem is tudom mire hasonlítani, nagyon egzotikus, lehet másoknak ez irritáló, de nekem friss hűs virágok, cédrus és még nem is tudom mikre emlékeztet...nem véletlenül írták rá, hogy aroma terápiás, mert az is..ha más nem, ez miatt mindenképpen újra venném.

Felrakva ez is picit keskeny


Ezt a maszkot is több mint fél óráig hagytam fel, amikorra felszívódott a hatóanyag belőle és kiszáradt a szövet. A levevés természetesen nem fáj vagy húz, ezek a textil maszkok nem tapadnak föl az arcra, hanem száradás után szinte leválnak, szóval nem olyanok mint a lehúzhatós maszkok.

Dr.Chen-Árnika maszk leírás
Nagyon pozitív változást vettem észre a bőrömön, bár a koreai B.F. maszkok sem kutyák, de ez még azokon is túltett, amire őszintén szólva nem számítottam.

Valóban megnyugtatta a bőröm, ami egységesebb színű lett, az elhalt kis bőrcafatok lemorzsolódtak, hidratált és feltöltött lettem tőle...mentálisan is, köszönhetően az aroma terápiának.

A zselétől sem volt ragacsos a bőröm, egy kicsit nedves ujjakkal még bemasszíroztam - elkentem a maradékot ami még nem szívódott be.
Le nem mostam, hanem úgy folytattam a napomat, bár nem sminkeltem rá csak órákkal később, és a sminkem szép és tartós maradt egész nap.

Nagyon bejön, biztosan újra fogom vásárolni, mert idáig ez a legjobb maszk amit itthon próbáltam.
A száraz de problémás bőrökre ajánlom, nem comedo képző és a pattanásokat is nyugtatja.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Miért vagyok pattanásos?" - A problémás bőr okainak felderítése

Sajnos a mai világban egyre több felnőtt fut bele oda nem illő bőrproblémákba amikor belenéz a tükörbe..."..miért vagyok pattanásos 20..25..30..35 felett?"

Én is sokszor szembesülök ezen csoda kis lényekkel, amik az engedélyem nélkül átveszik az uralmat az arcom felett. De mik ezek, ha én nem voltam még tini koromban sem pattanásos...sőőőőőt mit nem adtam volna ha kijön rám egy pattanás 13 évesen...mmmm...olyan felnőttes lett volna..de nem, semmi..és eljöttek a 20-as éveim....A tökéletes önbarnítót keresem...St. Moriz Lotion

Persze-persze könnyű azt mondani.."tökéletes"...?

Végre folytatom a sorozatot, amit ITT anno elkezdtem..jobb később mint soha. A hallgatás oka az  volt, hogy nem találtam olyan önbarnítót amit magamra kentem volna.

A St. Moriz barnítójáról akkor hallottam első körben amikor be akartam szerezni az aranyárban mozgó ausztrál csoda barnítót a lovingtan -t ( de sajnos végül annyira nem éreztem a dolgot, hogy a világ túlsó feléből rendelgessek több száz dolcsiért ).

Bújtam bújtam tovább a külföldi bloggereket, és eljutottam a St. Tropezbarnítójáig. amiről szintén ódákat zengenek, és akkor a számomra ismét nehézkesnek ítélt beszerzés miatt, a "csöves" verzióhoz tévedtem... ami St. Moriz néven kelleti magát - micsoda véletlen a név választás..

No hát akkor mi is az a Nu Skin?

Amikor pár éve egy barátnőm ódákat zengett róla, bevallom egyik fülemen be a másikon ki..

Awww mondom egy újabb piramis játék, egy népbutítás, egy felesleges ketyere..Aztán csak mondta, csak monda..aztán megvette..aztán (mivel modell és rendszeresen sminkelem) észrevettem, hogy eltűntek az apró kezdődő ráncok a homlokáról...No akkor kérdeztem meg, hogy mi történt?

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből.

Valami miatt..mi miatt?
Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom.

Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Bőrfiatalítás - Fotona 3 D kezelésem 2.alkalom

ITT tudjátok az előzményeket elolvasni, ha lemaradtatok az első Fotona 3D kezelésemről.
A Fotona 3 és 4 D egy olyan kezelés sorozat, mely úgy van kitalálva (és egybe árazva is), hogy a feszesítő, fiatalító kezelés nem egy, hanem több alkalmat foglal magába, és alkalmanként több lépcsőből áll egy kezelés.

Jelenleg a második alkalmamnál járok a megbeszélt háromból, ennek tapasztalatait osztanám meg most veletek.
Kezelésemet a DermaLux lézergyógyászat végzi, mert itt találtam megfelelő szakembert és a jelenlegi legkedvezőbb árat.