2015. 12. 09.

Szépülj olcsóbban, Green Peel akció!


Green Peel akció
Idén télen megéri green peelt csináltatni! A gyönyörű bőröd mellé, most ajándékba tovább is szépülhetsz.
A green peel-ről már nagyon sokat olvashattál nálam ITT, így jól tudod milyen hatékony kezelésről van szó, és most láttam, hogy akció van Katánál, az általam is ajánlott szakembernél.

Megbízható  kozmetikusról van szó, aki kezei alatt tuti lehámlik a bőröd, és problémádnak megfelelő kezelésben részesülsz.

Green peel esetén különösen fontos a megfelelő és tapasztalt kozmetikus választása, így én is csak két szakembert javasolok, akiből Kata az egyik.

Január 31.-ig pedig aki green peel classic kezelést csináltat, annak 5000ft -os  utalvány jár! Részletek ITT.
Azért szuper ez a kombináció, mert a hámlásod után nagyon fogékony a bőröd, és ezért érdemes a lehető leggyorsabban és leginkább prémium termékekkel feltölteni a friss bőrt egy kozmetikai kezelés során. Meghálálja!

Emelett jelenleg december 31-ig 15%-os akció van a Galland és Phyt's bio krémekre is, erről is van infó a fenti link alatt. A két prémium márkáról annyit, hogy szakmai körökben is elismert magas hatóanyagú krémek, és jóval többet kínálnak azonos áron mint a drogériás társaik. Érdemes kipróbálni.

Kapcsolat : ITT

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...