Ugrás a fő tartalomra

Coastal Scents- Contour & Blush Palette teszt

Már csak ezzel vagyok adós a Make Up Plaza rendelésből, és végre eljutottam idáig, hogy bemutassam.
Coastal Scents Contour Blush Palette

Ez a Coastal Scents - Contour & Blush Palette ( kontúrozáshoz, árnyékoláshoz).
A paletta nem kicsi, minden szín akkora benne mint egy normál méretű kompakt púder, ami nagyon kényelmessé teszi az ecsetes használatát.

A paletta teljes ára 6400 ft jelenleg, így egy szín 1070 ft.


Utazáskor biztos nem fogom magammal cipelni, de sminkeléskor a bőröndbe el tudom majd helyezni.
CS-blush paletta színek

Ez egy kontúrozó paletta amit pirosítókkal dobtak fel.
Én a kész enyhén lepúderezett alapozáson vagy alapozás nélküli természetesen szép bőrön használom, mert úgy vettem észre, hogy így a legszebb.
Mind matt szín, ami nagyon okos döntés, lássuk akkor sorjában.

A fehér és az alatta lévő rózsaszín kiemelésre való, akár még a szemkörnyéken sem nyújt súlyos vastag hatást. A fehérben nagy pozitívum, hogy nem lesz kékes vagy nagyon fehér felkenve, épphogy felvilágosít.

A sárga árnyalat egy teljesen természetes bőrszín, és ezért szinte púderként is használható. Úgy vélem a paletta jellegénél fogva lehetett volna kissé sárgásabb ez a szín, így több hasznát venném (kipirosodott bőrön)..bár így is el fog fogyni lágyítóként, púderként.

CS- blush/contour színek
A sötét barna egy kicsit durva..tudom, hogy kell gondolni a sötétebb bőrű emberekre is, de inkább akkor csináltam volna egy light és egy dark palettát, mert egy sötét bőrű ezt púderként tudná csak használni, neki kontúrnak nem elég sötét, világos bőrűnek viszont túl éles még kontúrozni is. 
Legalábbis én így vélem, hisz az NC 40-es ( MAC) bőrömön is sok. A barna árnyalatát amúgy is hidegnek érzem, így egy kicsit világosabb és melegebb barnát választottam volna ide. Természetesen lehet így is jól használni, de figyelni kell az optimális használatra, hogy ne úgy nézzünk ki mintha piszkos lenne az arcunk.Tudom, hogy lehetne keverni a színeket, de szerintem ez por alapnál nem annyira kényelmes és egységes.

A rózsaszín színeket nem szeretném külön tárgyalni, pirosítók... az egyik természetesebb a másik élénkebb színbe. Természetesen picit más-más felkenve, de a palettába a változatosság kedvéért inkább egy rózsa és egy barackos/narancsos színt tettem volna, és akkor többrétű lehetne.Minőség:
Semmi extrát nem vártam, így se nem csalódás a termék, de nem is nélkülözhetetlen a számomra.
A színekről a véleményemet fenn kifejtettem, kis módosításokkal többrétű lehetne.
Cs-blush kicsit más szögben és fényben
Ami a termék előnye az a hátránya is, ez pedig a fedés, a pigmentáltság. Nem tartozik a legerősebbek közé ami nagyon jó a világos és a sötétbarna színeknél, ellenben a pirosítók ( rózsaszínek) lehetnének pigmentáltabbak.
A kezemen lévő fotón a színeket "pakolni" kellett, hogy látható legyen.
Ez a fátyol fedés amúgy nagyon előnyös amikor kiemelünk és árnyékolunk, mert ezzel lehet a legszebb és leginkább természetes hatást elérni, a pirosítók összetételén viszont kicsit változtatni kellett volna.
Nagyon "poros" és száraz termékek, bár ez látszik, és ezen tulajdonsága miatt sajnos ha nem tapad bele "valamibe" akkor egy mozdulattal törölhető. Megelőzhető ez, ha nem csontszáraz az arc..persze ha meg túl zsíros akkor foltos lehet a használat amennyiben jelentősen elüt a bőr színétől (pl a sötét barna)...szóval arany középút.
Nem kelt maszkos hatást, nagyon natúran lehet vele dolgozni, de aki magas fedést keres az ne ezt válassza, mert por alapba is vannak erősebb paletták.

Összefoglalva: Se hideg se meleg, viszont nagyon kényelmes, hogy csak egy valamit kell kinyitnom és tudom pingálni magam.
Minden színt használok, de ha beleszólhattam volna, kicsit variáltam volna a színeken.
Könnyű, fátyol fedés, ami vagy jó - vagy nem, attól függ mit szeretnénk.
Sajnos csak úgy nem tapad bele a bőrbe, könnyen letörölhető, így mindenképpen kell alá valami.
Elég finom por, nem vettem észre, hogy betörne vagy csúnyán beülne a ráncokba.
Szeretem, nem bántam meg, de nélküle is jól meglennék..Akinek nincs annyi sminkcucca mint nekem annak jó választás, illetve kezdőknek is ideális, mert nem tudnak vele rontani.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből.

Valami miatt..mi miatt?
Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom.

Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

No hát akkor mi is az a Nu Skin?

Amikor pár éve egy barátnőm ódákat zengett róla, bevallom egyik fülemen be a másikon ki..

Awww mondom egy újabb piramis játék, egy népbutítás, egy felesleges ketyere..Aztán csak mondta, csak monda..aztán megvette..aztán (mivel modell és rendszeresen sminkelem) észrevettem, hogy eltűntek az apró kezdődő ráncok a homlokáról...No akkor kérdeztem meg, hogy mi történt?

Pattanás, korpás szeborrea és társai...avagy bőrprobléma kisokos

Aki rendszeresen olvas, biztos tudja, hogy olyan fogalmakkal is dobálózok ami nem mindenkinek tiszta.
A bőrproblémák megnevezéseiben szeretnék most egy kis segítséget nyújtani.

Akné/akne vulgaris: pattanás, amikor a faggyúmirigy elzáródik és a bacik miatt begyullad. Akne fulminans amikor nagy területen gyulladt aknés a bőr, akne conglobata pedig egy súlyos forma amikor ezek a csomók teljesen összegyulladnak. Általában folyékony genny van bennük. Jellemzően hormonális okai vannak.

FTC, Bioszálak, Vékonyszálas kontúr terápia, egyéni tapasztalataim őszintén

Szálak, szálak szálak.
Foglalkoztam már a témával ITT meg ITT, de most az egyéni tapasztalataimat szeretném megosztani veletek.
Rengetegen kérdeztek a kezelésről, így látom a téma még mindig aktuális.

Maga a felszívódó szálas terápia lényege az, hogy kollagén rostok képződnek a szálak helyén, majd a szálak pár hónap alatt felszívódnak, és a megerősödött kollagén rost pedig marad...egy ideig ( nem örökre).

Ilcsi tapasztalatok - AHA biológiai hámlasztó + Esemény előtti

Biztos sokan ismeritek az Ilcsi termékeket, sokan szeretitek és sokan nem.. Vagy aki még nem is próbálta, az is hallott róla.

Egy magyar családi vállalkozásról beszélünk, ne aggódjatok, nem tartok cégbemutatót, ezt csak azért jegyeztem meg, mert tudatosan szeretek magyar terméket vásárolni - már ha az megüti azt a szintet amit elvárok.

Azt is szeretem, hogy "elhiszem" a természet közelségét, és olyan érzésem van, mintha én kevertem volna ki őket a kertből szedett növényekből.
A termékeket kozmetikustól lehet megvenni, de kiskapuként az online aukciós oldalakon is elérhető.