Ugrás a fő tartalomra

Macaron őrület

Jaaaaaaajjj igen-igen én is imádom!
bbkrem.hu
De ezt most nem étkezésre szánták...megérkeztek a bbkrém webshopba ezek az édes, színes macaron formájú ajakbalzsamok.

Nem is tudnék most hirtelen választani közülük, de az biztos, hogy nagyon édesek és jó illatúak.

Cukiságnak, ajándéknak kitűnő választás, sajnálom, hogy nem erősebben színezettek, mert akkor biztos rászabadulnék én is.

bbkrem.hu
Az ára jelenleg 2500 ft ami 2750ft lesz később... nem nagyon spórolok, de bevallom ezt az árat én egy ajakápolóért soknak találom ( ki erre sajnálja, ki arra ), és mivel nem vagyok ajak balzsam függő és gyűjtő, így marad a carmex és a blistex .

Természetesen így is biztos vagyok benne, hogy keresett termék lesz, hisz ajándéknak szerintem nagyon jó és egyedi ötlet...főleg amikor az ember pár ezer forinttal toporog, hogy akkor most ennyiből mit fog kisütni...Az ajakbalzsam fanok meg úgyis rábuknak, hogy teljes legyen a gyűjtemény..

Biztos sok bloggerina is ráugrott, így valószínű tesztekkel is hamarosan ellepik a netet -sajnos én csak távolról rajongok, mert bár teljesen el vagyok ragadtatva tőle, számomra kihasználatlanul heverne valamelyik fiók alján..azért meg "sok".

Szerettem volna bemutatni mindenképpen..no nem azért mert van valami "okosságom"..hisz még 5%-os vásárlási kóddal se tudok nektek elő rukkolni, hogy lássák mennyi-de mennyi vevőt szerzek :-D  ( kódot BB Andinál találtok ITT ), de mivel nagyon édi, így nem hagyhattam szó nélkül.Megjegyzések

  1. Jaj, tényleg iszonyú édes!! :-) Nekem most egy alma formájú a kedvencem a H&M-ből!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből.

Valami miatt..mi miatt?
Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom.

Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Ilcsi tapasztalatok - AHA biológiai hámlasztó + Esemény előtti

Biztos sokan ismeritek az Ilcsi termékeket, sokan szeretitek és sokan nem.. Vagy aki még nem is próbálta, az is hallott róla.

Egy magyar családi vállalkozásról beszélünk, ne aggódjatok, nem tartok cégbemutatót, ezt csak azért jegyeztem meg, mert tudatosan szeretek magyar terméket vásárolni - már ha az megüti azt a szintet amit elvárok.

Azt is szeretem, hogy "elhiszem" a természet közelségét, és olyan érzésem van, mintha én kevertem volna ki őket a kertből szedett növényekből.
A termékeket kozmetikustól lehet megvenni, de kiskapuként az online aukciós oldalakon is elérhető.


FTC, Bioszálak, Vékonyszálas kontúr terápia, egyéni tapasztalataim őszintén

Szálak, szálak szálak.
Foglalkoztam már a témával ITT meg ITT, de most az egyéni tapasztalataimat szeretném megosztani veletek.
Rengetegen kérdeztek a kezelésről, így látom a téma még mindig aktuális.

Maga a felszívódó szálas terápia lényege az, hogy kollagén rostok képződnek a szálak helyén, majd a szálak pár hónap alatt felszívódnak, és a megerősödött kollagén rost pedig marad...egy ideig ( nem örökre).

No hát akkor mi is az a Nu Skin?

Amikor pár éve egy barátnőm ódákat zengett róla, bevallom egyik fülemen be a másikon ki..

Awww mondom egy újabb piramis játék, egy népbutítás, egy felesleges ketyere..Aztán csak mondta, csak monda..aztán megvette..aztán (mivel modell és rendszeresen sminkelem) észrevettem, hogy eltűntek az apró kezdődő ráncok a homlokáról...No akkor kérdeztem meg, hogy mi történt?

Szakáll és bajusz festése

A szakáll téma egyszerűen nem tud kipörögni, rengetegen keresnek rá, és olvassák el az ITT található ápoló cikket, tehát itt az idő, hogy a szakáll festését is kitárgyaljuk.

A szakáll sokszor külön életet él a hajunk színétől, illetve még mindig nagy divat, és sokan szeretik határozottabbá tenni az arcukon eme szőrzetet.
Mivel én nő vagyok, a téma engem különösebben nem érint, viszont a koromfekete hajú férjem esetében a szakálla hamarabb..vagyis látványosabban kezdett őszülni, mint a haja.
Mivel elég trendi és fiatalos megjelenésű, sikerült rábeszélnem, hogy rám bízza a szakálla festését.