Ugrás a fő tartalomra

Makeuplight nyereményem : Smashbox szemhéj púder

Egy kedves bloggerina rengeteg játékot indít, én is pályáztam egyre, amit meg is nyertem:-)
Smashbox - eye shadow trio

Itt is szeretném megköszönni Marianak, hogy ilyen nagyvonalú volt.
Az ajándék nagyon hamar megérkezett, pedig külföldről küldte.
Oldalát ITT találhatjátok, érdemes követni!


Az amerikai márkáról ITT tudtok informálódni magyarul.
Itthon nem lehet kapni sajnos, a gyártó weboldala viszont ITT érhető el.
Smashbox eye shadow trio

Előzetes elmondás és leírás szerint tartós, erősen pigmentált, bársonyos formula.
Nagyon praktikusnak találom, hogy ilyen kis helyen 3 egymáshoz illő szín található, az ecset is kényelmesen belefér amikor "tunkolom", tehát annyira nem kicsik a színek.

Smashbox- eye shadow- glow on
A csomagolása igényes puha gumi tapintású műanyag, csavaros tetejű, masszív hatású.

Én a "glow on" árnyalatot kaptam, ami ragyogást jelent, így a színek ennek megfelelően enyhén csillogó, gyöngyházas karakterűek.
Smashbox - glow on színei
Ettől függetlenül elég természetesek, nem olyan vadul fénylőek a szemen, pont a nekem való színek, így nagyon örültem neki, hogy tudom használni. Nappalra is ideális, sőt inkább akkor használom.

A festék nagyon kellemesen puha és krémes, nem pereg, jól tapad.
Egy-két rétegben már tökéletesen fed. Nem mozdul a helyéről, nem ül be a ráncokba, bár nekem amúgy sem jellemző ez.

Smashbox más szögből
A legjobban a világos szín pigmentált, és ezt a legkönnyebb teljes fedésig felvinni, szinte egy felvitellel, optikailag ez tűnik a legerősebbnek.

A középső bordós barna pedig a kedvenc színem, ezt az árnyalatot nagyon szeretem, szinte mindenkinek kiemeli a szeme színét, viszont valahogy ez fog a legkevésbé, többször át kell erősítenem.

A sötét barna nekem nem elég sötét, bár kitűnően illik ebbe a trióba, pigmentáltsága a bordóshoz hasonló, bár kicsit határozottabb annál.

Összességében: nagyon szeretem, egyrészt, mert rövid utazáshoz kitűnő cipelni, 3 az 1-ben, és otthon is egyszerű, hogy csak egy dolgot kell elővenni a fiókból.
Másrészt kitűnő minőség, így nem véletlenül vannak oda érte a tengeren túl.
Jól tapad, kellően pigmentált, tartós szemhéjpúder.
Hátránya hogy itthon nem kapható, és nem az olcsó hanem a közép kategóriába sorolható.

És még egyszer köszönöm:-), nagyon örülök neki, és ki lesz használva!

Megjegyzések

  1. Bécsben kapható, ha arra jár valaki és szeretné megnézni a Smashbox termékeket a sétáló utcán van egy nagy többszintes épület, aminek az aljában drogéria rész van. Nem jut eszembe az épület neve sajnos.(talán Gerngross, de lehet ez azért ugrott be mert ott van MAC)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből.

Valami miatt..mi miatt?
Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom.

Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Ilcsi tapasztalatok - AHA biológiai hámlasztó + Esemény előtti

Biztos sokan ismeritek az Ilcsi termékeket, sokan szeretitek és sokan nem.. Vagy aki még nem is próbálta, az is hallott róla.

Egy magyar családi vállalkozásról beszélünk, ne aggódjatok, nem tartok cégbemutatót, ezt csak azért jegyeztem meg, mert tudatosan szeretek magyar terméket vásárolni - már ha az megüti azt a szintet amit elvárok.

Azt is szeretem, hogy "elhiszem" a természet közelségét, és olyan érzésem van, mintha én kevertem volna ki őket a kertből szedett növényekből.
A termékeket kozmetikustól lehet megvenni, de kiskapuként az online aukciós oldalakon is elérhető.


Frakcionált CO2 lézer napló - 1.nap

Ahh ez is eljött..de jó..hmmm

Aki lemaradt a felvezetőt ITT találja.

Reggel lepörgött az életem filmje, hogy akarom-e én ezt...feltódultak az emlékek, hogy azért ez nem olyan fincsi dolog..na meg most új helyre megyek..igen..döntött a jobb ár, beadtam a derekam..

Természetesen a klinikát előtte leinformáltam, sok művész és színész látogatja - amitől én pont rosszul vagyok, tehát ez nem vonzó a számomra, de arra pont jó, hogy ha nekik megfelel akkor nekem sem kell besz*rnom..

Mivel nem csinálok reklámot senkinek ( he-he ezt a kezelést sem promóért kaptam sajnos ), ezért csak annyit mondok róluk, hogy wow meg "ez igen", ritka kedvesen és előzékenyen bántak az emberrel, és roppant széleskörűen tájékozódtak mielőtt nekirontottunk volna az arcomnak..100pont!

Na de nem ez a lényeg..kezdem.

No hát akkor mi is az a Nu Skin?

Amikor pár éve egy barátnőm ódákat zengett róla, bevallom egyik fülemen be a másikon ki..

Awww mondom egy újabb piramis játék, egy népbutítás, egy felesleges ketyere..Aztán csak mondta, csak monda..aztán megvette..aztán (mivel modell és rendszeresen sminkelem) észrevettem, hogy eltűntek az apró kezdődő ráncok a homlokáról...No akkor kérdeztem meg, hogy mi történt?

Hogyan tovább....?

Kedves olvasóim!

Bizonyára észrevettétek, hogy a blog nem frissül..
Köszönöm a sok aggódó levelet, minden rendben van velem, egyszerű okai vannak a "hallgatásomnak" amit ma induló instagram oldalamon el is tudtok olvasni.

Keresd: @sminkesmas az Instán

A jövőben a tevékenységemet az insta oldalamra korlátozom, egyrészt a limitált karakterszám miatt ami ott írható (így nem merülök el órás cikkek írásában) másrészt az egyszerű kezelhetősége miatt.