Ugrás a fő tartalomra

A nagy bőrradír teszt: Omnia botanica

Életcélomul tűztem ki, hogy megtalálom a leginkább megfelelő bőrradírt száraz bőrre.
A dolog egyszerűnek tűnik de korántsem az, hisz jó pár dolgon elbukhat a megfelelő bőrradír kiválasztása.
Egyrészt óriási a kínálat, másrészt minden bőrradíron leginkább ugyan az a sallang duma szerepel, amitől nem leszek okosabb.

Omnia botanica bőrradír
Elsőként az olasz természetes kozmetikumokat gyártó Omnia botanica al Guscio e Mallo di Noce  avagy a dióhéjas termékét tesztelem és mutatom be nektek.Itthon nagyobb gyógynövény boltokban, szupermarketekben,  drogériákban beszerezhető, elég barátságos áron.

A csomagolás nagyon igényes, ez jellemző az olasz kozmetikumokra, ezért nagyon szeretem őket. Mesterséges illatot nem érzek rajta, valódi bár kicsit erősebb mandulás / diós illatot áraszt -már aki ezt kedveli-nekem jól esett.
A termék textúrája lágyan folyós, nem sűrű krém hanem lotion / vizes krém jellegű, én ennek annyira nem örültem, mert így könnyebben lefolyik az arcomról radírozás közben.


Omnia botanica teszt
Omnia botanica Esfoliante Viso

 Elég hamar "eltűnik" a lotion alap, így a sikálást rövid ideig kényelmes végezni, mert azután a szemcsék már nem jól csúsznak. Ha vizes kézzel folytattam lehetett még egy kicsit húzni a dolgot, de mivel lefolyt az arcomról és hígult a szemcse tartalom ezért nem volt kényelmes, és nem éreztem olyan hatékonynak. A rövid idő alatt amúgy is olyan érzésem volt mintha nem dolgoztam volna meg jól a bőrömet. Szerintem ehhez a rövid " ható időhöz" ez a készítmény gyenge.


Fürdőkádba vagy zuhany közben az ideális a számomra, vagy reggeli arcmosásba beiktatva de a száraz felvastagodott bőrön nagy csodát nem tesz.. tehát nagyon "rojtos" és hámló bőrön nem ez lesz az ideális megoldás.

Ára miatt kellemes fenntartó kezelés, natúr kozmetikum, illetve akik normál probléma mentes bőrrel rendelkeznek azoknak ideális.
Ami fontos: nem szárít, így ezt nagyon kedvező hatásként éltem meg, mert hiába hatékony egy radír ha alkalmazása során szárítja a bőrt.

Összefoglalva:

Radírozás erőssége: gyenge
Állaga: folyós krém, túl híg
Illata: mandulás
Szárít: nem
Irritáció: nincs
Használat: sűrűbb használatra is ideális

Ára: 1200 ft körül, de én akciósan 800-ért hozzá jutottam
Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből.

Valami miatt..mi miatt?
Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom.

Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Ilcsi tapasztalatok - AHA biológiai hámlasztó + Esemény előtti

Biztos sokan ismeritek az Ilcsi termékeket, sokan szeretitek és sokan nem.. Vagy aki még nem is próbálta, az is hallott róla.

Egy magyar családi vállalkozásról beszélünk, ne aggódjatok, nem tartok cégbemutatót, ezt csak azért jegyeztem meg, mert tudatosan szeretek magyar terméket vásárolni - már ha az megüti azt a szintet amit elvárok.

Azt is szeretem, hogy "elhiszem" a természet közelségét, és olyan érzésem van, mintha én kevertem volna ki őket a kertből szedett növényekből.
A termékeket kozmetikustól lehet megvenni, de kiskapuként az online aukciós oldalakon is elérhető.


Frakcionált CO2 lézer napló - 1.nap

Ahh ez is eljött..de jó..hmmm

Aki lemaradt a felvezetőt ITT találja.

Reggel lepörgött az életem filmje, hogy akarom-e én ezt...feltódultak az emlékek, hogy azért ez nem olyan fincsi dolog..na meg most új helyre megyek..igen..döntött a jobb ár, beadtam a derekam..

Természetesen a klinikát előtte leinformáltam, sok művész és színész látogatja - amitől én pont rosszul vagyok, tehát ez nem vonzó a számomra, de arra pont jó, hogy ha nekik megfelel akkor nekem sem kell besz*rnom..

Mivel nem csinálok reklámot senkinek ( he-he ezt a kezelést sem promóért kaptam sajnos ), ezért csak annyit mondok róluk, hogy wow meg "ez igen", ritka kedvesen és előzékenyen bántak az emberrel, és roppant széleskörűen tájékozódtak mielőtt nekirontottunk volna az arcomnak..100pont!

Na de nem ez a lényeg..kezdem.

No hát akkor mi is az a Nu Skin?

Amikor pár éve egy barátnőm ódákat zengett róla, bevallom egyik fülemen be a másikon ki..

Awww mondom egy újabb piramis játék, egy népbutítás, egy felesleges ketyere..Aztán csak mondta, csak monda..aztán megvette..aztán (mivel modell és rendszeresen sminkelem) észrevettem, hogy eltűntek az apró kezdődő ráncok a homlokáról...No akkor kérdeztem meg, hogy mi történt?

Hogyan tovább....?

Kedves olvasóim!

Bizonyára észrevettétek, hogy a blog nem frissül..
Köszönöm a sok aggódó levelet, minden rendben van velem, egyszerű okai vannak a "hallgatásomnak" amit ma induló instagram oldalamon el is tudtok olvasni.

Keresd: @sminkesmas az Instán

A jövőben a tevékenységemet az insta oldalamra korlátozom, egyrészt a limitált karakterszám miatt ami ott írható (így nem merülök el órás cikkek írásában) másrészt az egyszerű kezelhetősége miatt.