Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: szeptember, 2014

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből. Retin-A - 0.05% Valami miatt..mi miatt? Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom . Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Szemöldök szerelem - avagy vízálló termékek tesztje

Első körben itt is van két kakukk tojás.. A tesztelt termékek vakuval Miért kellett berakni az Elf Cream Eyeliner-t és a Sleek szemöldök festékét amikor ezek se nem új termékek, se nem vízállóak? Azért hogy legyen mihez hasonlítani a valóban profi és tartós termékeket, mind színben, mind minőségben. ITT már mutattam az Anastasia DipBrow tartósságát és színeit, más termékekkel hasonlítva, most ez egy más teszt a hasonló kategóriájú új termékeimmel.

MUFE- Aqua brow - az ikonikus, vízálló szemöldök smink

Már megszokhattátok, hogy jelenleg szemöldök vonalon okosodunk. Make Up For Ever - Aqua Brow Kit Végre ez az utolsó olyan termék amit be szeretnék mutatni, aztán jön egy mindent eldöntő tartóssági teszt a sok-sok új vonalas szemöldök bigyulával. Az idáig tesztelt termékek pedig külön-külön ITT találhatóak. A MUFE azaz Make Up For Ever egy igen kiemelkedő sminkmárka ami előzetes híresztelés szerint soha nem fog Magyarországon üzletet nyitni ( köszönjük :-/ )..