Ugrás a fő tartalomra

Hogyan tovább....?

Kövess az instagram oldalamon
Kedves olvasóim!

Bizonyára észrevettétek, hogy a blog nem frissül..
Köszönöm a sok aggódó levelet, minden rendben van velem, egyszerű okai vannak a "hallgatásomnak" amit ma induló instagram oldalamon el is tudtok olvasni.

Keresd: @sminkesmas az Instán

A jövőben a tevékenységemet az insta oldalamra korlátozom, egyrészt a limitált karakterszám miatt ami ott írható (így nem merülök el órás cikkek írásában) másrészt az egyszerű kezelhetősége miatt.

Így mindig velem lehettek és sokkal hamarabb és egyszerűbben tudlak titeket tájékoztatni a legújabb kezelésekről, termékekről, trendekről.

Megkeresni továbbiakban az instán tudtok, de mivel a blogom "bezárásának" egyik oka a megállíthatatlanul elharapódzó napi több száz email, ezer kérdéssel és végtelen hosszú emberi történetekkel, így kérlek benneteket, ne keressetek meg olyan kérdésekkel amit egyszerű google keresés megválaszol, vagy egyértelműen megtalálsz a blogon (ott van oldalt a kereső mező), vagy épp pont bele volt írva a cikkbe világosan amit kérdezel..vagy olyan kérdésekkel amihez semmi közöm :-)

Továbbá nem vagyok online kozmetikus, bőrgyógyász, pszichológus, párkapcsolati tanácsadó (! na ja ilyen is van)..és a kedvencem, nem árulom a termékeket amiről írok, így tőlem nem lehet rendelni ezt meg azt...

Az instán ezt bővebben olvashatod.
@sminkesmas

Remélem nem sértek ezzel meg senkit, tisztelet a kivetelnek, én ezért még egy "köszönöm"-öt is ritkán kaptam, tehát tele lett a pohár.
Nekem ez nem reklám-hisz nem ajánlom és hirdetem magam mint szolgáltató-, nem bevételi forrás -hisz nincs ilyen olyan reklám az oldalon- és nem munka, azaz nem fizeti senki a cikkeimet..

Ebből fakadóan a továbbiakban semmilyen indokolatlan vagy lustaságból adódó kérdésre nem válaszolok (pl. hol lehet megvenni ezt es ezt a termeket - kérlek keress rá, de lehet oda is írtam, hogy online rendeltem a saját webshopjukból stb..).

Ajánlani sem fogok orvost, ki a legjobb botoxban, töltésben, lézerben stb..sem ők nem fizetnek ezért se más érdekem nem fűződik ehhez.
Akivel elégedett vagyok kiírom magamtól is..ha épp erről szol a post..

Hú ezt most nagyon katonás és durva lett, de hála a saját hülyeségemnek, hogy lelkiismereti kérdést csináltam a levelezésekből, és most a "halott" blogom mail fiókjába belépve IS több ezer olvasatlan mailt ír ki a rendszer...na ez kicsit kiborítóan hatott rám.

Sajnos így a lényeges maileket sem látom át, pedig minden mailem valódi emberektől származik, tehát nem cégek, nem hírlevelek, nem levélszemetek..

Mivel több ezer mailt nem tudok/akarok átolvasni, így ezekre most ne várjatok választ..tényleg sajnálom, de erre nincs kapacitásom. Átfutom a témákat, ha olyan amihez kellek és jogos természetesen igyekszem válaszolni.

Továbbiakra pedig kérlek kövessetek az instagram oldalamon, ott heti 1 alkalommal a rövid kérdésekre válaszolok, de csak indokolt és rövid kérdéseket küldjetek ott, amire sehogy nem találtok választ a neten..és ismétlem nem vagyok bőrgyógyász, ne küldjetek fotókat, hogy "távgyógyítsam" meg.. ésszerűen csajok, jó?
Kövess @sminkesmas


Huhh remélem átment a lényeg, és természetesen a sok OFF után szeretném megköszönni nektek, hogy itt vagytok..

