Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: június, 2014

Real Techniques - folytatás: az ecsetkészletek

A nagy ecset shopping folytatását olvashatjátok, aminek az előzményét ITT találjátok. Real Techniques - ecsetkészlet Mivel olyan mennyiséget sikerült mutogatásra begyűjteni, hogy az egy körben kicsit erős lett volna, így a szettek bemutatásával folytatom. A szóló ecsetek elemzését a fenti linken eléritek .

Ecsetbetegség..Real Techniques, mi a titok?

Szerintem több ecsetem van, mint amit magamra el tudnék koptatni 80 éves koromig... Real Techniques bevásárlás Menthetetlenül ecsetfüggő vagyok , egyszerűen úgy érzem ezek hozzák a megváltást , holott valljuk be, egy magánszemély összesen 5-7 kitűnő ecsettel mindent megold magán. Az nyugtat, hogy rá tudom fogni arra, hogy a sminkes munkák miatt szükségem van ennyi ecsetre, de ez sem igaz..egy jó sminkes ha kell az ujjaival, fülpiszkával és kb 3 ecsettel is megoldja a profi sminket. Így történt, hogy azonnal, sürgősen és eltántoríthatatlanul beruháztam pár ecsetre , amiből persze néhány teljesen felesleges volt, de nem árt ha van.... kötelességből használni fogom és kész. Logika? Ne keressük...

A tökéletes önbarnítót keresem...St. Moriz Lotion

Persze-persze könnyű azt mondani.."tökéletes"...? St.Moriz barnító krém Végre folytatom a sorozatot , amit ITT anno elkezdtem..jobb később mint soha. A hallgatás oka az  volt, hogy nem találtam olyan önbarnítót amit magamra kentem volna. A St. Moriz barnítójáról akkor hallottam első körben amikor be akartam szerezni az aranyárban mozgó ausztrál csoda barnítót a lovingtan -t ( de sajnos végül annyira nem éreztem a dolgot, hogy a világ túlsó feléből rendelgessek több száz dolcsiért ). Bújtam bújtam tovább a külföldi bloggereket, és eljutottam a St. Tropez barnítójáig. amiről szintén ódákat zengenek, és akkor a számomra ismét nehézkesnek ítélt beszerzés miatt, a "csöves" verzióhoz tévedtem... ami St. Moriz néven kelleti magát - micsoda véletlen a név választás..