2014. 11. 16.

Most vagy soha : Real Techniques -20%

Nem szoktam az ilyeneket "reklámozni", de mindjárt itt a karácsony.
Real techniques 20% off

Igazán jól tudjátok már, hogy a Real Techniques ecsetek milyen jó minőségűek, emellett kedvező árban mozognak, így itt az alkalom, hisz az iHerb most 20%-al olcsóbban adja ezeket az ecseteket.


Megjelent pár hónapja egy új "szett" is, ami Nic's Piks néven fut, 5 ecset található benne, ezüst nyéllel.... nagyon jónak tűnik ( épp most rendeltem meg).

Teljes áron nem vettem volna, de így akcióban nagyon szupi vételnek gondolom ( szállítással itthon 12.000ft körül beszerezhető, míg így az iHerben  keresztül 6400ft-ot vont le a bankom erre a szettre szállítással - és ilyen összegnél még nincs Áfa és vám )

Tudnivalókat ITT találsz a rendelés egy egyéb felmerülő kérdések esetén, illetve ezen a linkeken sok RT ecset leírását, képét is megtalálod.

Az iHerben ITT vannak a real techniques ecsetek, és ITT pedig azok a smink szerek amikre még elérhető a 20 % kedvezmény.

Ne felejtsd el a LMV918 -as kódot használni ( a kosár tartalmánál a "code" helyén ) és akkor további kedvezményt is kapsz a vásárlásodból.

Az ecsetekből a 20 % akkor kerül levonásra, ha a kosárba tetted.

Siess, mert már csak pár napod maradt ( Offer Ends Wednesday, November 19th, 10 a.m Pacific Time ), erről nem érdemes lemaradni, mert nagyobb kedvezményt idén már biztos nem kapunk.

Az is biztos, hogy ha még most rendelsz, karácsonyra biztos ideér.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...