Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: június, 2013

Sminktanfolyam konyhanyelven VII. rész - A pirosító, bronzosító, highlighter

A rúzs/szájfény és szempilla spirál mellett talán a pirosító az ami minden nő táskájában megtalálható, még olyanoknál is akik alapozót vagy púdert nem kényszerülnek használni. CS kontúr és pirosító paletta A pirosító volt a rúzs mellett mindennek az ősanyja, mióta létezik a nő, azóta tudja, hogy egy jól megválasztott pír kiemeli a szépségét és egészségesnek, kívánatosnak mutatja, mint egy szép ropogós, egészséges almát.

Frakcionált CO2 lézer - Összegzés

Ígértem nektek, hogy 3 kezelés végeztével összegzem a tapasztalatokat. Fraxel CO2 előtte-utána Előzményeket és részleteket ITT láttátok, a felépülés 6 napig tart, tehát nem árt egy hetet rászánni erre az ügyre. Persze akit nem zavar ha így mutatkozik, akkor valójában 1-2 nap is elég otthon, mert aztán már semmilyen kellemetlenség nem érezhető..csak a látvány gáz.

Ilcsi - Zsíros karotta pakolás

Mint a neve is jelzi, egy teljesen más cucc mint az idáig emlegetett Ilcsi zselék. Ilcsi - Zsíros karotta pakolás Zsír és vízhiányos, napégette bőrre és szemkörnyékre ajánlott. Én a szemkörnyék ápolására vettem, így az olyan pakolások és zselék használata mellett szoktam alkalmazni amik szem környékére nem valók.