Kicsit félek, hogy az instagram nem lesz olyan népszerű, mert inkább 30+ a korosztály az aki engem olvas, de minden insta ellenzőnek üzenem, én azt a platformot látom jelenleg a leginkább alkalmasnak a célra, illetve leginkább élhetőnek, gyorsnak és privátnak... nálam a facebook nem nyerő a sok hirdetéssel és a sok siránkozással, én a motiváló, feltöltő, gyors, informatív, kép alapú tartalmakat szeretem...ja és mivel lényegében "arctalan" ezért nem sértődik meg senki ha nem követem..:-)

Hajra csajok, próbáljuk ki, remélem találkozunk ott is!

Instagram: @sminkesmas

Megjegyzések

  1. Sajnálom, hogy abbahagyod a blog írását, mert a posztjaid sok fontos információt nyújtottak, de megértem, bár a részletes írásaid hiányozni fognak. Instán már bekövettelek, kíváncsian várom az ottani tartalmakat és köszönöm az eddigieket itt, a blogon. Ella

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm aranyos vagy, ha úgy alakul (idő..idő és idő kéne..) természetesen folytatom a régi kerékvágásba ahogy kell :-)...És nagy átfogó tartalmakat azért tervezek itt is részletezni (pl esztétikai kezelések)..mert azt úgy se bírom ki :-D

      Törlés

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből.

Valami miatt..mi miatt?
Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom.

Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

No hát akkor mi is az a Nu Skin?

Amikor pár éve egy barátnőm ódákat zengett róla, bevallom egyik fülemen be a másikon ki..

Awww mondom egy újabb piramis játék, egy népbutítás, egy felesleges ketyere..Aztán csak mondta, csak monda..aztán megvette..aztán (mivel modell és rendszeresen sminkelem) észrevettem, hogy eltűntek az apró kezdődő ráncok a homlokáról...No akkor kérdeztem meg, hogy mi történt?

Szakáll és bajusz festése

A szakáll téma egyszerűen nem tud kipörögni, rengetegen keresnek rá, és olvassák el az ITT található ápoló cikket, tehát itt az idő, hogy a szakáll festését is kitárgyaljuk.

A szakáll sokszor külön életet él a hajunk színétől, illetve még mindig nagy divat, és sokan szeretik határozottabbá tenni az arcukon eme szőrzetet.
Mivel én nő vagyok, a téma engem különösebben nem érint, viszont a koromfekete hajú férjem esetében a szakálla hamarabb..vagyis látványosabban kezdett őszülni, mint a haja.
Mivel elég trendi és fiatalos megjelenésű, sikerült rábeszélnem, hogy rám bízza a szakálla festését.

FTC, Bioszálak, Vékonyszálas kontúr terápia, egyéni tapasztalataim őszintén

Szálak, szálak szálak.
Foglalkoztam már a témával ITT meg ITT, de most az egyéni tapasztalataimat szeretném megosztani veletek.
Rengetegen kérdeztek a kezelésről, így látom a téma még mindig aktuális.

Maga a felszívódó szálas terápia lényege az, hogy kollagén rostok képződnek a szálak helyén, majd a szálak pár hónap alatt felszívódnak, és a megerősödött kollagén rost pedig marad...egy ideig ( nem örökre).

Szakáll ápolása fillérekből..szakáll olaj, wax, balzsam és egyebek

Általános jelenség a trendi férfiak szakállnövesztése.

Személy szerint sosem tetszett, de most nagyon átjött ez a hamvaiból felélesztett divat irányzat!
Kevésbé jó megjelenésű hímneműeket is "felhoz", azaz egy trendi arcszőrzet jócskán javítani tud bárkin.

Olyan mint a csajoknál a frufru vagy egy stílusos bátor hajszín, ami egy nem éppen baba arcú lányt is kiemel és különlegessé tesz.

Biztos vagyok benne, hogy a kencéket gyártó cégek is lassan de biztosan ráfekszenek erre az irányzatra, és nem csak borotválkozó vagy azutáni termékek hadával fognak nyomulni, hanem jönnek az arcszőrzetet ápoló termékek is.