Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: július, 2014

Mattosítás...de mit használnak a profik?

Rengeteg mattosító termék van a piacon, nehéz megtalálni a megfelelőt. Face to face - Super matte anti shine Sok a csalódás és kevés az elégedett vevő, de miért? Talán túl nagyok az elvárások. A bőr "váladékozása" egy természetes folyamat, lehet ez víz vagy faggyú, így ennek megakadályozása valakinél genetikailag képtelenség, na és nem is túl egészséges megoldás. A széles körben terjesztett kozmetikumok tehát nem árulhatnak olyan adalékoktól hemzsegő termékeket ami után a bőr irritált vagy kiszáradt lenne, hisz akkor előbb utóbb nem venné senki a krémüket.

Anastasia Beverly Hills - Új színekben elérhető a dipbrow!

Ha szemöldök akkor csak Anastasia , aki ezt még nem tudja annak ajánlom ITT kezdeni az olvasást.  Forrás:community.sephora.com  Most a NYX új termékére is roppant beindultam, de ennek a pomade-nak az állagát és a könnyen kezelhetőségét imádom. Mivel a szemöldök mánia nem hagy alább, sőt már mindenkit megfertőz, ezért a sikeres DipBrow terméküket további színekben is elérhetővé teszi a cég. Jó ötlet volt!

Szemöldök? Az NYX is rákapcsol!

Az NYX  termékek hűen követik a méltán kedvelt MUFE (MakeUpForEver) vonalat. Forrás: Innen Kísértetiesen hasonló termékeket gyártanak, kísértetiesen hasonló csomagolásban. Végre itt a eyebrow gel is. Ennek a hírnek azért örülünk, mert idáig ezek a profi termékek 5000ft alatt nem voltak megvásárolhatóak. A Nyx itthon nem tudom milyen áron lesz, de jelenleg 7 dollár, így bízom benne, hogy olyan 2000-2500-re be tudják lőni a magyar árat is. Szóval olcsón jót, ezt imádjuk!

Jegyezzük meg ezt a nevet: Aldo Coppola

Nem..nem egy új rendezőt ajánlok a figyelmetekbe.. Hajas téma következik. Valószínűleg sokan nem is hallották ezt a nevet itthon -kivéve akik fodrászok, vagy a magas szintű szépségápolás szerelmesei. Mi ennek az oka? A világhírű fodrász szalonjai Olaszországban , Monacóban, Svájcban, Angliában , Oroszországban és pár gazdag keleti régióban elérhetőek. Népszerűek, mert valóban csodákra képesek . Szóval ahol van pénz, ott van Aldo Coppola is.. . Na de ez nem lenne ok arra, hogy írjak róluk...

NYX HD studio foundation alapozó és primer teszt

Az NYX termékekkel eléggé meg voltam elégedve mostanában, így anno bizalmat szavaztam a HD alapozójának is. NYX Hd Studio foundation alapozók A HD mit is jelent a kozmetikában? Egy mondatban megfogalmazva és mellőzve minden sallang dumát, a lényeg az, hogy vékony réteggel érjünk el optikailag tökéletes bőrképet , miközben mindenki azt hiszi, hogy nincs rajtunk semmi. Ezt a pigmentek egy speciális fényvisszaverő komponenseivel érik el.