Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: október, 2014

Újdonságok az arcfiatalító kezelések területén

Nem igazán igaz a cím, hisz semmi új nincs a nap alatt... fotó:Thinkstock Csak a régi technikák fejlesztése , új anyagok használata, kezelések kombinációja . Fantázia nevek hada, és átláthatatlan káosz ami zajlik. Ha nem olvastad a műtét nélküli esztétikai kezeléseket összefoglaló írásomat, akkor most itt az alkalom, fusd át mielőtt ennek nekifogsz. ITT találod. Próbálom ismét konyha nyelven rendbe rakni azoknak, akiket nem érdekelnek a francia hangzású -szinte attól fiatalabb leszek ha kimondom- kezelés nevek, akiket inkább az érdekel, hogy mi a micsoda -mert ugye ritka számba megy, ha egy honlap leírja, hogy a szupi kezelése mégis mi a fene-.

NYX primer haul és teszt

Nagyon szeretem a primereket , mert minden alapozást szebbé és jobbá tesznek. NYX primer -pórus feltöltés és mattosítás Ki is próbálnám mindet ha tehetném. A NYX termékeket pedig azért szeretem, mert ha ár érzékenyek vagyunk, akkor ebbe a kategóriába szerintem az egyik legjobb smink márka. Kettő új primert szereztem, és mutatok be tőlük, az egyik a pórus feltöltő , a másik pedig a csillogás elleni primer.

MAC...ami nekem kell

A Mac-ből is vannak olyan darabok amik évek óta hű társaim. Mac haul Azért is szeretem a MAC és egyéb profi sminkcuccokat , mert a kevesebb több, és ez a használat során is jól érezhető, így hiába drágább mint sok drogériás cucc, a minőség miatt sokkal kevesebb kell ( tehát tovább tart ) úgy, hogy közben sokkal elégedettebb az ember a végeredménnyel. Persze azért itt is találunk sok olyan cuccot ami nem éri meg az árát vagy nekünk nem válik be . Sokszor a rossz szín választás miatt van ez, vagy azért mert nem olyan terméket választunk amire szükségünk van, vagy ami a bőrünkre való.

Missha BB krém -Notino

Olcsót találni mindig nagy élmény! Missha BB rendelésem Pár hete hogy bevállalós voltam, és berendeltem az Notino oldaláról a Missha népszerű BB krémjét. Jó ötlet volt! Tudom, hogy ez ebayről idáig is működött olcsóbban, de nekem semmi kedvem nem volt olyan eladót keresgélni, meg kockáztatni, akinél eredeti terméket találok, amire aztán hetekig várhatok.

Make Up For Ever HD termékek

A MUFE sminkek nagyon sikeresek és ha itthon is kapható volna akkor a MAC-nek méltó konkurencia lenne. MUFE haul Személy szerint a MUFE termékeket jobban kedvelem, mert jobban húz a professzionális vonal felé. Legközelebb Bécs a beszerzési forrás, vagy nyaralások során Sephora -ban kapható. Magyarországra nem terveznek jönni sajnos, így nem érdemes erre várni.