Ugrás a fő tartalomra

Köröm arany szegecsekkel

Körmös sorozatom új díszítési technikával bővült, ezek pedig az arany szegecsek.
Szegecses köröm
Nagyon hasonlatosak a már mutatott gyöngyös technikához, de eltérőben más a hatás. Tetszik az is, hogy a szokványostól eltérő arany színben tündökölnek ezek a díszek.

Próbáltuk máshogy is elhelyezni, többet is felrakni, csak egy ujjon próbálni, de ezeken a rövid körmökön sorba rakva túl ormótlannak bizonyultak, és nem jött ki a (számomra) szegecses hatásuk.


A díszek egyébként félbevágott arany gyöngyök, megegyeznek a fenn említett gyöngyház színű gyöngyökkel. Szintén ragasztóval lettek a kész körömre utólag rögzítve, ami nem bizonyult jó megoldásnak - no nem azért mert potyogtak volna..elég masszívan tartanak, és nem zavaróak, nem akadtak bele semmibe - a probléma az volt velük, hogy az arany színt áttetsző műanyag gyöngyökre fújták rá, és ez a "zománc" kopni kezdett 1 hét után.

Arany szegecsek
Nagyon sajnáltam, mert idáig ez a dísz tetszett a legjobban..nagyon jól passzolt a megjelenésemhez és öltözködésemhez.

Érzékeny volt továbbá a parfümre, arctonikra és egyéb alkoholos vagy vegyszeres dolgokra, így egy hét után leszedegettem őket ( lepattintottam egy éles körömbőr kaparóval ).
Lehet, hogy felhelyezéskor egy kis körömlakkal vagy áttetsző zselével bevonva tartósabbá lehetett volna tenni őket, de akkor látható lett volna, hogy van rajtuk anyag, ami lehet tompította volna a fényét vagy a bevonat miatt még inkább durung hatásúak lettek volna, beleolvadt volna a körömbe, amit nem akartam.
Pedig ez volt a kedvenc

Persze azzal tisztába voltam, hogy érzékenyek ezek a díszek, kerültem is mindent, de a parfümre és arctonikra nem gondoltam ( amik lekapták az arany színét)..Szerintetek mivel lehetne a kopásukat meggátolni?

Megjegyzések

 1. Hmm, így képeken keresztül nem túl feltűnő a kopás:) Én átlátszó lakkal szoktam rögzíteni minden ilyesmit és nekem bevállt :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát ez még csak az első napos állapot befotózva..sajnos 1 hét után már csak áttetsző vagy kopott golyók ültek a körmömön:-D

   Én is a lakkon gondolkoztam el komolyabban, de féltem ahogy rákerül a vegyszer tompítja vagy megmarja..de legközelebb tuti kipróbálom. Köszi:-)

   Törlés
 2. nagyon csini :D
  fashionparade-fanny.blogspot.com

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből.

Valami miatt..mi miatt?
Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom.

Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Ilcsi tapasztalatok - AHA biológiai hámlasztó + Esemény előtti

Biztos sokan ismeritek az Ilcsi termékeket, sokan szeretitek és sokan nem.. Vagy aki még nem is próbálta, az is hallott róla.

Egy magyar családi vállalkozásról beszélünk, ne aggódjatok, nem tartok cégbemutatót, ezt csak azért jegyeztem meg, mert tudatosan szeretek magyar terméket vásárolni - már ha az megüti azt a szintet amit elvárok.

Azt is szeretem, hogy "elhiszem" a természet közelségét, és olyan érzésem van, mintha én kevertem volna ki őket a kertből szedett növényekből.
A termékeket kozmetikustól lehet megvenni, de kiskapuként az online aukciós oldalakon is elérhető.


Műtét nélküli arcfiatalító esztétikai kezelések összefoglalása

Kicsit lötyi, de még nem lóg, kicsit ilyen meg olyan..de persze nem vészes..csak én látom...

Foglaljuk össze, hogy milyen lehetőségeink vannak akkor, ha a kozmetikusnál már nem elég ami történik velünk, de még a szike alá sem feküdnénk szívesen..
(2018-as frissített verzió)

Kattints IDE ha több kezelésről és részletesebben szeretnél olvasni, a "Több mint kozmetika" menü alatt mindig megtalálod a legfrissebb arcfiatalító eljárásokat.

Rohadt nagy az erdő, és sok benne a fa, elég nehéz kievickélni ebből a rengetegből ami körülvesz minket, és "esztétikai kezelések" név alatt futnak..
A testünk fogyasztására és alakformálására egy összefoglaló kezelés kalauzt már ITT közzétettem az érdeklődőknek, így igyekszem ezt megtenni az arcunk kapcsán is.

Szakáll és bajusz festése

A szakáll téma egyszerűen nem tud kipörögni, rengetegen keresnek rá, és olvassák el az ITT található ápoló cikket, tehát itt az idő, hogy a szakáll festését is kitárgyaljuk.

A szakáll sokszor külön életet él a hajunk színétől, illetve még mindig nagy divat, és sokan szeretik határozottabbá tenni az arcukon eme szőrzetet.
Mivel én nő vagyok, a téma engem különösebben nem érint, viszont a koromfekete hajú férjem esetében a szakálla hamarabb..vagyis látványosabban kezdett őszülni, mint a haja.
Mivel elég trendi és fiatalos megjelenésű, sikerült rábeszélnem, hogy rám bízza a szakálla festését.

Ráncfeltöltés, szájfeltöltés, arcformázás és az erre használt anyagok

Kontúros arccsont, kerekded orca, dús ajkak, ráncok és karikás szemek eltüntetése, orrvonal megváltoztatása, hegek feltöltése, arcszobrászat és sorolhatnám.

Talán sosem volt még ilyen népszerű az injektálás mint napjainkban.
Próbálom úgy összeszedni a cikket a teljesség igénye nélkül -bár így is nagyon hosszú lett-,hogy egy laikus vagy felületesen érdeklődő is megértse és könnyen áttekintse kb milyen anyagokkal és milyen lehetőségekkel dolgoznak jelenleg az orvosok.