2012. 07. 20.

Baviphat epres nyaminyami

Hát igen....Andi nem véletlenül mondta, hogy imádni fogom..
Baviphat epres méregtelenítő maszk
Eleve ami epres az jöhet..de komolyan..imádom az epres testápolókat, parfümöket..na meg magát az epret is.
Az epresség mellett a Baviphat szenzációs csomagolása is jó üzleti fogás, hisz lehetetlen ellenállni nekik, főleg ha már pár darab gyülekezik a polcunkon.
Ez a kis maszk a Baviphat szokásos cuki csomagolását kapta, aminek leírásával már korábban foglalkoztam, így most nem untatlak benneteket ezzel.
Inkább kitérnék az illatára ami csodálatos, nem "műeper", hanem valódi eper turmix illatú..hmmmmm

Itt is találunk egy kis dobozba rejtett műanyag kanalat amivel higiénikusan tudjuk kezelni a maszkot.
Nálam 1-2 kanálnyi mennyiség volt a megfelelő, így a maszk várhatóan igen sokáig elég lesz, ami a 2750 ft-os árához képest kitűnő.

A szokásos kiskanál
Leírása szerint segít ez egy mélytisztító agyagmaszk, ami  megelőzni a pattanások kialakulását és gyümölcssav tartalma miatt eltávolítja az elhalt hámsejteket, és összehúzza a pórusokat.

Amikor kinyitottam a tégelyt, az illata mellett az állaga volt meglepő a maszknak. Olyan mintha gipsz zselé lenne, ennél jobb jelzőt nem tudok rá mondani. A kiskanállal szinte ki kell "vágni" a rezegő kocsonyás anyagból a kellő mennyiséget.

Az állaga nagyon érdekes
Nagyon érdekes ez az állag, még sehol nem találkoztam ilyennel, mert látni, hogy por/ agyag/ ásványi alapú ( ami a felesleges faggyú felszívásában segít), de mégsem olyan hozzá érni mint az ilyen maszkokhoz, mert puha gumicukor érzetű a kézbe, ami ha dörzsölni kezdjük krémes kenőccsé válik.

A maszk színe halvány rózsaszín ami felkenve piszkos fehér, és úgy szárad mint az agyagos pakolások, azaz egy idő után kiszárad a bőrön és repedezni kezd.
Mint egy epres joghurt
20-25 perc hatóidőt mond a gyártó, ez a minimum, de semmi extra nem történik ha tovább hagyom rajta...max minimálisan porzani kezd az arcról.

Zsíros bőrre alkalmazni a legideálisabb ezt a maszkot, de a száraz bőrömben sem tett kárt, de azt éreztem, hogy hidratálnom szükséges a használata után.
Epres maszk felkenve
Nem comedo képző, így bátran ajánlom, nem okozott pattanást, pirosodást vagy bármilyen irritációt. Tudom, hogy pont ezt nem okozhat a leírása szerint, de sajnos sok pattanás elleni termék pont pattanásokat okoz a használók egy csoportjánál...szóval egy dolog az amit állít és egy amit okoz.

A tisztító hatás teljesen érvényesül, mert a száradása folyamán magába szívja a felesleges faggyút.

Nagyon kellemes élményt nyújt az illata miatt, bár azt bevallom, hogy semmilyen extra hatást nem tapasztaltam amitől más lenne mint egyéb agyagmaszkok, de nem is ígér ilyet a termék.
Epres maszk száradás után
Gyanítom zsírosabb és nyitottabb pórusú bőrön szembetűnőbb lenne a változás, tehát ez nem nekem való, viszont azt én is felfedezni vélem, hogy egyenletesebb a bőrkép a használata után.

Biztosan újra fogom vásárolni, mert tetszik a csomagolása, az illata, jó élmény felkenni, nem pereg annyira mint más agyagos maszkom.

A termék egyébként ITT kapható és kérdések vagy személyes megtekintés kapcsán Andihoz tudtok fordulni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...